God morgon

Jag har knappt kunnat sova inatt. Jag har haft mycket oro och är fortfarande förbanad på de nya hyresgästerna. Men men jag ska komma över de. Klockan ä halv åtta men jag har varit vaken sen 7 och vet inte vad jag ska göra. Hade jag haft tv på rummet så hade jag kollat på den. Funderar på att gå in i huset och kolla om personalen är där men de är snart överlämning så då blir jag ensam där ändå. Jag orkar inte kolla på nån film.
 
Idag ska jag och Flisan in till stal och mysa lite. Skönt att slippa gå här fast jag varit iväg nästan varje dag denna vecka. Byebye

Fy fan

Åh herregud vilken dag. Resan till Jönköping gick bra förutom att tåget från Nässjö var ersatt med buss. Jaja! 

Sen när jag kom till lägenheten pappa och hans kompis hade burit ut de mesta men de var kaos. Ingen av de inneboende hade städat efter sig så vi blev riktigt arga så jag kommer skicka räkning till dom för detta. 😡

Nu sitter jag iaf i bilen på väg tillbaka till Orana. Fick en överaskning Flisan var med och hämta mig. Världens bästa kompis har jag. 😍

Just ja när vi skulle besiktiga lägenheten gick jag igång för dom som ska flytta in tyckte inte jag hade städat riktigt. Jag blev så arg så jag börja svära en massa. Så mamman och de lilla barnet gick ut och mamman sa till dottern att hon inte skulle lyssna på mig. Haha!!! 

Så här såg de ut i lägenheten när jag kom! 😡Mot Jönköping

Hej hopp! Sitter nu på tåget till Jönköping, ska byta i Nässjö. De är lite jobbigt då två jobbiga saker redan har hänt. Men jag håller ihop. Min behandlingspedagog hämtar mig ikväll. Nu ska jag drömma mig bort i musikvärlden. 😉


Bättre

Jag mådde inte så bra i helgen men igår vände de. Jag hade utsluss som jag egentligen inte ville på men jag gjorde de ändå. Vi pratade ekonomi och lagade mat. Vi planerar att laga mat på typ 30/40 min och resten ska vi ägna oss åt typ ekonomi och lite sånt.
 
Idag har jag haft köket och jag tränade på en sak jag tycker är jätte jobbig, att säga till att jag inte vill laga ALL mat själv. Jag brukar ju vara helt själv i köket men eftersom jag är i en liten känslig period just nu så vill jag inte de. Det är mycket som händer och mycket som ska planeras. Egenligen vet vi inget förän 23 maj om ens då. Jag hoppas att de flesta av mina frågetecken får svar då iaf.
 
Imorgon så ska jag till Jönköping och tömma min lägenhet. Ja sen hände de inte så mycket mer. Jag lääääääängtar tills den dagen jag flyttar här ifrån. Är riktigt trött på detta ställe. Men jag har utveckalts enormt mycket och det säger alla. :)

Just nu

Folk tror jag har blivit en tjej som alltid och glad och blivit så stark. Men just nu är jag inget av de. Jag mår piss och bara gråter. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill vara den starka tjejen som orkar ta sig igenom detta men jag kan inte. Jag vet inte om den personal som jobbar som jag vill prata med har tid. Jag känner mig så svag och hjälplös. Jag vill bara låsa in mig på toan och skada mig men de går inte, om jag gör de så faller jag tillbaka till gamla mönster och alla kommer bli så besviken på mig t.o.m jag själv kommer bli de. Men just nu känns de som de är de enda som skulle hjälpa för en liten stund. Jag känner mig så liten och ensam. Hjälplös och rädd.
 
Jag ska ha utsluss imorgon men jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Jag orkar inte! Jag lär mig inget, eller jo imorgon så ska jag och utsluss personalen göra en budget som jag ska följa. Visst de låter bra men jag vill inte laga mat. De jag vill laga tycker inte hon vi ska göra. Jag vill göra amrekanska pannkakor men de är inte nyttigt, nej jag vet men vi gör fan salladet och pannbiffar varje gång typ. Sen vill jag inte ha köket på tisdag som jag brukar, jag vet inte vad jag ska säga att jag inte vill de. De är inget tvång men de känns som personalen förlitar sig på att jag ska ha de då.
 
Jag vill säga så mycket men jag vågar inte. Min ena behandlingspedagog säget att jag inte ska vara rädd för att säga som det är men jag är de ändå. Jag mår illa och är yr. Jag klarar inte detta. Jag vill inte hamna i en dipp igen.

