Bilder från idag
Det ska komma upp fler bilder men de går inte att ladda upp fler bilder för tillfället. :(
Who is best?


Vann stort på pilkastning

Och på badminton :)Bilder från lanet

Blev inte så många bilder. Kom upp lite sent med xD

 


Svar på talTack :)
Ja jag har nog blivit snällare är inte lika kaxig nu som jag var förr. Det är nog en bra fördel för mig. Fick sjukt mycket skit förr, får det nu med men det får jag leva med. Jag umgås med mycket snällare människor nu med, sen så börjar jag trivas bättre i klassen med. Men är fortfarande lite jobbigt men det har inte bara de de att göra det är något annat och vissa vet vad det är. :)

Kan berätta lite av de, innan lovet när jag skulle åka ensam hem från skolan hände en sak vid station i Gävle. (jag vill inte skriva här vad som hände där) Det som hände fick mig att må sjukt dåligt och jag vågar inte åka tåg själv längre, jag måste alltid vänta på någon innan jag kan åka hem.

Det är tråkigt att jag inte kan prata med mina klasskompisar som också pendlar. Fan vad jag kommer ångra att jag skriver de här och nu men det här är just nu det enda sättet att få säga det jag vill till dom. Ska nog säga hej till dom på måndag och de hur de reagerar. xD Där kom tasiga Becka tbx.

Tbx till saken igår blev jag knivhotad ska polisanmäla det på torsdag då jag ska på ett möte. Vågar inte gå till polisen själv. Jag vet att jag kommer säcka ihop i gråt så behöver stöd.

Vet att jag har nämt för mycket nu och känner att jag ångrar att jag skriver det. Men det är mitt liv och jag känner att ni ska få se hur det kan vara i Sverige. Det är fan inge bättre än något annat land.
Raaaaaap

Höhö jag är på världens bushumör men vet inte vad jag ska göra för bus. Skulle vara med Becka idag men hon mår inte så bra så vad ska man då hitta på? Har ingen lust att åka in till Gävle visst skulle de vara kul att träffa Anija med tanke på hur de var sist. Hahahaha men orkar inte. Ska stanna hemma tror jag men kommer säkert bli en sista minutenändring xD


Garttis

Grattis till Nisse som fyller år idag :)

 


Grattis

Anlrdningen att jag inte hann blogga mer igår var för att jag firade Becka som fyllde 17 år. Hade jätte trevligt hemma hos henne men de sög att jag glömde kameran. :(

Garttis i efterskott här på bloggen :)

 


Swedish

Då sitter man på svenskan och alla är typ hungriga men har lunch om en timme. Blöööh


Hiss och Diss

Jag vill hissa min vän Anija som är sjukt rolig. Vi måste göra en liten video om hur vi är tsm. Alltså vi är helt olika och har absolut inte samma humor men funkar så sjukt bra ihop. :)
Sen vill jag hissa att Becka fyller 17 år imorron. Ett STORT grattis till henne <3

Jag vill dissa blogspot, seriöst de suger hade de förr för flera år sedan, inget funkar som det ska och man kan typ inte kommentera deras bloggar. Haha
Sen vill jag dissa att Rodney åkte ut ur Big Brother. Det är inte lika kul längre.Veckans blogg

Glöm inte att anmäla dig till veckans blogg

Skriv en kommentar i detta inlägg men en länk till din blogg och berätta om varför just nu ska bli veckans blogg. Eller så kanske du tycker att din kompis är värd att bli veckans blogg.

 


Ang videobloggarSvar: Jag har en mac och på den finns det ett program som heter imovie


Så ser det ut. :) Det är jättelätt och finns rätt många effekter så man kan få de att de att se gammalt, soligt osv. Jag kan inte allt i programmet men provat mig fram. :)

Jag kan inte med videoprogrammen på vanliga pc men de är väll helt okej de med. :)Jag försöker videoblogga


Engelska

Nyss hede vi idrott de var jobbigt, tråkigt och roligt på samma gång. Nu ska vi ha en eneglskalektion vill bara sluta. Måste stänga datorn nu. Hörs sen. :)


Steker i solen


Skämt

Pratade nyss om hur långt jag kan gå när jag skämtar. Jag skämtar väldrigt mycket det är de enda sättet för mig att vara lugn och trygg. Jag är egentligen en väldigt blyg och osäker person. Jag kan skämta om de mesta men vissa peronen tar inte mina skämt som skämt. Lika väl som jag kan säga "jag älskar dig" så kan jag skämta om att jag hatar dig. Jag hatar inte så många männikor men vissa verligen hatar jag på riktigt. Jag gillar inte männikor som inte  kan ta skämt de männikor klarar jag inte av och ska inte vara i min närhet.

