Lägenhetsvisning

I förrgår den 25 så var de exakt ett år sedan jag flyttade hemifrån till behandlingshem för att bli bättre i mitt betende men de blev jag aldrig, jag hade inget tålamord. Så ni som följt bloggen ett tag vet att jag gav upp efter ett halvår. Jag trivdes inte där och behandlingshem var inget som passade mig. Allt passar inte alla jämt.
 
Idag ska jag Erika och Hong gå på lägenhetsvisning inne i stan, vi vill flytta in till stan just nu bor vi alla 10-20 minuter ifrån stan med bussen. Jag hoppas verkligen på den här lägenheten men Erika har inte pratat med sin mamma än och jag är rädd att hon ska säga nej. Jag vet att vi är 20+ men ibland känner man sig liten och vill ha råd från föräldrarna. Min mamma tycker att jag ska bo kvar men jag har bestämt mig för att flytta, jag gillar inte lägenheteten som jag bor i nu.
 
Nu ska jag fixa mig inför visningen och vila lite. De har börja tvinga upp mig på morgonen nu för att ta mitt blodsocker eftersom jag är så yr och illamående om dagarna.
 
Bild från 24 september förra året
 

Linus Svenning- Utan dina andetag

Om 45 minuter från och med nu så ska jag iväg med ADL och laga mat. Vi ska först handla och prata lite . Jag har bestämt mig för att göra pasta carbonara. Mumma.
 
 
Är helt beroeende av denna låt. :) <3

Hellu

Igår fick jag åka hem på perm över natten bara och det gick bra fast jag sov jättedåigt, jag saknar mitt propavan som de tog bort eftersom jag bara överdosera dom. Jag sover sämre men ändå skönt att få naturlig sömn.
 
Kvällen har varit jobbig jag har gråtit mestadels men så gick de över eftersom mamma och pappa kanske kommer ner i helgen.
 
Nu ska jag kolla på trollkarlen från glada hudik om jag inte somnar. :)

Nytt tillskott i min kattfamilj

Ikväll blir de mello inne på psyk. Jag har min lilla modul där jag får vara lite ifred. Idag har jag fått komma ut på en långpromenad med en personal såklart.
 
Eftersom jag inte kan ha mina katter med mig så köpte jag denna idag som tröst. Detta är Nisse och en släkt
med min lilla Oskipojk där hemma. :) <3
 
 
 

37

Nu har jag varit inlagd 5 veckor och två dagar totalt 37 dagar. Det känns som om tiden står stilla här. Jag får inte åka hem i helgen eftersom Erika ska åka hem till sin mamma i helgen.
 
Ingen utskriving än på ett tag ser de ut som iaf.
 
Tills i förrgår gick det frammåt men nu går de bakåt igen. Jag har lyckats med en överdos inne på avdelningen. Ingen allvarlig så de blev ingen tur till mava.
 
 

Deppig

Igår blev de ingen matlagning med ADL eftersom jag mådde piss och knappt sovit något. De är flyttat till nästa onsdag. Jag är fortfarande deppig och efter 36 timmar i sängen så har jag kommit upp och ätit för första gången. Jag har tappat matlusten totalt och jag hatar min kropp, jag har aldrig varit smal. Jag vill bli smal och de bästa sättet är att sluta äta för de är de snabbaste sättet. 
 

Mat

Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga, jag har funderat på att lägga ner bloggen men de känns fel på något sätt. Nu ska jag sammanfatta vad som hänt.
 
I onsdags fick jag perm en natt så jag och Erika åkte till Huskvarna lite spontant och de var ett av de tråkligaste stället jag varit på.

Samma kväll bjöd keneserna oss på världens godaste middag
 
Sen i helgen så fick jag perm över helgen med Erika jag får nämligen inte åka hem själv.
 
I måndags alltså igår så fick jag träffa en advokat inför idag då jag var till förvaltningsrätten ang mitt LPT. Igår hade jag vårdplanering där de pratades om boendestöd.
 
Imorron ska jag laga mat med en från ADL (aktiviteter i dagliga livet) för att se hur mycket hjälp jag behöver i mitt dagliga liv. Tiden på psyk har gjort mig väldigt lat.
 
 

Permis

Jag har fått permis över dagen. Erika som måste vara med kommer snart och hämtar mig. Vet inte vad vi ska göra men jag vet iaf att vi ska laga falukorv med stuvade macaroner. Mumma. :D
 
Jag fick också papper på att jag ska till förvaltningsrätten den 18 för att förlänga mitt LPT. Ja vad ska jag säga. Inte kul. :( Aja finns inget jag kan göra.

En vanlig fredagskväll på psyk

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Jag har spelat pingis idag vilket var kul, ska nog göra det imorgon med. Jag sitter och gör en litsta på aktiviteter som jag ska göra nästa vecka. Det är svårt som satan.
 
Ikväll så blir de slöa framför tv:n som vanligt.
 
Jag har insett en sak sen jag blev inlagd, jag är ingen tacogalning längre jag älskar falukorv med stuvade macaroner, de är min nya favvorätt.
 
Kolla vad jag hittade idag. Jag ÄLSKAR den.
 
 

Det händer en del som jag inte märker

Hej hej bloggisen, idag sov jag till klockan 10 då personalen sa att jag skulle prata med läkaren, jag har fått sänkt tillsynsgrad igen så nu får jag gå ut med personal. Sen har jag gjort ett EEG test för att se om jag har psykomotorisk epelepsi, de var segt men nu är de över. Jag skulle ligga och blunda i 15 minuter.
 
De har även gjort ändringar i min mediciner samt att de är fler utredningar som görs just nu. De är en sjukt bra läkare på denna avdelning.

 

Jag gjorde de igen

Snart har det gått en månad sedan jag bev inlagd och jag tror de kommer bli en månad till.
 
Idag fick jag träffa en arbetsterapeft hur de ska funka i hemmet om de blir avslag på behandlingshem igen. Nästa vecka ska jag få ett kedjetäcke. Det set ut som ett vanligt täcke bara de att de är kedjor i och väger 8 kg. De ska få en av sova lugnare, just nu så lnar jag ett bolltäcke från avdelningen.
 
 
 
I förrgår fick jag permession över dagen men de slutade på MAVA med avgiftning. Jag är så trött på detta nu. Jag tordde att jag skulle tillbaka till PIVA men som tur var slapp jag det.
 
Ikväll så ska jag bara ta de lugnt och kolla på tv.

Vet inte vad jag ska skriva

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det är så mycket som rör sig i huvudet. Jag skulle få åka hem på permession men eftersom Erika inte kunde sova hos mig så blev de inget med de. Anledningen att jag inte får vara själv är för mitt självskadebeteend, de blir värre när jag är ensam. Jag önska att jag hade flera vänner här i stan. Jag känner mig så ensam.
 
Just nu sitter jag och kollar på familjen annorlunda. De är lite jobbigt efterssom jag inte fick åka hem. Men men... jag får prata med läkaren imorron igen.

#SELFIE