BFF

Saknar bästa vännen Erika som just nu är i Egypten. KOM HEM NUUUU!!!!! Är så sjukt tråkigt när hon är borta. :'(

Har iaf skrivit upp i deras kalender att jag kommer dit i nyår. :D

Bild från England där vi lära känna varandra redan på Arlanda. Vi klicka direkt.


NEW HAIR

Har precis färgat utväxterna


MONDAY

Vad ska man hitta på idag? Skulle vilja åka till Sundsvall men orkar inte. Måste spara pengarna till Stockholm och sen ska jag åka till Tyskland och England nästa år.


SINA IS HAPPY

För hon skulle få se älgar


usch klockan är halv fyra och de är typ mö...

2011-10-30_15_18 (MMS)

usch klockan är halv fyra och de är typ mörkt. Hoppas Erika har de bättre i solen.


ÄLGPARKEN

Tycker ni det är fel att ha älgar bakon stängsel?


Bilder från idag


NEW HEADER

kommer ske ännu mer förändrngar snart :)


Jobbiga tider

Jag mår inge bra, jag sover dåligt, klarar inte av stress och börjar gråta när jag är bland mycket folk. Idag så somnade jag på en resturang, pinsamt och jobbigt.

Saknar mitt bruna hår fast trivs i svart.


Soooova

Om jag kunde skulle jag sova nu men jag kan inte och mamma vill inte ge mig nå avslappnande så jag kan sova. Idag har jag varit på ett möte, första gången på fyra dagar jag är utanför byn.


Sjuuuuuuukt fula bilder jag bjuder på, jag är alltid trött och vi vet varför men inget jag vill berätta ofentligt.

17 år i staden där jag växte upp

Borde stå

17 år i byn där jag växte upp


HEJ

Jag har tråkigt


JAG BLIR TOKIG

Är det så här det ska vara? Hur är det att ha ett vanligt liv? Jag bara ligger hemma och går ut med hunden några gånger om dagen.


NOTHING


Har absolut inget att göra. :(

HAHAHAHAHA

Jag har precis gjort de mest pinsamma man kan göra, ringde upp en utbytesstudent från Nederländerna, hittade hans nummer på en lapp i våran utbytesstudents rum. Sen hittade jag en bild på honom från alla utbytesstudenter. Hahaha så jag ringde upp honom jag kan inte göra bort mig mer nu. xD


TOG NYSS EN PROMENAD

Något som får mig att hålla mig vaken

 


home

Bloggen kommer bli ett tidsfördriv, jag ha varit sjukskiriven i 4 dagar redan, vad ska man hitta på jag kan bara gå hemma. :'(


JAG VILL FLYTTA TILL STOCKHOLM, känner mig hemma därIstället för adjö mitt Stockholm hej mitt Stockholm

Skorpion

Jag ska se Victor äta denna med egna ögon


I love Sthlm


On the way home

Sitter på tåget hem. Passerar Uppsala nu så har en och en halv timme kvar sen får jag åka bil fett nice. Oooooh now de är asmånga som ska på tåget dags att ta ner fötternet :'(

En till syvillobild


Happy face


Bilder från igår :)

Grattis Victor....

....i efterskott

Hade inte tid att blogga igår så säger ett STORT grattis till Victor som fyllde 18 år igår :D


Cinema

Igår så var jag, Erika och Jocke på bio, vi fick typ en chock när vi kom in i sallongen de fann 580 sittplatser. Hahaha de var inte fullt iaf. :P


Stockholm

Sitter på station i Gävle och väntar på tåget till Sthlm ska åka till Erika fast jag inte mår så bra men får tårta hos Vuctor imon han fyller nämligen 18 år :)


Scary

God morgon på er inatt har jag sovit bättre men inte bra vaknade vid ett och kunde inte somna om, men tur man har en mamma som kan hjälpa till. :)

Kolla vilken scary bild jag hittade på en klasskamrats facebook :O


Sooooooova

Klockan är typ 8 men nu ska jag sova igen all sömn jag missat de senaste månarna har fått sömntabletter så jag ska få sova odentligt. Imorron ska jag nog åka till Sthlm om jag mår bra. Är sjukskriven i två veckor.


ÄNTLIGN!!!!!

