Nu drar jag

Det här blir mitt sista vanliga inlägg 2010. Hörs 2011 igen. Puss

 


Dag 30 ett sista ögonblick

Måste skriva de nu eftersom jag inte har tillgång till dator och mms bloggen verkar inte funka.

Har inga ögonblick att skriva om förutom att jag är överlycklig att de 30 dagarna är över. :D Det känndes som ett tvång att skriva dom. Men nu är det över. :D

Haha ser ur som jag vräkt på foundation

 

 


Dag 29 mina ambitioner

Att få åka utomlands att upptäcka världen och de olika kulturerna. Jag vill åka som au pair till usa eller australien men mamma vill att jag ska åka till nya zeland. :) Får se ska ta studenten först.

 


Dag 28 det här saknar jag

VÄRMEN OCH SOMMAREN. Det säger allt. Behöver inte skriva mer!!!!
Åker imorron

Jag vet jag har haft värdelös uppdatering men har inte orkat att blogga. Sen ska jag åka iväg imorron i en vecka ohch där har jag inte tillgång till dator. Ska försöka få mobilbloggen att funka. Här kommer lite bilder.

Syns inte så bra och hann inte hämta kameran men vi körde fast med bilen. Hela grannskapet hjälpte till. Hahha

 

 

 

 


Dag 27 min favoritplats

Hmm, vid en strand i solen. Stranden i shalam el sheikh. Saknar de, vill dit nu. Vad finns det mer att skriva? Ska försöka mamma och pappa att boka en resta dit till nästa jul. Ville till Thiland med men känner mig som hemma i shalam el sheikh. XD

 Dag 26 mina rädslor

Hmm... jag är rädd för att förlora mina vänner. Jag är rädd för skogen, jag tror hela tiden att något eller någon ska hoppa fram. Jag är rädd för att en råtta eller en orm ska komma upp ut toan eller handfatet. Jag är rädd för mörker. Det finns mycket jag är rädd för med mest för att förlora mina vänner, nära och kära.

Dag 25 en första

En första? Min första? Min första systemkamera. Jag är överlycklig. Jag vet inte hur mycket jag har fotat idag. Det är så kul. Orkar inte skriva mer. Fast vi inte firar jul så orkar jag inte blogga. God jul till er iaf. :)

 


God Jul

Mamma

Tina och jag påväg till byn

Syrran kom aldrig hem men här är hennes julklappar iaf :)

Tina vid den sena granen

 

 


Säg omelett

Blev en sony istället. :P


Systemkamera

Vet ni vad? Idag ska jag åka och köpa min systemkamera. Jag är överlycklig :)


En nikon 3100 blir det. Är den bra? Hoppas att det blir den iaf ska kolla mer i butiken. :)


Dag 24 det här får mig att gråta

Mycket, för mycket. När folk sviker mig. Gör saker bakom ryggen på mig, de vill att jag ska veta men inte få vara med. Lät lite barnsligt. Men iaf, bråk gör mig ledsen. Kan inte skriva upp allt, men det finns mycket som sårar mig så jag börjar gråta.

 


Jullov

Nu är det äntligen jullov. Sovmorgon, eller inte imorron för då ska jag åka och julhandla med familjen.

Dagen började med att jag försov mig, tåget jag skulle ta då var försenat. Inte nog med det de blev ännu mer försenat pga av en olycka, inte nog med det pappa lyckade köra på en älg. Ja, när jag kom till skolan så skulle vi bara fika fick inte ens våra betyg. Då behövde jag inte åka in. Men aja jag gjorde de iaf. Nu är jag hemma och det är JULLOV!!! Den 26 drar jag till Örebro och sen drar jag vidare och kommer hem den 2 januari. Kommer bli dålig uppdatering från och med nu.


