13 veckor

Idag har jag varit inskriven i 13 j*vla veckor och jag är riktigt trött på de här stället. Imorron har jag ECT igen och den ger resultat de flesta har märkt skrillnad bara efter tre behandlingar. Som ni märker har jag inte så mycet att blogga om, jag hoppas på utskrivning efter påsk och att jag får åka hem över påsken. :)

Fösta behandlingen avklarad

Idag så hade jag min första ECT behandling, de var inte så farligt att bli sövd, de gick väldigt fort. Jag tror de tod 2 sekunder från och med jag fick narkosen tills jag somnade.
Bivärkningarna är jobbigt huvudvärk och trött, jag har sovit i stoty sätt hela dagen. Nu hoppas jag bara att jag kan sova inatt med.

ECT

Jag är så nervös inför nästa vecka. Jag skulle från början åka hem nästa lördag men nu blir de inte så eftersom jag kommer påbörja en ect behandling.Första behandlingen ska ja få på måndag morgon. En ect behandling kan man förklara kort att man blir nersövd och får elchocker. Detta ska hjälpa mig i min depression och självskadebeteende . Det är en väldigt omdiskuterad behandling men jag känner att jag inte har nå mer att förlora. Jag vill bli fri från mitt självskadebeteende .
 
Jag saknar min bästa vän Erika enormt mycket. Lycka till på tentan på måndag. <3
 

Jobbiga tider

Jag har verkligen mått piss sista tiden och har inte orkat fokuserat på bloggen. Igår blev jag förgiftad efter ett bakslag. Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag har sjukt mycket ångest just nu och får ingen vid behovs medicin. Ingen bra nattpersonal är det som jobbar häller de säger bara att jag ska kämpa men de är inte så jävla lätt. De vet inte hur de är att må så piss.
 
Okej de har funnits stunder då de varit lättare jag kan börja med igår då jag fick träna min engelska ännu mer än med mina kinesiska inneboende, när jag låg på MAVA så var de en engelsk sjuksköterskestudent som tog hand om mig lite kul tyckte jag. Hon var jätte duktig.
 
Idag så kom de två sjuksköterskestudenter från Sydafrika hit på psyk så jag fick sitta med dom och jag var nyfiken i en strut och frågade om allt verkligen. Jag fick beröm för min engelska av alla tre studenterna. :)