Fullt upp

Jag har haft fullt upp sista tiden. Jag har varit i stallet och haft köket så jag har glömt bort att blogga. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har skadat mig för jag har mått sjukt dåligt och har försökt att bryta de genom att vara aktiv och det har hjälpt lite.
 
Ikväll blir de mellomys med de andra som bor här. :D

Sorry

Sorry att jag inte bloggat på några dagar men jag har mått sjukt dåligt. I söndags var vi på väg in till psyk men jag ville inte dit så vi åkte en runda med bilen isället.
 
Nu ska jag snart åka iväg för att träffa läkaren, första gången jag träffar henne sen jag flytta hit. Igår hade jag varit här i två veckor som sagt så har tiden gått rätt så fort. Jag mår fortfarnde inte så tipp topp jag vill skada mig men då får jag inte vara i stallet imorron. Får se hur denna dagen

Utmaningarnas hus

Idag så åkte vi till Malmö föra att gå på utmaningarnas hus och de var hur kul som hälst. Det gick bra för vårt lag som vi döpte till Six girls and one man så ni kan ju gissa hur många vi var. xD
 
Nu ligger jag och kollar på melodifestivalen på svtplay.
 
Bloggar mer imorron :)

Promenix

Jag har precis gått 4 km i solskenet. Så underbart skönt de var. Att en promenad kan göra så mycket.
 
Idag har jag varit här i 8 dagar, gud var tiden har gått fort de känns som jag kom i förrgår eller nått. Jag har saker att göra i stort sätt hela tiden. Jag trivs jättebra här fast såklart är de jobbigt speciellt nu i början innan jag har lärt känna alla.

Bio

Ikväll eller vid 18-tiden ska jag och en personal gå på bio, vi ska se Micke och Veronica . Det var evigheter sedan jag var på bio så de ska bli kul. :)
 
Idag hade jag även samtal med min psykoterapeft och de gick bra, lite jobbigt men hon är verkligen bra.
 
 

Allyawans - Jag hade en gånge en båt

 

Saknar mina bebisar

 

Glad alla hjärtans dag

Ja då var de alla <3-dag, jag gillar inte den här dagen så mycket.
 
Jag mår inte toppen idag, det är jobbigt med alla regler. Det är ovant att vara så aktiv som jag är nu. Jag trivs här och alla är jättesnälla men av någon anledning så känner jag mig lite utfryst fast jag inte är de.
 
 

Bakslag

Idag har jag varit i stallet halva dagen, de var kul och jobbigt. Är ju inte van att vara så aktiv efter 7.5 månader på psyk.
 
Jag hade ett samtal nyss med min teraput och de var jättejobbigt. Efter samtalet mådde jag så sjukt dåligt att jag skar mig rätt så djupt.
 
 
Jag saknar mamma, pappa och mina djur.
 

Pisskväll

Jag känner att denna kväll kommer bli piss. Jag mår sjukt dåligt och har massor av ångest. Jag vill hem, jag orkar inte med detta.

Så sjukt bra

 

Framme

Nu har jag varit på behandlingshemmet i tre timmar och än så länge känns de bra men jag saknar mamma och pappa. Det känns konstigt att inte ha låsta dörrar. Jag saknar personalen på avdeling, dom jag känner. Men jag ska lära känna personalen här.
 
Jag är trött för jag kunde knappt somna igår. jag somnade vid 3 tiden inatt så de är inte så konstigt att jag är trött. 
 
 
 

7 km

Idag har jag varit nyttig och gått 7 km. Visseligen så var de 4 st promenader. Jag känner mig mycket gladare och piggare sen har Erika varit här och hälsat på. Jag kommer saknar henne enoromt mycket bättre kompis får man leta efter. :D
 
Imorron kl 8 på morgonen åker jag, först ska vi hem till lägenheten och hämta packningen sne bär de av till behandlingshemmet. Jag är så sjukt nervös.

Jag tror jag dör xD

 

Hahahaha

 

Två dagar kvar

Jag kan inte fatta att jag skrivs ut härfifrån på tisdag. Jag har varit inlagt i 7.5 månader. Det ska bli så skönt att slippa låsta dörrar. Jag är jättenervös inför flytten. I torsdags var jag som sagt hemma och packade, de blev en del.
 
Dagrana går sjukt segt när man ser fram emot något.
 
Igår hade jag och en annan patient myskväll och kollade på mello. :)
 

30 dagar

Jag var skadefri i 30 dagar innan frestelserna brakade loss. Igår så skar jag mig igen och jag ångrar de så sjukt mycket. Mina armar är fulla av fula ärr. Men jag försöker se framåt om fyra dagar är jag på behandlingshemmet och får rätt hjälp, den hjälp som jag väntat på i 7 månader.
 
Igår var jag hemma och packde med bst (boendestöd) de var sista gången jag träffar dom. Tbx till packningen de blev 4 resväskor plus 3 "vanliga" väskor sen har jag en stor resväska här fulla med kläder. ;)

En vecka

Om en vecka idag så flyttar jag till behandlingshemmet. Jag känner mig glad och förväntansfull. En vecka till bakom psyks låsta dörrar. Hoppas tiden går fort. Jag vill bara härifrån.

Långsamt

Dagarna går så sjukt segt. Jag vet inte hur jag ska få dagarna att gå lite fortare.
 
Jag ringde behandlingshemmet idag och frågade vad jag skulle tänka på att ta med mig. Samtidigt frågade jag om de vet något datum när jag kan komma dit men han som bestämmer de var ledig idag så skulle ringa imorron och förhoppningsvis så får jag ett datum imorron. :D
 

Jobbiga dagar

Jag har mått piss de sista dagarna. Starka självmords tankar. Jag är rädd för döden och jag är rädd för att leva. Anldeningen till att jag inte har skadat mig är för om jag gör de så skickar de mig till PIVA direkt och dit vill jag inte. Jag ser fram emot flytten till behandlingshemmet samtidigt som jag är rädd för de kommer vara en tuff resa.
 
 
Två av de fem hästarna som finns på behandlingshemmet. :) Sååå söta