Bilder från idag

Paparazzi är våran nya favoritresturang







 
 

Outfits

Mamma och jag i Valetta
Linne Gina tricot
Skarf från Malta
Kjol från London
Skor från Danmark
Kvällens outfit
Klänning Gina tricot
Jeansjacka från London
Skor Din sko
Halsband fått av en kompis
Armband från London
 
 
 

Hellu from malta

Nu har jag fixat internet så jag kan blogga. Hur är de hemma i Sverige? Hörde att de var 0 grader i Stockholm gissa hur varmt de är här. Jo 30 grader varmt. Har legat vid poolen hela dagen. ;)

Igår var mamma och pappa på fiskspa jag kunde inte pga allergi.


Bye bye Sweden

Nu sitter vi på Arlanda eller vi kom hit igår men sov på rest and fly inatt. Usch va litet rummet var vi kunde inte vara där inne samtidigt bara när vi låg i sängen. xD

Nu blir de frulle. :)

Love to be home

Kom hem igår, blev utskriven så himla skönt men jobbigt, var länge sedan man hade frihet. Imorgon åker vi till Arlanda för att sova där, annars lär vi åka jättetidigt.

Ikväll blir de "ung och bortskämd" och SHF "svenska hollywoodfruar".


Hallå frihet

Är äntligen utskriven från psyk. Åååh va skönt exakt två veckor har jag varit här på tvångsvård. Pappa kommer vid 5 och hämtar mig. Ska bli så skönt att komma hem.


Ska snart åka tbx

Orkade inte blogga igår ville umgås med mamma och pappa samt djuren. Vi hade myskväll och hyrde film. Jag somnade vid 9 ååååh va härligt att sova i sin egna säng. Mami och Papi kommer snart hem (vet inte vart dom har åkt xD) så ska vi äta och sen måste jag tbx till sjukhuset. Imorgon får jag ev. åka hem igen. :)

Can't speep

Är klarvaken. Imorron eller idag eller om 8.5 timmar får jag åka hem på prov, för att se hur de går. Ska bli skönt att få sova hemma en natt. Jag måste komma tillbaka på söndag för på måndag ska jag träffa läkaren och så om jag måste stanna. I så fall blir resan också på permutation. Har inga bilder på datorn och jag vill inte ta någon när jag ser så trött ut, fast jag inte är trött xD

Blir en bild på hotellet vi ska bo på när vi kommer till Malta. :D
Hotell Hilton FIVE STARS!!!!!!
Five pools
King Size Bed :D

Ingen hemkomst än

Idag var de ett möte om jag skulle få åka hem eller stanna på en förlängd LPT. Och jag måste stanna. :(
Men mina resor kommer att bli av. De var iaf vad läkaren lovade mig. Jag hade världens snällaste advokat. ÅÅååååh hon var så go och snäll. Fick beröm för mitt försvartal. De var jobbigt så jag grät flera gånger men hon krama om mig. Världens snällaste. Ska nog skicka en blomma till henne. Jag vet inte hur länge jag måste vara här men går de frammåt som de gjort nu så blir de inte så länge till. Nå dagar bara.
 
 

Lite frihet

Har äntligen fått frihet att gå ut själv :)