Julhälsningar

Jag har ont i fingrarna. Jag undrar hur många julhälsningar jag har skicka åt mamma och pappa nu? :O Aja här kommer kortet och några bilder iaf. :)


Dag 23 det här får mig att må bättre

Allt som gör se glad. Humor, glädje runt om mig, omvivningen och såklart snacka skit. Vad mer? Ja vänner såklart men det är ju dom som är omgivningen. :)


Nu ska jag ut och röra på mig med min klubba XD

Glädje :)

Kan inte hjälpa att My alltid ska vara värst XD


School

Trodde sista dagen var igår men vi har idrott idag och sen blir det att gå och fika tror jag. Slapp dag :) Imorron ska jag bara in och hämta betygen sen får vi se. :) Gud va skönt med jullov sovmorgon glo på tv. Bara vara inne i värmen men antar att jag måste ut med hunden med. :P Aja nu ska jag till skolan iaf.


monday night= tv night

Ung och bortskämd klockan 20.00 på svt 1

Svenska hollywoddfruar 21.00 kanal 3

Pensionärsjävlan 22.00 kanal 5


Dag 23 det här får mig att må bätre

Ja du, det är mycket de. När någon får mig att skratta vilket inte är så svårt. Jag skrattar åt allt i stort sätt.

Sofie och jag :)

Något vi gjorde på datakunskapen i fredags

 


Dagens lärdom

Idag har jag lärt mig att man ska säga som det är direkt iställer för att bära på en börda och kasta ur sig allt på en gång. Lösa problemet direkt. Vad tror ni. Är det rätt? Att slippa må dåligt och få ångest. :)

Sen ska jag bli bättre på att skicka smilisar. Jag har blivit lite bättre men har fått klagomål ändå, "du låter så sur, skcika fler smilisar". jaja de tar tid. En ny vana. :P

Jag mår redan bättre. Hoppas att det löser sig imorgon. Hoppas hon kommer till skolan. Jag ska vara lugn och samlad. :) Tända ett ljus ikväll. Tänka så hjärnan spricker.Dag 22 det här upprör mig

Att folk vill att jag ska dra åt helvetet, folk som kallar mig saker när dom inte ens känner mig. Bitch, fjortis och bortskämd. Visst jag är lite bortskämd men bara för att jag slänger kläder eller ger bort dom. Är det inte bättre att någon annan får kläderna som jag inte gillar? Men hallå jag är en barnet min syster är vuxen. Jag ska börja jobba. Jag är inte som dom i ung och bortskämd eller my super sweet 16 och alla de där programen. Jag gör saker för att få pengarna. Ex städa. I alla fall tillbaka till ämnet. Mobbning och våld. Jag fattar inte. Varför trycka ner någon annan för att må bättre och få makt. Varför ska man ha makten? Dagens politiker tror dom är så bäst men det jag hör så har hört så säger dom saker och gör de motsatta. :O
Terrorn i Sthlm. det finns så mycket som upprör mig men just nu är de som hände i fredags. kan tyvärr inte berätta mer men man kan inte lita på mig. Min trut kan vara stor ibland men jag var tvungen att få tröst av någon och denna gång blev det av någon som jag aldrig har begärt något av.


 Mami och jag Egypten förra åreta year without rain

Just nu lyssnar jag på denna. Tycker att den är fin men önska att den var lite långsammare


Känner du mig?

Hur mycket vet du om mig. Du kan testa de här!!!
14 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag hatar tecknat det skrämmer verkligen mig

2. Jag blir kallad binde i stan och stadamänniska hemma

3. Jag litar inte på människor inte ens mina föräldrar

4. Jag har min svenskalärare på facebook

5.
Jag ska flytta till USA om två och ett halft år

6. Jag är väldigt blyg

7. Jag HATAR människor som säger att man kan dra åt helvetet *hostar ett namn*

8. Jag tänker inte gifta mig

9.
Jag är inte säker på om jag vill flytta hemmifrån

10. Jag önska jag var amrekan

11. Jag vill ändra min näsa

12. Jag måste alltid torkar ringen på toan och spola innan.....

13. Jag är rädd för siffran 13

14. Jag ger ALDRIG alltDagens fråga 18/12-10

Varför har dina djur så långa och konstiga namn?

