Gör mammas jobb

Ja mamma jobbar och går i skolan samtidigt. Tror hon går en vidare utbildning. Jag får betalt för att skriva rent hennes arbete och göra de snyggt. :P Lättförsänta pengar för hon läser och jag skriver klart på en kvart typ.

Nu måstem jag egentligen plugga lite inför provet på torsdag och läxförhöret på fredag. Blääääää! Aja ska ändå ine klaga för vi har typ aldrig läxor. XD

Dag 3 Mina föräldrar

Ja, som ni vet har jag inte bra relation men mina föräldrar. Mina föräldrar är fortfarande gifta men ibland önska jag att dom inte var de. Dom bråkar ganska mycket.

Min mamma är sjuksköterska och jobbar i Bollnäs. Hon är inte sträng men väldigt grinig och sur. Det är ingen idé att försöka fäska för min mamma det funkar inte. Däremot så mutar hon alltid mig. Som nyss muta hon mig att betala mina saker som jag köpte idag om jag skriver en sak åt henne. Mamma är i stort sätt nykterist, hon kan ta en cider eller en öl ibland men inte ofta.


Pappa är en surgubbe han vill ha som han vill. (typ som jag då) Han hjälper aldrig till hemma, han har aldrig dammsugit huset. Han jobbar jämt, om man letar efer honom så kollar alltid på kontor först.

Pappa kan däremot ta en öl då och då. Inte ofta men inte lika sällan som mamma. Pappa jobbar som säljare och utbildningsansvarig.

Ja mer finns det inte att veta om mamma och pappa.
Hahaha

vet ni vad jag just såg? Att jag stavat värld på headen fel. XD Jag gjorde den lite snabbt. Ikke bra. Kan inte göra nå åt det nu eftersom jag är i skolan. men ska ändra de så fort jag kommer hem. XD

Men nu måste jag jobba efterosm jag har lektion.

Dag 2 vad betyder mest för mig?

Vår hund Tina är de som betyder mest. Hunden är människans bästa vän. Jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan henne. Hon får mig att må bra. Komma ut, leka med henne, hon sover alltid vid mina fötter. När jag åker bort saknar jag henne lika mycket som jag saknar mina två närmaste i mitt liv. (inte mamma och pappa)

Förutom Tina så betyder sminket mycket för mig. Skulle aldrag klara mig utan de. Lika min hårfön. Kalla mig girly men vilken tjej har inget smink hemma?

Har inte så mycket mer att skriva.


Vad betyder mest för er?


<3

AJ!!!!

Något jag aldrig brukar skriva här men nu måste jag. Det är min blogg. Eller hur? Men jag har världens mensvärk!!!!! :'(
Mamma sa att jag skulle ta en ipren och sova, men jag kan inte sova. :(

Tåget vat försenat och när jag stod vid station och vänta på bussen så kom den inte så jag gick mot byn och såg att bussen kom. Jag visste inte hinner jag till byn eller ska jag vända. Då sr jag att bussen svänger mot byn. Jag kutar och ser hur många som ska på. Men kutar ändå. Jag känner att jag måste spy. Men JAG HANN!!!! Jag blev överlyckligt som hann. Ja och nu sitter jag här och väntar på mat, sen ska jag sova en stund och sen är det måndag vilket innebär att mina tre svenska favoritserier går.

Mina amrekanska favoritserier går tisdag, onsdag och torsdag. :)

Men nu är det mat. :)


Skola

Jahapp då sitter man i skolan. Tänkte göra dag 2 vad betyder mest för mig men hinner inte och vill göra de i lugn och ro. :) Vad ska ni göra idag? Själv ska jag hem och plugga lite tror jag. Eller tro jag ska göra det. :P 


Vad tycker ni om min nya desing föresten? Håller på med en till min vän Mimmi med :)

Shopping

Nya ramar från Ikea. Bilderna i är från Språkresan

Har också städat garderoben

Den tredje garderoben får ni inte se för den orkade jag inte städa :P

Ser ni "hyllan" jag också har köpt idag :)

Fick ett par täckbyxor. hahaha undra när jag hade sånna sist XD

 


Dag 1 om mig

Jag heter Rebecka och kommer från en håla som kallas Ockelbo. När jag var lite så ville jag aldrig åka bort. Men efter några år så börja jag hata byn och jag gjortde allt för att få mamma och pappa att flytta. Jag fixade faktiskt det jobb som mamma har idag men inte ens det fick dom att flytta. Mamma började pändla. Jag bytte skola men fick börja pändla så jag bytte tillbaka.