Men om rasistiska och nasistiska saker kan jag inte skämta om, det är inte okej. Sen tycker jag att det är lite fel att skämta om olika sexuella läggningar eller jo ibland men inte så grova, de beror ju lite på också. men det är sällan jag skämtar om de om jag över huvud taget jag gör de.

Sen vet jag inte, jah brukar bara skämta om saker jag har sagt tex som idag när jag höll på med en ballong. Minns typ inte vad jag sa men men.... var ju inge vettigt iaf. xD

Typ uttjatad är nog bara jag som fortfarande tycker att den är rolig xD

 


Namnbyte på G

Skickas in imorron :)

 

 


-

Alltås inte er bloggläsare utan två andra människor som jag fått nog av.

 

 


Jag är inte rädd

Haha ja visst kan jag lägg upp fula bilder på mig själv men jag är inte rädd för att bjuda på mig själv.

Hade apkul där. Ett minne för livet. Kan inte sluta att garva när jag ser bilden. xD

Jag tror jag har lagt upp bilder på när jag är nyvaken. Är inte säker, men de är inte vacker syn. Ser ut som ett troll när jag är nyvaken. Varför ska man vara rädd för att bjuda på sig själv? Hallå jag gör bort mig dagligen, vad är det som är så pinsamt. Hur skulle livet se ut om man aldrig gör cazy things?

Jag skulle kunna lägga in en miljad fula bilder på mig själv men står nog över skulle ta så lång tid att leta reda på alla. Så var inte rädd och bjud på er själva. Det är sjukt kul. :)


Veckans blogg

 

Skriv en kommentar i detta inlägg men en länk till din blogg och berätta om varför just nu ska bli veckans blogg. Eller så kanske du tycker att din kompis är värd att bli veckans blogg.

 


Söker skådespelare

Kompisen ska också vara lite fjortis.


I don't know

Ska jag vara glad eller vad? Jag vet inte. Kan det leda till nå bra eller kommer det bli värre? Sitter iaf i skolan nu börjar om 35 min. Tror jag ska gå till cafiterian snart.

Idag ska vi börja med slutprojektet i media jag tänker skriva om mitt manus har kommit på ett skitbra. :)
Happy me. :D


Den ökar


Min familj blir bara större och större. :) Inom kort kommer den ha fördubblas. Säkert bara jag som tycker att det är kul. xDSeriöst?

Vad tror ni? Hittade de på michas blogg

 


Länkar

Har ni kollat under länkar i menyn. Glöm inte att kolla in Carros blogg. Min söta bebis. Ni ska bara höra henne prata som en. Ska spela in de någon gång. Låter sååååååå sött.

 


Minnen

Fick precis min gamla blogg återställd och var bara tvungen att kolla på mina gamla inlägg från språkresan. Ååh vad jag saknar de. Vilka underbara människor jag träffade. Miss ypu all <3

Klicka här för att se vad som hände där :)

 


Trött

Jag är verklige död. Kommer typ somna  8 ikväll. xD
Bloggar mer sen när jag har sovit lite.


Min favoritlåt just nu

Tove Styrke white light moment

 Inte okej

Har ni tänkt på en sak. Unicef reklam för att vi ska bli världsföräldrar, har ni tänkt på hur mycket den reklamsnutten kostar. Varför skulle jag bli skänka pengar till reklam. Tänk vad de kunde göra för de pengarna?

 


God morgon

Vakna nyss. Har inte kunnat blogga eftersom jag var hemma hos Rosa igår, hon hade en liten fest. Var jättetrevligt. Rosa och en till var lite knäppa haha undra hur många ggr jag sa att jag hatar dom. xD

Ska nog sova lite till ligger efter med sömnen ganska mycket. xD
I'm sorry

Beklagar ett usel uppdatering eftersom jag varit på lan så borde jag haft bra updatering men ne. Jag har iaf haft kul och inte spc mycket lan. Höhö. Ikväll ska jag hem till rosa fest hemma hos henne. Kommer bli kul fast jag känner bara Rosa men jag brukar ha lätt för att träffa nya vänner, haha jag är ju jag som gör bort mig hela tiden. Just ja.

