Shopping

Idag så var jag, mamma och pappa till Valbo och shoppade jag hade fått ett prisentkort där som jag var tvungen att använda innan jag åker tillbaka till Jönköping. Jag har starka tankar på att skada mig men jag har precis tagit theralen som brukar hjälpa mig ganska bra. :)
 
Ikväll ska vi på konsert med nån kör som är härifrån. Jag vet inte om jag kommer vara för trött så vi får se hur de blir.
 
Nu ska jag vila lite.

God Jul i efterskott

Jag har inte orkat blogga, jag har njutit av att vara hemma. Jag har ingen ork att blogga just nu så jag tar en liten paus. På lördag har jag varit skadefri i tre veckor. Hoppas att jag klarar de. Jag har haft frestelser att vilja skada mig men jag har stått emot.

Hemma hos mamma och pappa

Igår så åkte jag hem till mamma och pappa. Det var skönt att få sova i min egna säng. Tina (hunden) blev överlycklig när hos såg mig.
 
Jag sprang till tåget i Stockholm jag trodde jag skulle missa de men Erika sa att jag skulle hinna vilket jag gjorde så jag kom hem 2 timmar tidigare än beräknat.
 
Ne nu ska jag njuta av att vara hemma. :)

Första natten hemma

Inatt så fick jag sova hemma för första gången på 6 månader. Jag var sjukt nervös för att jag skulle skada mig men jag klarade det. :) Imorron ska jag få prata med läkaren ang. mitt LPT och perm över jul och nyår.
 
Idag har jag varit skadefri i 10 dagar. Känner mig stolt. :D
 
 
 

Åtta dagar

Idag har jag varit skadefri i åtta hela dagar. Det känns ofattbart, jag har klarat mig i åtta hela dagar. På torsdag åker jag hem till mina föräldrar och ska vara där över jul och ev nyår om jag får.
 
Dagarna går sjukt långsamt här, de finns inget att göra jag bara går fram och tillbaka i korridoren. Men snart ska jag få taktil massage vilket är jätteskönt. :)
 
Just ja minns ni Linda? Hon och jag träffades på behandlinghemmet lövängen hon är min förebild just nu för hon har varit skadefri i hela 55 dagar. Är sjukt stolt över henne. Kämpa på gumman. <3
 
 

A6

Var på A6 idag med boendeströdjarna, kul var de. Köpte julklappar till familjen och så fikade vi på expressohouse. Har inte så mycket mer att skriva. Min femte skadefria dag idag. Känns skönt att de går frammåt nu.

Bra/dåligt

Idag fick jag prata med läkaren och han sa att jag kanske blir utskriven innan jul och jag fick en 3 i tillsynsgrad (jag får gå ut med personal) jag blev glad då men nu i efterhand är jag rädd, jag vet att de första jag skulle göra när jag är ensam är att skada mig och eventuellt en intox (överdos) Jag vill vårdas frivilligt i så fall. 6 månader bakom psyks låsta dörrar gör att man har glömt hur frihet känns. Jag vill vårdas tills jag får komma till ett behandlingshem jag klarar mig inte själv, jag vet det.
 
 
Snart ska jag få gå till city gross med en perosnal och en annan patient, ska bli skönt med lite luft.
 
 
Idag då kom de snö eller snöbalndat regn
 
 

Svar

Svar: Jag började på DBT när jag bodde på ett behandlingshem men jag trivdes aldrig där så jag avbröt allt och flyttade till en lägenhet. Jag ska få komma till ett nytt behandlingshem i Januari.

Självskadebeteende

 
SVAR: Mitt självskadebeteende har blivit värre under de fem månader jag har varit inlagd. Man blir frestad när man ser andra skada sig och man vill ha uppmärksamhet. Jag skadar mig mycket mer när jag är inlagd än när jag är hemma. Jag har inte behövt sy tidigare men sista tiden har jag fått sy nästan varje dag.
 

Paus

Hej jag har haft en paus från datorn några dagar. Jag har mått piss och skadat mig. I förrgår så skickade läkaren mig till PIVA igen men jag var bara när ett dygn så jag kom tillbaka till avd H igår. Nu har jag bestämt mig för att kämpa och stå emot alla impulser, jag vill åka hem över julen så jag ge mig fan på att sluta. Jag saknar mamma och pappa sjukt mycket och att få träffa min syster som jag inte träffat länge.