Jag är en glad och kaxig tjej som gillar att resa. Jag slutade lita på folk för något år sedan då jag insåg att mina "vänner" snacka skit bakom ryggen så jag skaffade nya vänner men liter inte på dom till 100% häller.  Jag ska alltid försvara mig så "men" är min favorit ord.

När jag inte går i skolan så gör jag inte så mycket. När jag har pengar och tid så resar jag till mina vänner från språkresan, eller gjorde iaf. Ibland var dom här. Men jag umgås väll med mina vänner som i närheten ibland också. Jag ÄLSKAR att shoppa både kläder, skor, väskor och inredningssaker.

Musik beryder ganska mycket för mig speciellt lugn musik. Men ibland blir det lite annat min spellisat på spotify har en salans blandning.

Mina familj har aldrug betytt mycket för mig. Dom har aldrig funnis där när jag behövde någon så jag får alldrig dra mig till någon kompis.

Det var lite om mig. :)


En JÄTTE gammal bild

Jag klarar inte mer

Nej uach vd jag har saknat att blogga. Tänkte vänta iaf tills måndag men nej. Fingrarna vill bara skriva, börja de bli ett beroeende? Kan man ens bli de? Det här kommer bli ett blandat inlägg. Ska skriva allt jag ville skriva.

Först ska jag avslöjja en sak. :)

Visste ni att jag skriver dagbok? Jo och ni ska veta vad mycket pinsamheter och skit de finns i den. Ärlig talat jag vågar nästan inte läsa den själv. Jag har blivit tilltalat att jag ska börja skriva dagbok för många gånger och så böja jag. Jag skulle skriva ner allt negativt och det har jag gjort. Hmm....men de possitiva då? Nja de skriver jag i bloggen som också är en dagbok.

Jag tycker att skriva dagbok låter mycket 80-90-tal men det är skitbra. Sen kommer man att skratta om måååånga år när man tar fram den igen. :P


Mina böcker jag läser nu. Syskonkärlek rekomenderar jag verklige. Sen twilight andra boken. Hehe har läst den en gång redan men kände för att läsa den igen. :)

Min favorit låt just nu. :)Sen ska jag berätta mer om mig själv typ. har sett den här lista på många bloggar jag läser så snodde den från en nära väns blogg. :P Hoppas de är okej :)

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Vad betyder mest för mig?

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Mina djur

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

 

 

Jag insåg just att folk har ändra listan lite. :) Men orkar inte byta så det får bli den här. :P

 

 

På något sätt kommer jag ha en bloggpaus iaf kommer att vara lite sämre uppdatering. Okej är inte så duktig att blogga ändå. Men skriver när jag känner för det.


Bloggpaus

Jag mår skit. Hela jag har gått i tusen bitar. Jag orkar inte mer nu. Om någon visste hur jag mådde. Jag har gjort för många misstag och inte tänkt mig för.

Läsare eller vara snäll? Det är frågan och svaret är enkelt. Läsare såklart. Hahaha skojja bara. Har ni humor? Klart ni har annars kan ni inte leva. :P Jag ska vara snällare på bloggen men inte IRL för där är jag snäll, ställer alltid upp för mina nära och kära. Visst är orka ledsen och besviken nu för tiden men det är för att jag inte mår bra.

Så ska vara snäll nu innan jag ska släppa bloggen för ett tag. Kommer faktiskt inte sitta vid datorn på hela helgen. Ska ta hand om mig själv bara mig. Självisk men det är vad jag behöver efter en tuff vecka utan läxor. Men en vecka med mycket känslor.

Till alla er jag har sårat från djupet av mitt hjärta <3


Svar på frågorstund del 2


Har man tråkigt så har man

HUR DUM ÄR DU?

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat

(x) du har gått in i en glasdörr

( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig

(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta,

och därmed fått folk att titta konstigt på dig

summa: 4

(x) du har sprungit in i ett träd

(x) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.