Svar: Haha hur visste du det? Har jag nämnt de i bloggen? Aja Bella är min systers katt så jag har inte bestämt hennes namn och de är väll inte konsigt? Ganska vanligt smeknamn och hon är en katt. Karl Oscar Prinsen är min katt. hahaha ja du så långt är de väll inte tre namn bara. Karl har har fått från pappa, Oscar är hans tilltalesnamn. Tyckte de lät gulligt och de passar på en grå katt. Prinsen heter han för att han är en söt liten prins. :)
Tina bäsbisen prinsessan. Haha nej det är bara jag som kallar henne de i hennes papper så heter hon bara Tina. Bäbisen prinsessan kallar jag henne. Oscar är hennes prins. Dom är ärligt talat oskiljbara. Bäbisen har jag kallat henne sedan första gången jag såg henne och visste att henne skulle vi ha. :)

Hahha långt svar XD:'(

Now is it over. Now is it to late. Now they gone.

I am sad but this is true
Dag 21 ett annat ögonblick

Varför ska jag skriva ett annat ögonblick. Jag kunde knappt skriva om det förra gången. Jag fattar inte vad de menar. Man får väll tolka de som man vill iof, men iaf. Det var väll kul att träffa Malin en gammal kompis igår. Typ ett "ögonblick". Vi umgicks jämt när vi var små. På något sätt funkar jag bättre men mina gamla vänner än dom nya. Hahah det kanske inte är så konstigt. XD


Ja eller nej

Undra hur många gånger jag har sagt till migsjälv att jag ska sluta blogga. Nu har jag den funderingen igen. Bloggen har bara ställt till det för mig. Men det kommer kännas tomt. Jag har ju ändå hållt på så länge. Kommer nog att förstätta ett tag till iaf. :)


Fundering?

Hur ska man bete sig när man är 17 år? Ska man fortfarande vara fjortis och säga "Oh jag ska bli så full i helgen" eller ska man går runt och säga alla man har legat med eller ska man bara vara kaxig och mobba alla 14 åringar?

På högstadiet blev jag mobbad och jag läste att dem som blev mobbad när dom var yngre blir taskig/mobbar när dom blir äldre. Det stämmer i mitt fall. Jag har varit jävligt taskig och anledningen stämmer med.

När man har varit mobbad i flera år så bli man osäker hur man ska skaffa vänner. Man dras till dom med makt. Gud vilken ångest jag har. Men det är ju inte bara jag som har varit taskig utan dom jag har varit med har också varit de. Vi ställdes mot varandra och kastade all skit på varandra. Jag fick skulden, de fick skulden. Jag kan inte dra på mig allt när allt inte är mitt fel. Eller hur? Vad tycker ni?

Hur ska jag ändra på mig? Kan man göra det bara sådär? går det på 1 sekund? Eller tar det tid?

Jag har sovit i 12 timmar men kramper kallsvettas och mardrömmar. Har inte jag lidit nog? Jag måste bädda rent igen. Jag gjorde det igår. Jag var så ledsen att jag städade mitt rum. Sen blev jag arg och ramlade av mina kramper. Jag höll på att spy. Jag har fått mitt straff.

Jag har en dag kvar i skolan sen är det lov. Jag tänker gå, skiter i alla kramper JAG SKA GÅ. Min fredag blev förstörd nu är min lördag det med. Inget/ingen kan rädda den. Jag tänker ligga och känna mina kramper. Skrika och gråta en dag till. Skriva en massa skit i min dagbok så jag får ut de. Jag kan inte gå och bära en stor börda. Vem läser detta egentligen? Vem??

En mindre
En mer
En åt höger
En åt vänster
En upp
En ned

Vad spelar det för roll när en är ensam?

Vad spelar det för roll när en är rädd?
Vad spelar det för roll när en är sjuk?
Vad spelar det för roll när en är borta?
Vad spelar det för roll när en är död?
Ny länk!!!!!!!