I förrgår gick jag in i en glasdörr på Willys på söder aånt händer bara i film men iaf så börja jag asgarva så mycket så jag sätter mig på golvet inne. Haha alla måste ha garvat och dom som sitter och kollar på övervakningskamerorna där måste haft kul. xD
Sen igår så gör jag samma tabbe fast här hemma. Hur lyckas jag? xD

 

 

 


Lan

Hejsan var meningen att jag skulle åka hem idag men stannar tills imorron. Sitter just nu och lyssnar på "gullefjun" Haha. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har riktigt kul iaf :D
Fick en fråga

Hej!

Vill du hjälpa mig med en sak på min blogg? Jag vill isåfall ha hjälp med hur man gör så som du har det där det står senaste inlägg,kategori,arkiv och länkar. Skulle vara jätte snällt.

Svar:
Hej, tyvärr så kan jag inte hjälpa dig eftersom jag inte gjort den själv. Men googla är ett tips :)Ingen sömn

Jag kunde inte somna en blund det var någon i rummet som snarkade ashögt och så var fönstret öppet och man hörde fåglarna kvittra. Jag bestämde mig för att ta tåget hem så nu sitter man hemma i sitt egna rum och myser framför tv:n. Kollar på big brother. Ska försöka sova lite sen med. :)Sleep time

Klockan är 4 och jag är inte trött men de andra ska sova så jag göra de jag med. :)


Full fart

Sitter fortfarande vid lanet som sagt ska vara här tills imorron eller så kanske jag stannar tills på fredag. Vet inte än. Gnska roligt här men måste i så fall hem och hämta lite saker. :) Carro ska ju vara här till dess så får se. Men orkar inte blogga mer nu. Hörs :)


Lan

Just nu sitter jag på lan inne i stan. Här hör inte jag hemma alls kan typ lika mycket som en sköldpadda. Haha men rätt kul iaf. :P


Sitter just nu och väntar på tåget

foto0023 (MMS)

Sitter just nu och väntar på tåget


Bye

Nu åker jag in till stan. Hörs när jag kommer dit :)

 


Haha vad pressen kan hitta på

 


Hissar och dissar

Jag vill hissa blogg.se kundservice, de sensate dagarna har jag behövt mycket hjälp och jag får snabbt svar.

Jag vill dissa att människor som tror de är störst, bäst och vackrast och inte ska behöva flytta på sig utan bara går in i en och inte bryr sig och bara går vidare. Herre gud inte ens Barack Obama kan göra så.
Grattis

Grattis till min vän Erika som fyller 18 år idag. GRATTIS

 


Den lilla hjälp du kan få är bättre än ingen hjälp alls

Du står aödrig hjälplös men du kanske måste söka hjälpen själv. Du kommer inte få en massa erbjundanden och alla kanske inte ser att du sitter fast.


Svater på gåtan

Hon fyller den 31 december. Inte så svårt när till och med den mest blonda sidan av mig nästan kunde lösa den.

Idag ska iaf jag till stan och hälsa på några nördar. Blir nog kvar tills imorron. Nu har jag inge mer att skriva ska glo på tv nu.


Jaaaa

Det funkar att mobilblogga nu :D I am so happy


Testar att mobilbloggar

foto0018 (MMS)

Testar att mobilbloggar


Påsk

 


Fb

Haha tydligen kan man inte ha mer än 200 bilder i ett album på facebook. Mitt album "2011" är redan fullt och har påböjat "2011 del 2" nu. :P


Did you know

Visste ni att jag har tre bloggar fast bloggar bara på två av dom. :P Den här och så mebeckie (som nu är blorttagen) och en till hemlig den här bloggen är också hemlig på den bloggen. Det blir konstigt om man läser båda och vet att det är jag eftersom de är helt olika saker som man inte tror om mig. ;)

 


Glömt

Tömde nyss kameran och glömt att visa vad jag köpte förra veckan xD


Balsamspray och torrshampoo


Boring

 


God morgon

Nu är jag vaken och mamma ska snart åka och jobba. Skönt att båda jobbar idag fast lite tråkigt när man inte vet vad kan ska hitta på. :( Jag brhöver nog städa min garderob idag och packa ner lite saker. Vem vet vad som händer här. :P


Statitiken

Är det bara för mig det inte går att se statitiken? Jag kan bara se fram till 13/2. :O


Gåta

Förra gåtan var:
Jag fyllde 12 år igår. Nästa år fyller jag 14 år. När fyller jag år?