(x) du testade precis om du klarade det

(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat

(x) ditt hår är/har varit blont

( ) folk har kallat dig långsam

summa: 5

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger

(x) du har nån gång somnat på en lektion

(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad

det var du pratade om.

(  ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig

( ) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.

summa: 2

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.

( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt

(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka

(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

summa: 2

(x) du råkar ha sönder väldigt många saker

(x) du har trillat av stolen då den stått helt still

(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

summa: 3

Summa: 16

1-5 Du är lite väl tråkig va !?
6-10 Du är en normal tjej/kille

11-15 skärp dig du är verkligen dum

16-23 Du är som Svampbob Fyrkants vän Patrik Stjärna


20101126

Nu sitter man i skolan. Det är typ helt dött men vi börjar inte förrän om 20 minuter. Det är bara vi som pendlar som kommer sjukt tidigt.


Svar på frågorstund del 1


Förlåt

Jag var värkligen jätte trött igår så orkade inte svara på frågorna. Men ska svara så fort jag kan. Så ni kan fortfarande ställa frågor.

Ska iaf åka in till Gävle och bada med några från klassen. Det känns inte bra. För jag blev inte förvanad att en person till skulle med. Tur att jag loggade in en sista gång på facebook igår då. Jag kommer att åka in helt osminkad. Helt otroligt. 

Egentligen har jag ingen lust att åka in i det här vädret men jag vill bada med dom. Jag vill ha kul och jag vill inte att hon ska få som hon vill. Jag vet att hon inte vill att jag kommer. Men vad gör man då? Mohahahaha.

Jag vet att jag låter omogen men jag tänker vara barn så länge jag kan. Varför växa upp nu?

Bubbel

Har nyss tagit ett välbehövligt bubbelbad. Jag är så spänd men inte ens detta fick mig att slappna av. Ska be mamma boka tid hon en masör. Jag är alltid spänd och när jag försöker slappna av så går det inte. Har värmekudde men den funkar inte häller. Mamma kan inte ens massera hon gör snabba lösa tag. Hahaha sämst! Ska snart svara på frågorna ska bara ta på mig lite kläder.

:'(

Jag känner så där igen. Utanför, besviken, ledsen men inte arg. Inte irriterad inget sånt. Bara ledsen, besviken och utanför. Jag börja tro att jag inte passar in i en klass. Har jag fel? Eller har jag rätt?

Jag har ont i huvudet. det bara skriker. jag mås psykiskt dåligt. Tur att jag ska få prata om det på torsdag. Tur att det finns en någon som i stort sätt förstår. Ingen i min närhet tror att det är så. ingen förstår dom tror jag överdriver. Hur kan man överdriva känslor? jag känner som jag känner. Eller hur.

Ni som läser detta tror jag inte häller förstår. Ingen frågar hur det är eller hur jag mår. När jag har ändrat på ig och ska säga vad det är är det ingen som ser, frågar eller förstår. Ingen ser mig så känner jag.

101123

Jag och Natta :)

 

Är skittrött, vill bara hem

Nu ska jag gå igenom alla bilder på photo booth

Videoblogg

Glöm inte frågestunden. Ställ fler bra frågor. :)


Ta det lugnt

Jag svarar på frågorna när det kommit in några fler. Ska jag vara ärlig så har det inte kommit in så många några stycken bara. Så 10 fler frågor så svarar jag. :D


?

jag har typ inget att blogga om. Det står helt stilla i huvudet. Just nu vill jag faktiskt att lektionen ska börja. är så himla tråkigt att sitta vid datorn det gör man ju hemma tillräckligt mycket. Ska iaf till valbo efter skolan (blev inget i lördags pga vädret) och lämna in min ipod.

Just ja är överlycklig för vår engelskalärare är sjukskriven till jul. Vilket innebär att vi ska ha den snälla vikarien. I am so happy!!!!!!!101122

Nu ska vi ha bild


Fullt upp

Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp hela dagen. Har sytt om gariner och sytt lite annat. Sen har jag Varit ute med lilla vovsingen. Ja det är vad jag har hunnit. Nu blir det att slappa framför tv:n och plugga lite träningslära.