Glöm inte att kolla in Emelies blogg här!!!!!!!!!!!!!!!


Jag, Emelie och svenskalärarens hand :P


Prov

Nu ska jag ha sista provet för i år. Vi ska skriva en novell analys. Värkar inte så svårt. Vi ska ha engelska halv 2 idag men ska försöka slytta fram den så vi får sluta tidigare så. Hoppas, hoppas. :)


Dag 20 den här månaden...

...har jag inte gjort mycket. Varit i skolan, gråtit ovanligt mycket. Tagit upp kontakten med några gamla vänner. Vad mer? Hmm...minns inte alt. Har typ inte gjort något speciellt mycket. Som ni vet kan jag inte skriva för privet, dra min linje ganska tidigt när det gäller mitt privatliv.


Hahaha matte?

Haha Emelie filmde våran mattelektion idag. Visst jobbar vi hårt ;)


Se fler videos här

 


Dag 19 detta ångrar jag

Det finns mycket jag ångrar. Att jag inte har bättre relation med mina föräldrar. Att jag slösar mina pengar. Men det jag ångrar mest är att jag har varit taskig mot mina klasskamrater. Inte allt men de mesta. Önska att jag kunde spola tillbaka tiden så allt kunde bli lika bra som förr. Det är fortfarande spänt mellan mig och Jossi känns det som.

 

 Planer fram till nyår

Imorgon skola

Nästa vecka

Måndag sista skoldaen enlig schemat

Tisdag ledig

Onsdag ut och äta med klsskompisarna

Torsdag städa rummet och klippa hunden

Fredag JUL!!!!

26 December åker jag till Örebro och hälsar på Elin <3

29 December ska jag iväg på en annan sak

31 December fira NYÅR!!!!!!

2 Jannuari tror jag åker hem

Slutar tidigt

Vi sutar typ om en timme men ska kolla på lägenheter kvart i 4 och halv 5 så blir kvar.

Får typ hitta på nå. :P

 Dag 18 min favoritfödelsedag

Vilka svåra dagar det är nu då. Dom senaste födelsedagara har inte varit speciellt roliga så den bästa var nog när jag var liten. Minns inte hur gammal jag var men vi hade roligt och tror vi grillade och drack saft. :P Mer minns jag inte.

Småungar där

 


Hahah

Bjuder på en bild för att hålla mig vaken

 


En video man aldrig tröttnar på

 


Dag 17 mitt favoritminne

Oj shit vad svårt jag vet inte. Jag har inget speciellt favoritminne jag skapar ju nya minnen varje dag. Språkresan i sommras var ett minne jag aldrig glömmer. Mp1b är den bästa klassen jag gått i. Sången jag och några till skrev är ett minne. Dagis då jag förstörde en mur. Egypten. De är mina stora minnen jag aldrig glömmer. Minnen som är starka.Det blev bara tre och en halv rad men jag kan inte berskriva alla minnen, det går inte att göra med ord. Kan testa med videoinlägg. Får se. :)


 


Kom ihåg

1. Fick inte tag i frisören idag måste avboka tiden imorgon.

2. Kolla på lägenhet :D

En sak jag inte gillar. Slutar 2 och visningen är 18.00. Vad ska man göra däremellan? :/


Smurfjul

Smurfjul

 


Dag 16 mina djur

Jag har två katter Bella och Oscar sen har jag en hund Tina. Bellan är en gammal tant medans Oscar är treårig slö katt. Tina är två år och världens snällaste, bortskämda och sötaste hund. Alla djuren är lika dumma i huvudet.Tina

Bella (brun) Oscar (grå) dom hatar varandra

Sen i somras så hade vi en katt som heter Tiara hon fick tre kattungar

 


Slutat

Nu ska vi snart till tåget. Har slutat. Gud vad skönt att få sluta tidigt en måndag. Ska egentligen gå till 16.05 men vi är har lite lyxigt idag. :D Ingen matte och läraren var snäll för det är lucia. :)

 


101213

Idag är det lucia och nu ska jag till skolan

 Hahaha

I veckan så skulle jag och Becca gå mot perongen för tåget kom. Men Becca hittade

inte sin mobil. Gissa vart hon hade lagt den. I sin SKO!!!!!


