We are back

 

28 november 2013

Har inte haft lust att bloggat när jag var hemma, jag ville passa på att umgås med min familj och vovsingen.
Nu sitter jag på tåget mot skövde där jag ska byta. :)
 
Under dessa dagara har jag träffat min syster för första gången på länge, mötet gick förvånansvärt bra vi myste i hennes säng. Vem är storasyster och vem är lillasyster av oss, inte ens mamma kan svara på den fårgan längre för vi är så barnsliga. xD
 
Jag vet att jag är mörk runt ögonen, de bror på att jag inte mår bra och frestelser på att göra så är så starka just nu.
 
 
Imorron ska jag till min psykolog och få se hur de går med behandlingshem, japp jag ska till ett nytt behandlingshem eftersom de inte funkar att bo ensam eller hemma hos mina föräldrar. Jag har blivit så självdestruktiv.
 
 

Cats

Sitter fortfarande i soffan men nu myser jag med min lilla Molle, jag har tre katter som är "mina" eller familjen har 4 katter Molly, Oscar, Bella och Molle sen har vi en hund som ni vet.
 
 
Pappa kom precis hem så nu ska vi hitta på nå att käka :)
 

23 November

Sitter och glor på tv, lite skillnad på tv är och hemma. Jag har en liten plutt så tv:n här känns gigantisk. Hahaha. Både mamma och pappa är borta så de är bara jag, Tina, Bella och Molle hemma.
 
 
 

Om the train

Sitter just nu på de sista tåget och har ca 2 timmar kvar. Blööö vilken lång resa. Men snart får jag träffa mami.
 
Har inte så mycket mer att skriva.
 
PS: Har längtat efter att spela the sims så de ska bli de första jag gör när jag kommer hem om jag inte deckar innan. :p

22 November 2013

Var nyss hos psykologen och hade ett bra samtal. Vi prata om behandlingshem och hur jag ska kunna bli av med mitt självskadebeteende. Jag ska försöka skriva ner vad som händer när jag skadar mig. Får se hur de går.
 
Snart ska jag åka hem till mina föräldrar. 8 timmar på resande fot, jippi. Nooooo way, it will be boring.
 
Uppdaterar mer på tåget. :)
 
 
 
 

Bad day

Idag har det varit en sån där dag då jag önska att jag bara försvann. Depressionen och ångesten har tagit över helt nu. Jag kan varken äta eller dricka. Jag åt nyss och nu vill jag bara gå och spy upp maten. Jag är tjock och ful och beöver inget mat.
 
Väntar på att vårdteamet ska komma hit och kolla till mig. Jag är fett sugen på att ta tabletter men jag vet att då blir de sjukan och nålar. I don't like.

Då börjas de igen

Jag mår piss, resan blev inte så kul som jag trodde. Allt känns piss. Jag önska att jag kunde njuta av resan mer än vad jag gjorde.
Det första jag gjorde när jag kom hem var att ringa min psykolog och berätta att jag mår piss. Vårdjouren har varit hit och kolla till mig men till ingen nytta. Jag känner mig ensam och bortglömd. Jag vill inte till psyk och jag ska inte dit.

London day three

Dagen bestod av madame tussauds. Fasen va kul vi hade :D
 
 
 
 
 
 
 

London day two

Dagen har varit lång och rolig, vi började med att åka till Apple store för Simons skull. Sen begav vi oss till London eye och njöt av utsikten en stund. Imorron blir de madame tussauds, tredje gången för min del. Hahaha!!! Vi har även varit inne på M&M store. Biderna får berätta resten. :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London day one

Låter dessa tre bilder får tala för sig själva! :D
 
 
 

Videoblogg


BORING

Sitter nu i soffan och glor på så mycket bättre, eller jag glor inte jag lyssnar medan jag snackar med en gammal barndomsvän på facebook.
 
Imorron åker jag och Simon till Nyköping där Erkan befinner sig nu. Jag läääääängtar till måndag då vi drar till LONDON!!!!!! I LOVE LONDON!!!!! <3<3<3<3
 
 
 
 

9 November

God morgon världen. Idag blir de en lugn dag, ska packa lite och ikväll/natt kommer Simon hit. Vad kan man hitta på?
 
Det känns konstigt att vara hemma efersom de sörsta delen av hösten ha jag spenderat bakom psyks låsta dörrar. Jag hoppas jag slipper åka dit igen. Jag är trött på ambulans och poliser.
 
Ne nu ska jag glo på dumburken

My little prinsess

Mammas lilla bebis vill städa en fredagskväll. Hahaha såååååå söt!!!!
 
 
 

hemma igen

Äntligen har jag kommit ut från psyk igen, jag fick åka in senare igen i måndags.
 
Nu sitter jag i soffan och önska att jag hade ett badkar. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Erkan är på bussen till sin pappa och Simon sitter på bussen hem till sin mamma, men han kommer hit imorron.
 
 Ne nu ska jag glo på dumburken och slöa :)

Psyk igen

Kom nyss hem från psyk åkte in i lördags och las in på MAVA (medicinakuten) och inatt var jag på psyk. Jag ville åka hem och fick de, jag skulle egentligen stannat kvar eftersom jag inte mår så bra men orka. Jag och Erkan ska käka lunch på jensens så jag får tankarna på annat. :)
 
 

In my head

De som snurrar i mitt huvud just nu är hur jag ska skada migsjälv. Jag har köpt rakblad och annat vasst så de blir väll de.
Jag kanske verkar knäpp som skriver ut mina planer men bloggen är mitt huvud, de är här jag kan pratat med migsjälv.
 
 
Jag och min bästa vän som ställer upp i vått och tort
 
 

...

Anledningen till att jag inte bloggar denna gång på ett tag är för att jag varit på psyk igen. Jag försökte ta mitt liv i måndags så var på LPT till torsdag.
 
Under tiden på psyk belv jag beltad och hade vak. Jag underar vad de är som händer när ska detta ta slut? Orkar jag med nå mer? De lättaste skulle vara att dö.
 
 
 
Igår var jag, pappa och Erkan och kollade på ett behandlingshem som jag eventuellt ska flytta till om nån månad, de verkade toppen och de var lite komiskt tre personal från Lövängen har börja jobbat där, och inte vilka tre som helst utan tre toppen personal.
 
 
Idag så händer inget speciellt, pappa kom ner igår och imorron åker han och mamma hem. Jag är orolig för vad som kommer hända när jag blir ensam. Kanske borde lägga in mit frivilligt fram till Londonresan om en vecka.