Glöm inte frågestunden!!!!!!! Kommer att svara på frågorna via ett videoinlägg om ni ställer bra frågor.

Fråga vad ni vill

Nu ska jag ha en frågestund så fråga vad ni vill.Lets go!!!!!

Färgar igen

Det är svårt att färga håret på sig själv men vet inte hur det blir där bak och jag såg att jag missat lite. Lite var ljusbrunt och så såg man lite blind utväxt. Tur att man är smart och sparar lite färg som man kan fixa med i efterhand. Jag brukar vänta lite och inte fixa det på en gång. Men nu ska jag färga mammas hår och då passa jag på själv. :)

Sen har jag städat mitt rum. Jag har dammsugit, moppar, dammat och börja småfixa lite advent. Stjärnan är uppe, ja det är typ allt. Imorron ska jag byta gardiner. :) Kommer bli riktigt mysigt.

Redhead


Videoblogg


God morron

Idag ska jag till Valbo och lämna in min ipod som har gårr sönder mina hörlurar till dom är också trasiga. Tur att man har försäkring.

Nu måste jag somna om.

Drygt

Fatta va drygt det är när folk misstolkar en på ett negativt sätt. Det händer mig ofta lika ofta som folk misstolkar mig på ett roligt sätt, ett skämt. Men när folk tror man är ledsen och så ska man förklara att man inte är det men dom förstår inte.

Jag är ledsen och glad just nu. Ledsen för jag är så besviken från igår och för ingen förstår hur jobbigt det är. Som jag har skrivit 100 000 gånger färut. Folk ska inte tycka synd om mig. Jag har det bra men ändå inte. Man kan inte gå ihop med alla människor. I mitt fall mina föräldrar. Jag är glad för att jag har Rosa och Becka. Jag är glad för att jag inte bor i Afrika eller i ett fattigt land. Jag är glad för att jag får gå i skolan. Jag är glad för att jag är jag och ingen annan.

Om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden och rätta till allt. Eller spola fram och se om jag har samma vänner eller om jag har träffat fler som dom jag gillar mest.

Är inget större fan av Jonas Brother men hitta dessa två låtar som jag tycker passa in.

 


Tina skäller


Laddar.....

Håller på att ladda upp en video på youtube eftersom den var för stor att ladda upp på videofy. :P Den är snart klar. Allt tar längre tid på youtube.

Ont i magen

Usch jag har ont i magen. Har tagit ipren men de hjälper inte. Är trött med. Tina väckte mig 6 i morse och ville gå ut. Varken mamma eller pappa är hemma. Pappa åkte i måndags och mamma igår. Båda kommer hem ikväl. Nu ska jag sova en stund och hoppas jag mår bättre snart.

Skulle städa mitt rum idag men insåg att det är första advent nästa helg. :)

Redhead

Jag ska färga håret rött. Inte röttrött utan brunrött. Vad tror ni om de?
Jag har ju varit brunett de senaste åren. Utom en kort tid förra året då
var vad blondin. XD

Ungefär så här tänker jag färga de. :)

Hitta en rolig bild på Miley Cyrus och visa hur det INTE kommer att bli

 


Morgoninlägg

Såg att jag fick en kommentar om hur jag har råd med läshår? Vem har sagt att jag ska sätta i de. Jag har löshår nu clips som jag köpte på tradera. Jag vill sätta i riktigt men då måste jag ta ut pengar som mamma och pappa har satt undan åt mig. :) Jag har velat haft de i flera år men inte fått.

God morgon på er föresten.

101118

Orkar värkligen inte blogg. Har varit en jobbig dag. :(

I skolan

Vi börjar 9 så tycker det är lite tidigt att åka till högskolan redan. Mina reskompisar försvann och är liiiiiiiiiiiiite besviken på dom faktiskt. Inte som förra gången då jag var rasande arg på dom. Men aja dom får väll reda på de under dagen. Ser att mina mmsinlägg inte kommer fram får fixa de ikväll. Har de så bra.

 

PS: Kommer inte ha tillgång till dator idag och som sagt mina mms inlägg kommer inte fram.