Åååh det var på tiden nu har jag internet, åkte till valbo och fixade mitt mobila internet hos telia. Just nu sitter jag i bilen på väg hem och lyssnar på min snarkande lilla vovsing. Fatta vad jag är trött, var en jobbig natt varför tänker jag inte skriva ut här kan säga så mycket att jag vaknade mitt i natten men inte hemma i min säng. :'(

Me and Erika

Haha har inget att göra, mina klasskamrater har mediaproduktion men de har jag redan haft så jag ska ha programhantering men vart är läraren?


I will like wensday

Onsdagar kommer bli nice, jag har bara en lektion och slutar 11.30 :D Sen har jag två veckors höstlov och kommer ha långhelg eftersom jag inte kommer ha praktik. Jag ska inte klaga tror jag men imon är de torsdag och de är dagar som jag aldrig ha gillat jag slutar 16.45 eller 16.30 eftersom jag ska hinna med tåget, har idrott projkt och företagade sen matte B. Blöööh
Kolla vilken snygg bild sötaste Erika laddade upp på mig alltså så sjukt snyggt mode rosa fjortisklänning, blå naglar och englands flagga på huvudet, nya modet.
Bilden är från språkresan för två år sedan. :)

I don't want to be here


Känner att jag behöver komma bort åker vad som hällst.

Den du minst anar kommer svara


Kolla Erika


Idag har jag inte vilket halsband som hällst :)

No internet

Har inte kunnat bloggat eftersom vårat internet hemma inte funkar och mitt nya mobila internet inte funkar inte hänner ska fixa de till veckan. Sen har vi städat hela huset och de har varit tröttsamt.

 

 

 


Problem

Om en vecka och två dagar (tror jag) så fyller Victor 18 år men jag vet inte vad man ska köpa. Han är typ en datanörd men jag kan typ inget om sånt, kan bara det JAG behöbver. xD Help me now what can I buy to him??? o_o
Jag har kommat rumt på internet och ska kolla runt i olika affärer på clas ohlsson eller kanske br leksaker ;)


School school school

Sitter i skolan och har projektvecka, samma som igår har jag typ inget att göra. Väntar på att Johanna ska komma så vi kan fortsätta men de vi börja med sista minuten igår. Det känns mycket bättre idag, jag har lyckas komma in i klassen riktigt bra. :D Det suger att det inte finns cam på datorn. :(


Klar för idag

Det är projektvecka, men det finns inget att göra. Det är meningen att vi ska fixa saker inför öppet hus men det finns inget att fixa så man sitter på facebook och andra sidor. Orkar inte blogga mer. Blöh

Bad or good i don't know

Jag vet typ ingenting, jag fattar inte vad som händer. Ska jag vara glad eller? Jag vill hem men ändå inte, jag vill inte vara hemma i den röran. Jag vill träffa min mamma, jag som sa att jag hatade mina föräldrar jag förstår aldrig hur mycket de har ställt upp för mig, jag har/vill inte inse det. Jag vill kunna stå på egna ben men det kan jag inte men vill inte inse det häller.


Saknar käraste Erika men snart ses vi :)


Vi lever i en röra


Så här ser det ut just nu hemma hos oss, allt ligger under plast.

Man får tro vad man vill när man överdriver.

Jag måste bara svara på en kommentar jag inte godtjänt Jag har inte sagt ett skit jag svarade på varför jag bytte skola och sa att de berodde på att jag mådde dåligt och kände mig utfryst. Sen att jag inte orka prata om det för de får mig må ännu sämre. Inte ett ord till sa jag. Jag mår mycket bättre i skolan, inga fler tårar hoppas jag på. :)

Just nu jobbas de intensivt *host*

2011-10-10_14_38 (MMS)

Just nu jobbas de intensivt *host*


En ända röra

Nu är Skolsakerna nerpackade i en väska, imon så ska allt lämnas tillbaka och nya saker ska hem.

Hela huset är typ nerpackat, det ser verkligen ut som vi ska flytta. :O I denna röra sak man leva i en vecka.


The last time

Det här är den sistan gången jag bloggar från skolmacen. Kommer sakna alla program men kommer i stort sätt ha samma på den nya skoldatorn. :) När jag försöker lägga över bilder/dokumenten så funkar det inte som der ska just nu. :(
Min mobl har pajat och jag hittar inte min gamla mobil :(
Jag är född med otur.