Min önskelista

1. En systemkamera helst canon eller nikon2. Twilight saga eclipse3. Presentkort från Gina tricot
Det är allt jag önskar mig. En systemkamera är dyr så.... Jag vet inte vad dom andra önskar sig så har köpt något rosa till syrran, rött till mamma och har inte köpt något till pappa men såg en reklam idag så nu vet jag. det blir något grönt eller rött. :)Love the picture

Ocklebo!!!!! Hahahaha

 


Kallt

Jag hatar vinter finns inget att göra vilket betyder att man inte har något att blogga om. Var nyss ute och gick i kylan så nu tinar mina ben upp. Ska krypa under en filt och kolla på en film. :) Låter mysigt tycker jag.

Har tyvärr ingen bild att bjuda på nu. :(
Dag 15 mina drömmar

Jag har typ redan berättat om de. Men kan berätta lite mer om hur jag vill att mitt liv ska bli efter studenten. Jag vill åka som auper till Califonen ett år. Sen vet jag inte om jag blir kvar eller åker till kalla Sverige. Jag hatar vinter vill bara fly och gå i ide. Skulle vara kul att sitta där i ett fint hus med en stor pool och skriva till vännerna i Sverige när dom sitter i kylan. hahah ett härlig tanke. :) Jag vill jobba inom media på tv eller radio. Desinga en väska och skor. Framförallt en väska.

Men USA är min största dröm.


Hehe kanske överdriver lite nu. Haha kan ni gissa vems hus det är?Okej kanske lite äckligt lyxigt

Vilker ser mest frestande ut?

 

 

 


Morning

Nu ska jag snart övningsköra till Gävle :)

 


One more song

Kan ni gissa vem som sjunger?


Winter wounderland


Dag 14 det här hade jag på mig idag

När jag vaknade så hade jag min gräsligt fula blommiga pyjamas. Enda anledningen att jag hade den är för att de var skitkallt i mitt rum igår. Sen drog jag på mig min röda morgonrock.

Fram emot förmiddagen prog jag på mig kläder. Underkläder från england, strumpbyxor från Åhléns, Linne från GT och tunika från GT. Just nu har jag bytt till en par leggings från GT. Om ni inte vet vad GT betyder så betyder det Gina Tricot.

Ja jag älskar svartvita bilder :)

 

 

 


Christmas songMiley Cyrus All I want for christmas is youBritney Spears my only wishAshley Tisdale Last christmasHilary Duff Santa clause lane


Aly and AJ Jingle bell rock


Miley Cyrus Rockin' around the christmas tree

Sist men inte minstChristmas with the Smurfen månad och två dagar

Vet ni att  idag är min blogg en månad och två dagar gammal. :P På den månaden har jag gjort etthundranio inlägg. Så klaga inte på att jag har dålig uppdatering. Visst jag kna göra flera inlägg på samma gång men då har jag uppdaterat iaf. Man kan ju inte göra tidsinlägg på blogg.se i'm sorry. Men det är inte mitt fel.

 


Dag 13 den här veckan

Den här veckan har gått fort. I måndags var det ganska slappt, en vanlig skoldag. Vi hade bild och då julpyssla vi. :)I tisdags så hade vi bara idrott vi skulle ha ARL med men jag hade inga rester där så då fick vi sluta så jag, My, Linnea och Amanda gick och fika. Onsdags hade vi ljud hela dagen. haha de var kul. Klicka här, här och här för att se videoklippen. Efter skolan i onsdags åkte jag hem till Rosa och färgade håret sen sov jag över där. Trevlans. Torsdagar är seeeeega. Vi åkte skridskor efter de hade vi svenska men alla va döda så blev inte så mycket jobb. Igår så var de nobeldagen och vi hade engelska prov. Usch sista timmen också.