Kan ni svaret? ;)


Tre saker ni kanske inte visste

1. Jag har blivit mycket kaxigare och fjäskar inte för människor jag inte gillar. Har de en gång gjort mig illa och fått mig att må dåligt så ger jag dem inte en skangs (stavning) till.2. Jag VERKLIGEN HATAR 2 stycken männikor


3. Jag vågar inte gå ut ensam längre och är rädd för att åka komunalt.

 


Jag gjorde det

Ingen av er kommer fatta och det är inte menigen häller men jag gjorde det, jag ringde. Var jätte rädd men det var inte så farligt jag behövde inte säga vem jag var. Ska iaf återkomma till dom på onsdag och om jag har tur nu så löser det sig och jag får kommer härifrån.


TUT

Nu ska Becka ut på vägarna och köra lite bil.
Bilderna är tagen med cam på min privata dator alltså sämre än macens cam


Haha

Min förra granne jobbar på en mataffär här i Oklahoma och så skulle jag köpa cider nyss

Hon: Du jag kan inte sälja den här till dig
Jag: Nehe?
Hon: Är du 18?
Jag: Ja det är jag
Hon: Har du legitimation?
Jag: Ja det har jag

hon kollar på legget

Hon: 930321 hmm....

Hon räknar från 93 till 2011

Hon: Okej...


Nobodys know

Ingen vet min ljupaste hemlighet, nu kanske de verkar som att jag vill att ni kanske jag vill inerst inne och det kanske är därför jag skriver det. Men jag kommer inte säga den eftersom inte ens mamma vet, fast jag berättar ju inget för henne. Jag har inte berättat vad som hände idag. Jag känner mig förföljd, jag vågar förfan inte gå utanför huset. Jag har ånget för det känns som att för många vet vad som hänt. Bara inte en person får veta är de väll ok som det är nu. Men nu ska jag kolla på Big brother.I want

 


Nyan Cat

 

 


Herregud

Idag så såg jag en tror de var mormor eller farmor med en unge såg ut att kanske vara 3-4 år med en iphon. En jävla unge ska inte ha en mobil när de är så små och inte en sån dyr, det spelar ingen roll hur rik man är.

Jag vet jag klagar och nej jag skulle inte vara en bra mamma jag är 18 år. Jag är fortfarande ung och dum.

 


Vill bara hem

Jag är missnöjd med allt vill inte vara här. Jag vill bara hem och dra på mig mjukisarna och gå ut med hunden. Jag hatar dagens klädval, mitt hår och mest av allt dagen. Kan man inte bara spola fram tills imorron. Jag orkar inte mer känns som jag hatar allt och alla. Vill inte träffa någon människa idag.


Jag förra fredagen

 


Jag blir så arg

Ååh finns inte ord för hur arg jag är men ge fan i alla mammor som röker i närheten av sina barn. Fattar dom inte att bernen råkar ut för passiv rökning de får för fan i sig tobak i kroppen inte lika mycket som när man röker men varan spelar det någon roll? Jag ser detta dagligen mammaor som går men sina barn som sitter och inte fattar vad det råkar ut för i barnvagnen och den andra ungen cyklar. De tror ju att de ska vara så att mamma ska röka i närheten av dem, de fattar ju inte att det är farligt.

Jag råkar också ut för passiv rökning varje dag i stort sätt men jag kan ju gå ifrån jag är ju medveten om det. Egentligen råkar ju alla ut för det, när man går förbi någon på stan tex.

Men kan inte småbarnsmammor gå ifrån om de så nödvändigt måste röka och ännu värre är de men mammor eller männuskor i över huvud taget som röker inne. Luften blir sämre inne och alla möbler och väggar blir gula. 