Är på väg hem :)

2011-10-08_16_10 (MMS)

Är på väg hem :)


Dalarna here I come


Nu ska jag ut på vägarna och köra. TUT!!!!! Så mellan Oklahoma och Rättvik se upp!!!!!!!!

saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag har "sprängt" båda mina trumhinnor
När jag flög hem från Englnad så fick jag sjukt ont i öronen och det visade sig att båda mina trumhnnor var "sprängda" så idag har jag err på båda.

2. När jag gråter av glädje kommer tårararna.....


som ni ser på bilden alltså inte vid näsan.

3. Om jag kunde skulle jag på vegeterian
Jag vill bli vegetarian men kan inte eftersom den mat man måste ära istället är jag allergisk mot jag kan inte ta fisk eller omega 3. Sjukt jobbigt.

4. Igår var den första dagen på länge som jag inte grät

5. Jag kan inte sitta på knä
För nån vecka sedan så ramlade jag och gjorde illa mitt ena knä rejält, sen dess så kan inte jag sitta på knä varje gång jag försöker så bultar de och svider. En hämsk smärta.

HELG!!!!!

Äntligen helh, jag har så mycket att göra. Tömma min skoldator, leta reda på alla skolsaker jag har här hemma och imon ska jag eventuellt till dalarna. Nu vill jag bara softa framför tven, kanske ska till bk ikväll men vet inte är så trött. Just ja jag har fått paket, måste dra ner till ICA och hämta ut de. :)


Ett förväl kan vara ett bra förvälIdag har jag varit på John Bauer idag, jag ska börjar där på måndag. Just nu sitter jag på min gamla skola och säger förväl till dessa kära macar. :'( kommer sakna dom. Men klassen där är sjukt nice, nice omgivning med och läraran har bra kontakt med eleverna.

 


Uppe med tuppen i alla fall

Ska snart gå till bussen, idag så ska jag ju på studeibesök men ingen sovmorgon för de inte. Hinner inte skriva mer måste rusa. :)


JB

Var på JB idag och prata ang en sak. Haha när jag skulle åka dit så åkte jag för långt, ojoj det är inte lång till landet i Gävle märkte jag. Imon blir det ingen vanlig skoldag för Becka för Becka ska på studiebesök. :P


dags för möte nummer ett

2011-10-06_12_26 (MMS)

dags för möte nummer ett


Du och jag mot världen

Jag och Erika är så sjukt oika att vi inte kan bli mer lika. Vi skrattar alltid tillsammas fast hos skrattar nog sällan med mig utan nog mest åt mig. xD Vi kan klara av ALLT tillsammas.

RIP Steve Jobs

LÄNK!
1955-02-24 till 1011-10-05

Säg att det är regn som faller från din kind

Sitter i skolan, ska egentligen vara på en föreläsning men klarade inte av att gå allt pga en enda, kan inte skriva mer än så eftersom de kan bli för personligt för vissa. Så ska sitta här till klockan ett. :( segt. Får göra det bästa av tiden.


Kan vara den sista tiden

Jag vill inte vara lika ledsen (inte pga saknad av kassen och skolan) som jag var när jag gick ut 9an. Jag var ledsen för att min tid där hade varit förjävlig.


TDL

Usch ska till tadläkaren snat kommer sitta i stilen och hosta upp njurarna. Sen ska jag träffa syv idag och om jag hinner ska jag prata med en person till ang en flytt, vad för slags fytt går jag inte på nu, berättar mer när jag vet mer. :P


Jag vet inte hur jag ska klara detta

Har haft en sjukt jobbig morgon, börja med att jag var på hc oc tog prover som jag redan nu vet att de inte kommer visa 100% frisk. :'(

Sen så var jag på ett möte som jag egentligen inte vill skriva om men kan säga så mycket att jag kanske komme bli sjukskriven i några veckor. Om de blir så kommer jag fly ur landet.


Frågestund

Kör en frågestund så fråga på :)Erika är den ärligaste och bästa vännen man kan ha :D

Grattis


Grattis till Johan som har blivit en stor pojk idag :)

Shopping

Har glömt att lägga upp vad jag har köpt sista tiden. Här är en del :)

Thights från Cubus

Thights från H&M

 

Kofta från Lindex

Tunika från Gina tricot

Tröjja från H&M

Tröjja från H&M

Blus från H&M

Tröjja fått av pappa (från Malta)

Handduk fått av pappa (från Malta)

Halsband fått pappa (från Malta)


Bowling