Sjukling

Sorry att jag inte bloggat på ett tag men de har varit mycket. Jag har lyckats dra på mig en förkyning med, har sjukt ont i huvudet och halsen men har ingen feber, skönt de iaf. Jag skulle egentliigen varit i stallet idag men jag känner att jag skippar de så jag blir frisk istället. Jag ville ju mysa med lilla Lino. <3
 
Idag flyttar Frida in hit, en tjej som jag känner sen innan. Jag är glad för hennes skull att hon får möjligheten att komma hit och få bra hjälp. Jag vet att de kommer bli en tuff resa för henne men de är de för alla. Jag är lite nervös också hur de kommer bli. Hur vi kommer påverka varandra. Men de får tiden visa. Jag vill att hon ska se hur långt jag har kommit och hur långt hon kommer att komma.

Idag och svar

Jag har glömt att svara på en kommentar. Jag fick frågan vart jag ska plugga till hösten och de är en folkhögskola i Jönköping. Jag vet inte vilken än men de blir södra vätterbygdens, june eller jönköpings folkhögskola. Jag ska plugga upp de två år jag har kvar på gymnasiet. Jag ska kolla komvux också, jag funderar på deras underköterkeuntbildning men jag vet inte om den ger högskolebehörighet.
-----------
 
Till något annat, idag har jag ridit vilket gick bra, jag och Flisan red tsm. Eller Lino var lite dryg, han "skakade" på huvudet hela tiden. En stallpersonal höll i lektionen. Lino började galopera och jag var inte berädd så blev lite rädd. Hålningen var inte lika bra idag som de andra gångerna. Jag lutade mig framåt ganska mycket och då får man sämre balans. Men de ska bli bättre. Imorron har jag stallet igen men den ordinarie stallpersonalen är borta så de ska vara en annan personal i stallet som jag inte tror är så stallvan så du får se hur de går. :)
 
 
MIn lilla älskade Lino <3
 

Min älskade mamma

Idag på terapisamtalet fick jag veta en sak som ingen hade sagt. Och de var bra att jag inte fick veta de förrän idag. Min mamma har legat i reaspirator, när jag fick höra de så började jag gråta. Jag visste inte vad jag skulle säga men hade jag fått veta de innan så hade jag hamnat i en dipp igen. En dipp för mig är att jag isolerar mig på rummet och orkar inte göra något. Jag bara gråter och gråter. Jag tror att jag fick åka till mamma för man inte visste om hon skulle överleva eller ej. Jag vet inte och jag vill inte veta heller.
 
Resan har gått bra, vi har åkt över 140 mil och de känns. Man är seg. Idag har jag kommit in i rutinerar igen iaf. Jag har varit i köket, haft samtal och städat mitt rum/toan.
 
Här är lite bilder från idag som Flisan tog på mig. :)
 
Och sist men inte minst. Flisan med fina Gigant <3
 
 
 

 
 

Jobbigt

Just nu är det sjukt jobbigt. Har träffat mamma idag för första gången sen september. Att se henne på iva med en massa slangar och sladdar var de jobbigaste på länge. Jag börja nästan gråta. Jag blev trött så orkade inte vara där mer än en timme. De kopplade upp dropp medans vi var där vilket inte gjorde saken bättre. Jag bara gråter, jag har min behandlingspedagog i rummet bredvid men jag orkar inte prata just nu. Vi ska snart ut och äta. Bloggar kanske mer ikväll annars i morgon. :)

Mot Gävle

Just nu befinner vi oss i Knivsta för att tanka. Resan mot Gävle har börjat. Jag sov inte så bra inatt, jag var/är jätte nervös. Jag vill verkligen träffa mamma. Men hon är jätte sjuk just nu. Men jag har min behandlingspedagog med mig så de känns tryggt. Vi har vb medicin med oss som tur är. 
Nu är hon diplomerad

GRATTIS MIA NU ÄR DU HELT KLAR!!!!


Stadshuset

Sitter just nu i stadshuset där nobelmiddagen är. De är minder än vad de ser ut på tv. Jag har lite smått panik inuti mig. Jag har ju inte varit ifrån behandlingshemmet på över 6 månader. Jo jag har ju åkt runt i skåne men inte längre. De är sjukt mycket folk här. Men jag fokuserar på vad folk har för kläder för att lugna mig. Min terapeut lärde mig de när jag skulle börja skolan. 

Är så jävla stolt över min syster just nu!!!Sthlm nästa

Kl 8 satt jag i bilen med min ena behandlinspedagog och resan mot Stockholm började. Vi har just paserat Jönköping där vi sträckte på benen lite snabbt. Shit va konstigt att stanna i Jönköping och veta att man INTE ska till psyk. 