 

 


Becka is happy

Skönt med sovmorgon. Om typ en halvtimme ska jag åka mot skolan. Va berädd på en dryg Becka idag. Är på sånt humör today. Det är ju VÅÅÅÅÅR!

 

 


Vad vill ni att jag ska blogga om?

Det är verkligen stopp i mitt huvud. Två dagar kavr sen är det loooooov!

När jag vill blogga har jag inget att blogga om


Nice day

Haha rolig bild som jag bjuder på

Idag har det varit en härlig dag. Började 9.40 och slutade 10.40 och den enda lektionen var idrott som innehöll matte idag. Haha våran idrottslärare är inge vidare på matte. Så efter skolan gick jag och gymmade efter skolan sen åker jag hem och gick på en långpromenad men hunden i det härliga vårvärdret. Jag har också gjort klart en försenad uppgift och hunnit lagt upp en massa bilder här och var. Vad ska man göra nu då? Jo kanske hemtentan om man orkar.

 

 

 


Forever young

Jag blir aldrig nöjd

 


Picture

 

 


Spring

Äntligen är våren här. Nu ska jag och hunden gå ut och ha mysigt. Hon ska få springa på åkern. Man blir så glad av att se henne så lycklig. :)

Sötaste hunden i hela världen

 


keep on walking

Idag känner jag mig duktig, jag tog inte bussen från stan till skolan. hehe det tar ju lika lång tid att gå som det tar för bussen. Okej kan inte lika lång tid tar väll fem minuter längre att gå iaf på morgonen när jag är lite trött. Snart ska vi ha matte, vi har rätt kul på de lektionerna. :)

 


Paint

Vet inte hur men på något sätt kom jag in på den här bloggen. Jag vill också kunna rita.Look like Carola


Haha fick nyss höra igen att jag är lik Carola men inget vet vart jag är lik bara att jag är lik. Själv tycker jag inte det.
Jag tar det inte negativt för Carola ser bra du photoshopad vet inte hur hon ser ut annars. Men av den jag fick höra
av idag sa ögoen, okej hon har gröna och jag blå. Aja tack iaf. :)


Haha


Jag skrev i torsdags att jag hade opererat om näsan. haha det är inte sant jag har samma gamla fula näsa som förr men vill göra om den men inte nu. Jag har lagt i mer hår. Dom enda som märkte det utan att jag sa de var My och Linnéa. Haha inte ens mamma märkte det. xD

 


Kissies ben

Kolla på kissies ben jag mår illa bara av att se dom. Hon har lugnt anorexia. Hon är inte snygg och kommer dö om hon forstätter. Jag vet inte inte denna bild är photoshoppad eller inte men hon längst till vänster har iaf normala ben.

 


New

Har gjort om headen lite :) Vad tycks?

 


Nothning

Har typ inget att skriva mer än att jag nyss var ute och körde i en timme. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och glo på tv. Min rygg mår inge bra och defenetivt inte min hals. Så see ya

 


Here i live

 

Can you find my house?

 

 

 


HolaVideoblogg

 

 


Begravning

Så nästan klar och ska snart åka. Kommer nog inte orka blogga mer efter de. Får se annars hörs vi imorron.

 


Fläta

 


Lång rast

Sitter just ni i cafiterian med Amanda, Linnéa och Joel. Vi har typ nyss eller ja för kanske en halvtimme sedan. Torsdagar har man den längsta tråkigaste rasten typ. Min rygg är helt cp. Det här inlägget blir helt konstigt och osammanhängande. Eh orkar inte mer nu.


:O

Nu är det bevisat att jag kan göra vad jag vill utan att mamma och pappa märker det. Igår opererade jag om näsan och varken mamma och pappa har sett det. Bevisar jag kan göra vad jag vill och ingen märker det. ;)
Såklart har jag inte sagt något.