Skönhet

Jag har hittat en ny frisör som jag kommer börja gå till. Den heter studio Q och ligger i Gävle. Dom klipper, sätter i hårförlägningar, ansiksbehandlingar, fixar naglarna, xaxning, tandblekning ja jag vet inte allt dom gör. Jag skafixa mitt hår där. Om ni ska sätta i löshår så får ni en gratis koll innan så ni vet hur många slingor ni behöver.

Besök deras hemida här.


101117


Så....

Nu är man nästan klar hunden ska ut och jag måste komma ihåg att säga till läraren att jag måste med ett tidigare tåg hem idag. Har inte så mycket mer att skriva just nu eftersom jag har lite bråttom. Pappa har låst in cykeln så måste gå till station vilket tar lite längre tid. :(

Iaf så ångrar jag de förra inlägget lite. Jag tänker inte ta bort de om en person inte begär de. Men då ska man ha en anledning också. ;) Hahaha låter lite bossig kanske. Aja har saker att göra. Bye

Videoblogg

Har inte haft tillgång till dator på hela dagen så här kommer videobloggen från i morse. :)


Snabbt

Jag har brottom mamma ska skutsa mig till station. Jag har gjort en videoinlägg med får lägga upp de sen. Det hinner inte bearbeta innan jag måste dra. Ha de bra dag. Puss


Hej då

Musik ala Becka


Tv night

Kl 20.00 ikväll är det ung och bortskämd på svt 1

Samtidigt går Pensionärsjävlar på 5:an. Men kollar hällre på ung och bortskämd

Sen Svenska Hollywoodfruar kl 21.00 på 3:an

Kollar på Pesionärsjävlar när Hollywoodfruar är slut ;)

 


Haha


Har ni kollat in hennes blogg? Hon heter Mikaela och är 15 år. Lite ungt. Hur ska hon klara de? Aja hoppas hennes mamma hjälper henne. Hon funderar tom med att flytta ihop med pappan som hon inte ens är tsm med. Herre gud. Hon är inte ens byxmyndig. Läs hennes blogg här.

Haha lättare att förstå om ni var med på MDK idag


Haha

Det är bara jag och någon tillsom har gjort mediehistorieläxan. Har lite bråtton måste göra en sak innan lektionen börjar. Puss

Trött

Hade ingen lust att kliva upp i morse. Är forfarande jätte trött och vill bara sova. Men nu ska vi rita i över 2 timmar. Jippi. Not.


Fundering?

Ofta påstår folk att jag är bortskämd. Det tycker inte jag och speciellt inte efter jag såg ung och bortskämd på tv. Så nu ställer jag er en fråga. Tycker ni att jag är ung och bortskämd?


ut

Usch åt för mycket av tårtan så nu blir de ut!

Tårta

Haha kolla vad jag har gjort. Det var skitsvårt att skriva med glasyr men det står iaf "Grattis på farsdag"

Nu håller jag på att gjöra klyftporatis och mamma kommer hem snart. Vad ska ni göra idag då?


Farsdag

Idag är det farsdag. Som ni vet skrev jag att jag hatar mina föräldrar och det gör jag än. Men ska vara liiiiiite snällare idag. Det som står i inlägget står jag för. Jag står för allt jag skriver. Jag kan ångra vissa saker men jag står för det fortfarande. Och det som jag skrev då tar jag inte tillbaka. Dom får skylla sig själva att dom är dåliga föräldrar. Dom skulle ha gått en föräldrakurs. Men iaf så ska jag vara lite snällare bara idag. Imorgon blir jag den vanliga spydiga dottern igen.

Ung och bortskämd

Kollade på ung och bortskämd igår med. Haha det var också ganska kul. Ett program jag också rekomenderar. Förutom alla amrekanska program som går på tv (har ingen spc favorit) så vill jag också ha någon/några svenska favoriter med. Och nu har jag hitta de. Saknar Andra Avenyn lite. :(

 

Klicka här för att se pensinärsjävlar eller klicka här för att se ung och bortskämd