 Ikväll tar min syster masterexamen. Är så stolt över henne. Jag hoppas hon är stolt över sig själv med. 
Uppe med tuppen

Felicia har fått mig att bli morgonpigg, jag vaknar vid 7 varje morgon. De sägs du att man blir som den man umgås med och jag och Felicia umgås ju typ varje dag. Jaja de ät väl bra att jag vaknar tidigt eftersom jag ska börja plugga till hösten. Haha! Som jag skrev igår så ska jag och Felicia åka in till stan idag och mysa lite.
 
Vilket jävla leende så var tvungen att ladda upp den. haha!!!
 

Tårta nästa helg

Idag på förmiddagen så var jag i stallet och jag red på min lilla Lino men jag ramlade av och då måste jag bjuda på tårta men det blir inte förän nästa helg eftersom jag ska till Stockholm och Gävle i helgen. Jag ska på min syster examen och sen ska jag till Gävle och häsla på mamma som ligger på iva (intensivvådsavdelning). Sen har jag tvättat, städat och städag. Egenligen skulle jag göra de imorgon men då ska jag och Felicia in till Krisianstad och göra staden osäker. Haha!!! :D
 
Några som bor här tycker detta passar mig eftersom jag HATAR broccoli så nu sitter den på min dörr. xD
 

Haha

Jag skojade till de lite. Först stod de "soppa finns i kylen" ;)
Orana-spöket har flyttat in! xD

En vanlig kväll på Orana

Jag och Felicia fick ett litet ryck så vi tog en cykel och cyklade lite xD
 
 
 
 
 
 

Upp och ner

Det har flytit på ett bra tag nu men just idag mår jag inte så bra. Jag mår inte skit men jag är ledsen. Min mamma är svårt sjuk och är mycket på sjukhus men senaste tiden tycker jag hon har varit på sjukhus typ hela tiden.
 
Jag har iaf gjort dagens syslor fast det har tagit emot. Jag var först i stallet och pysslade om Lino lite, sen har jag städat vardagsrummet och vilat lite. Snart ska jag skypa, vilket jag inte gjort på evigheter. Jag ska bli intervjuvad av en journalist student. Ska bli kul. :)
 
 

Jag blev lurad

Igår var de ju 1 april och jag försökte luras med ingen gick på de. Men Felicia lurade mig. Hon skulle gå och läsa sin månadsraport och när hon var klar kom hon in och sa att jag skulle gå in till terapeuten och att hon inte var glad. Jag blev så klart skiträdd och tänkte på vad har jag nu gjort. Jag gick in och terapeuten sa att jag skulle läsa min månadsraport och jag tänkte att hon tar de nog efter jag läst den. Allt i raporten såg bra och jag jag skrev på den. Så ställde jag mig upp och hon sa att vi var klara och jag tänkte VA????
 
Och så sa jag:
- FAN då Felicia har lurat mig!!!
Terapeuten
- Va?
Jag
- Ja hon sa att du ville prata med mig och att du inte såg glad ut
Terapeuten
- Haha ni är så barnsliga
 
Du ska få igen FELICIA!!!!!
 
Sen blev jag lurad idag igen. Vi var på väg tillbaka till orana, vi hade varit och handlat lite saker till middagen. Vi pratade om att jag säger ja på skånska och så skulle jag skämta lite och klappade till Felicia lite försiktigt på kinden och hon sa AJ och tog haden för ögat. Jag fick typ panik och sa förslåt 100 gånger och klappade försiktigt och snällt till henne på kinden och hon börjar skratta. Ja så går de till när man bor på orana. Här luras man.
 

april april din dumma sill

Idag är det 1 april, jag och två andra tjejer ska försöka luras men vi kommer inte på något. Help us!!!!!
 
Sista veckan har varit bra, jag hade ingen utsluss i måndags pga helgdag, hon som jobbar i utsluss var ledig så jag var i stallet för första gången sen i julas. Det var sjukt skönt att vara tillbaka i stallet.
I tisdags hade jag köket som vanligt och så hade jag samtal med min terapeut och det gick bra.
I onsdags så gjorde jag inte så mycket städade kontoret och konfan, det regnade med en personal skulle åka hem och rasta hennes hundar och jag följde med och vi gick 5 km i spöregn. Inte nog med de på kvällen så åkte jag och en annan personal in på zumba. Jag verkligen älskar zumba!!!!
Igår så var jag i stallet igen och jag red på min lilla älsking Lino, okej det är inte min häst men de är min favorit häst här på gården.
Idag har jag påbörjat min utredning, jag pratade med en psykolog i 1.5 timme, de var lite känsligt men helt okej ändå.
 
Lilla Lino <3