Idag har jag inte hunnit gjort mer än att baka en tårta eftersom pappa fyller år. Grattis. :)Dag 12 i min handväska

Handväskan är min skolväska så ni får veta vad den inehåller. Där i ligger min mac i en rosa skyddfodral. Min plånbok, vantar, hörlurar, tuggummi. Ja det var typ allt. Vi har ju bara en skolbokoch de är engelskaboken. All info vi behöver finns i datorn. Hahaha XD

 


Dag 11 mina syskon

Sorry men jag hade glömt "30 dagar". Men här kommer de jag hade glömt.

Jag har bara en syster. Hon heter Mia och är 23 år fyller 24 i Januari. Vi har inte så bra relation. Hon bor och pluggar i Stockholm medan jag bor hemma. Sen är hon sex år äldre än mig. Har inte så mycket mer att skriva om de.


Nobel

Idag är det tydligen nobeldagen. Förra året var min syster där och i år ska hon på efterfesten. Mamma berätta att hon har samlar in drygt tre miljoner kronor. Det ni!!!!! :PSyrran för ett år sedan. Vet inte hur hon ser ut nu.
Jag kan inte hjälpa de

Vi kan inte råför att vi är bäst!!!!!
Nej vi är inte en "normal" klass

 


Mp1B <3

Bakersta raden från vänster


Martin, Max, Amanda, Natta och Patrik

 

Tredje raden från vänster

 

Emil, My, Emelie, Sofie och Jossan

 

Andra raden från vänster

 

Linnea, jag, Bella, My och Joche

 

Första raden från vänster

 

Jenna, Katarina, Becca, Jocke och Joel

 

 

Frånvarande

 

Adam och Hanna

 

 


Sista videon

Hatar youtube tar sån tid. Tog en timme att ladda upp denna :(

 


Två av tre

Här är två an tre videos från idag :)


Hade fortfarande kvar på "filma" när jag skulle fota XD

 


Jag vet

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga men har haft annat för mig. Men nu är jag hemma och back to yhe normal life.

Här är lite bilder jag inte lagt upp:)

Linnea och My

Sweet class likes pice

Kommer videos sen när dom är klara :P

 

 

 

 


Hemma hos Rosa

Just nu sitter jag hemma hos Rosa och hon skalar potatis som en liten mor. :) Jag frågar om jag ska hjälpa till men nej då. :P Vi sitter och snackar massa skit. Nu ska vi göra en kul sak som ni inte få veta. :P Puss på erVideoblogg

 


thirty minutes

Thirty more minutes i go to my first ice hockey match. :)
Home sweet home

Hocke snart. Har tom fixat en biljett åt pappa

 


Dag 10 det här har jag på mig idag

Svarta leggings från H&M

Svart linne från GT

Skjorta från pappas garderob

Ringar från Åhléns och guldfynd

 


Min andra dröm

Jag vill jobba inom media i framtiden. Antingen på tv eller inom radio. Kalla mig dum i huvudet och säg att jag inte kommer att lyckas men jag ser det så här. Media kan ALDRIG bli mindre bara större. Om man tror på sig själv så kan man lyckas med allt. Jag trodde inte på mig själv men nu börja jag göra det mer och mer.

Min andra dröm är att deisnga skor och väskor. Lite Maria Montazami. Mina skor skor ska ha klackar och dekortivt som blommor och fjärilar. Mina väskor ska vara ljusa massa olika stolekar stora som små. Lite enkel men ändå snygg. Dom ska vara coola ser en mörk väska framför mig nu. En svart med sprängmönster typ. Svårt att beskriva. Men den är grymt snygg.


Det är mina två drömmar. Tror ni jag kommer lyckas?