Hahaha

Kollade nyss på pensionärsjävlar. Haha det var skukt bra. Man bara garvar. Om ni inte har

sett de så gi in på kanal 5 play och kolla. Det är ett måste. :P


Uscha

Äntligen är man hemma. Det gick jättebra att köra upp till Bollnäs men hem var det mörkt och halt. Jag körde en ligen bit (hade en buss bakom mig som inte våga köra om) men sen fick pappa ta över. Den tid som tog för att köra den lilla biten körde pappa hem på. hahaha men jag våga inte riskera. Var skiträdd för att köra av vägen fast var lugn hela tiden. :) Har även varit ute med hunden så nu blir de tv. :P


Videobloggar

 


Becca och jag dansar

Kommer ni ihåg videon som jag och Becca gjorde förut. De var nå fel på den, allt spolades. Nu har jag äntligen fått ordning på min videofy. :) Här är den iaf hel och fin. ;)


God morron

Ja då sitter man i skolan. Fast hade ingen lust att gå men nu är man här. :) Och jag HATAR Jossan mu. Ja inte på riktigt men hon gav mitt nummer till ja en viss dryg person. Lilla gumman en låga väntar på dig.

Lilla Jossan


Destans

Jag vill hoppa av skolan. Eller inte hoppa av utan vill plugga på destans. Mår inge bra och har inte gjort de på länge. Varje dag fäller jag en tår för jag känner mig ensam. Jag HATAR värkligen mina föräldrar och ingen finns där. Ingen man kan gå till när man är ledsen. Alla är så långt borta. Ingen stans att ta vägen bara två idoter utanför min dörr. Om jag hade en engen lägenhet så skulle allt kännas bättre. Inget mer bråka med så kallade mamma och pappa (gillar inte att säga de. Dom är inte som en mamma och pappa)ta ansvar och bli äldre. Vill inte vara 17. Mest av allt skulle jag vilja börja om mitt liv. Få nya föräldrar och allt skulle bli bättre inte bra men bättre.


Jag menar inget illa med min klass men ibland är jag inte där. Jag är min värld. Sen den där ungen jag inte gillar som vill ha allt emot mig. Jag gillar inte henne och hon gillar inte mig. Blir bara jobbigt. Ups tänk om hon läser detta. :S

Hatar dom

Mamma är dum i huvudet, pappa är en gubbj*vel och lika dum i huvudet med. Dom kan bara dra åt helvetet och dö. Den dagen dom dör ska jag inte fälla en tår. Kommer inte att sakna dom och kommer inte att begrava dom. Hoppas dom får en smärtsam död båda två. Dom ska få brinna i helvetet och fatta hur dåliga föräldrar dom är. Dom borde inte få haft barn. Skulle vilja tända eld när dom sov.


Jag menar varje ord. Hatar dom värkliger mer för varje dag som går.

Äntligen

Nu är jag hemma usch vad hämskt det är när de är mörkt ute. :(


Lunch

Alla barnen har lunch utom Becka för hon ska plugga så att hon deckar. Haha dålig vits men jag ska plugga nu ända fram till ja måste till idrotten. Jag känner mig så duktig. :)


Jag just nu XD

Skola

Nu har vi engelska den slutar om fem min och vi är klara med våra upgifter. Yeye :) Ska nog till cafitérian innan matten. :P Vad gör ni idag då?

Oscar


Ny desing till den nya bloggen

Vad tycker ni om den nya deisngen? Jag är riktigt nöjd får tacka den som har hälp mig mycket. Kan typ bara byta header och bakgrund och kanske byta fäger i menyn. XD Men aja jag är så nöjd :D


Nya skor


Belv ju så blöt idag så vi fick åka och akutköpa ett par nya skor. Inte
exakt vad jag leta efter men dom får duga. :)

Hemma

Det blev en kort dag idag igen. Skönt gjorde mitt plakat och sen klar. :) Gud vad härligt det är med media. :P


Hatar vintern

Uscha mina skor är genomblöta så dom ligger i skåpet för att torka. Mina strumpor hänger på elementet och hoppas att dom torkar innan lektionen börjar. Ska skaffa ett par snygga gummistövlar synd att de inte finns några. :(

Just nu

Så här ser de ut utanför vårat hus nu :( Vill ha sommar


Bilder från kryssningenIngen madonna men hon är min mamma

Hytten

Hade inte så många bilder. Resten är privata ;)

Hej!

Ny start i en ny blogg :)