Seriöst

Ringde och kolla vart min mobil är. Jag tror jag får damp där dom lagar mobilen skyller de på att de inte fått in mobilen, de ville inte erkänna att de tappat bort den fast nu är den hittade och de ska börja laga den NU efter två månader så om 3 veckor får jag de alltså ett kvarttal kommer den vara borta. Jag gråter jävla skit tele2. Jag ska fan begära skadestånd. Haha låter fånigt men dom ska fan ha ett straff för de är så slarviga. Haha jag är ju barnslig och ger mig aldrig. Är du född på 90-talet och de är envisa. ;)


God morgon

Glömde skriva God morgon i det förra inlägger så God morgon. Just nu borstar jag tänderna sen ska jag typ dra till bussen ja och sitta på den i några minuter eller ja, hur lång tid tror ni det tar till skolan? Lite roligt för alla tror jag åker tåg till skolan. Men tänk om jag inte är hemme eller om jag är det. Hmmm....? Vem vet vart jag befinner mig. ;)Gues what

Vet ni vad jag ska göra idag? Kan inte berätta men tänker låta er gissa. Någon jag väntat på länge och nu är det äntligen dags.

Vad tror ni jag ska göra? ;)Five things you don't know about me

1. Jag har en liten skoljos

2. Jag får inte ta hål i öronen

3. Två av mina står "sitter ihop" med varandea på båda fötterna

4. Jag har ett stort err på mitt högra lår som aldrig kommer försvinna

5. Jag köpte Tiara (min förra katt) bakom mamma och pappas ryggMin nya kavaj

Var jättelänge sen jag hade en kavaj, köpte denna tills på fredag. Ville egentligen inte ha någon men mamma tycker de. Duktig flicka som för en gångs skull lyssnar på mammsen. :)

Denna är från Vila och kosta 600 kr på rea. :)

 

 

Jag :)

 

 

 


Sjuk eller?

Jag ligger i sängen och känner mig döeendem smärtor, illamåeede. I morse mådde jag ganska bra hade lite ont bara så tog en långpromenad med hunden, när jag kom hem la jag mig i sängen och fick världens värkar, inte nog med ryggen, nacken och axlarna utan benen eller ja hela kroppen och jag vill bara spy.

Nej nu ska jag sova tills mamma kommer hem.Jag är trött
Love you

Träffa mina älskade Elina hon är en person som man aldrig kommer träffa igen, hon är en vän som de bara finns en av. En vän jag aldrig ska förlora om 70 år sitter vi tsm där på hemmet. Sen träffade jag Carro med en supersöt blond tjej som är envis typ som mig fast det är alltid någon som envisas mer så man förlorar campen. Hahaha typ Elina då. Från och med nu är Carro min unge med. Om två veckor ska jag åka hem till dem eller Elina då. Saken är den är båda är pinsamma de går bara fram till någon och säga "tja, du är snygg" hahahha kommer typ vara men om de då. Eller vad med om de idag. xD

Nu ska jag sätta mig och skriva alla rester.School

Nu ska jag till skolan och ha prov. Yippi, NOT!

 

 


sleaping

Vaknade nyss efter att a sovit i flera timmar. Fast jag såv mest av alla inatt så är jag jätte trött. Nu ska jag gå och tjocka mig med lite glass och sen plugga på kostlära. HahaHelgen

Igår åkte jag som sagt in till stan och åt på Chirl Street och sen blev de bowling. Här kommer bilder.

I don´t like te camera


Mysdag

Idag blir de Chirt Street med Victor, Lisse, Nisse och Isse där vi ska ha trevligt ett tag medans Carro, Becka (en tredje becka) och två till som jag inte känner än äter någon annanstans efter de ska vi bowla och då kommer Johan. Härligt med så många sötisar omkring en. Ja sen delar vi på oss och jag, Carro, Johan, Lisse och Nisse ska hem till Carro och de andra hem till sig.

Haha måste berätta en sak, igår så var vi några stycker okej måååånga och vi skulle säga våra namn och våran favoritglass jag, Becka och Becka skulle säga Rebecka och Magnum mandel samtidigt blev inte riktigt som vi tänkte. Haha roligt iaf. Höhö Niklas.

Nu måste mina naglar ha torkat så nu ska jag fixa mig. :)


Naaw

 

 


Skola

Åkte med pappa hit idag, skönt att föräldrarna ställer upp så man slipper den kommunala trafiken när man inte mår så bra. Jag har egnetligen lektion nu men går dit snart när mina hjärtklappningar är över, om typ 5 min. :)

Skulle på bio med Becka igår men jag mådde ju inge bra fst en komedi skulle göra susen och få mig att må bra så hade jag huvudvärk så åkte hem och sov.