En annan dröm är att äga en gucci väska


Good night

Kollar på pesnionärsjävlar sen ska jag läsa lite och sovaVideoblogg

Va ett tag sendan :)


Denna vecka

Den här veckan ska jag

Gå på min allra första hockeymatcj

Färga håret

Sova hemma hos Rosa :)

Plugga till Engelskaprovet

Kolla på lägenheten

Bestämma vad jag ska göra på nyår


Vad ska ni göra denna vecka?


Besviken igen

Jag var nyss skitglad över min lägenhet men gissa vad. Jag kolla nyss upp vart den låt och i BOMHUS skirlångt ifrån skolan. Bläääää måste ringa och tacka nej. :( Aja bara att börja om på nytt XD Men det är inte så svårt har man bara hopp och glädje så går de. Någon av alla miljoner lägenheter ska bli MIN!!!!!!!

 


Shopping

Orka inte ta en vanlig bild så tog med camen. Har iaf köpt en ny väska på Åhléns. Nu har man en stor väska som man kan ha mycket i. Hahaha fast har ju typ inga läxor och böcketr bara datorn men till idrotskläderna :P

 

 

Imorron ska jag på min allra första hockeymatch :) Fattar inget inom hockey så kommer sitta där och se dum ut XD Brynäs- Linköping vet inte vilka jag ska hejja på. Är ju uppvuxen och bor vid Gävle men är född i Linköping. :/

 Dag 9 min tro

Vadå min tro? Jag har ingen religiös tro så vet inte vad jag ska skriva. Mina föräldrar är kristna men inte jag och kommer aldrig att bli. Visst har man väll funderat men aldrig kommit fram till något.

Jag fattar mig inte på krisendomen eller några andra religioner. Vad tror man på? Att en gubbe som trollade fram jorden. Jag menar inget illa med att man är troeende, jag har flera vänner som är troeende. Det är bara det att JAG inte fattar mig på de.
bloggtorska

Jag har absolut inget att blogga om. Enentligen har jag hur mycket som hällst men jag är inte allt flr privet i bloggen. Imorron kommer Rosa hit iaf. :) Ja vad mer ska jag skriva?

Man ska jue ha en bild i varje inlägg så de blir en bild från Rönnåsen från i sommras :)

 


Saknar

Britney Spears konserterna

Alla läger jag varit på

Vattenkriget

All glädje

Alla vänner

Min natuliga hårfärg

Egypten

Gröna Lund

Sommarkvällarna

Ja, kanske saknar fjrotistiden lite då :P

Vad saknar ni?

 Dag 8 ett ögonblick

Jag fattar inte den här dagen så mycket men jag ska beskriva ett ögonblick. Jag tror man får tolka dom här lite hur man vill. Jag minns inget speciellt ögonblick i mitt liv. Det är svårt att komma på något men ett ögonblick jag minns är väll när jag sluta 9an och var överlycklig och ledsen på samma gång men visade inga känslor.
Jag var glad för att jag kommer slippa Perslunda och klassen. Jag hatade min klass på högstadiet. Inget illa menat till dom men jag kom aldrig in i den. Jag var ledsen för att jag visste att inget skulle hända, jag gick inte ens på middagen utan jag, mamma och pappa åkte in till Gävle och åt. Min syster var inte där och jag minns att jag önskade de. Min enda syster som jag inte har någon kontakt med. Vet inte varför men vi har aldrig varit riktiga syskon tror att de beror på att vi har har två olika uppfostran och ålderskillnaden. Hon är ju de duktiga barnet med bra betyg och mammas stolthet. Tro mig det är sant.

Jag kom av mig men det finns inget mer att skriva.Bilder från skolavslutningen. Jag hat inga bilder från avslutningen från 7&8 eftersom jag vägrade att gå.


Hade inget smile på läpparna

Klassen

 20:56

Jag skriver inte mycket för det är ändå ingen som läser inehålle.
Så det blir bilder för dom kollar alla på. :P

Drömmar

Jag och Amanda på facebook

Jag
Vill till värmen. Om jag hade pengar hade jag hoppat på nästa flyg. Nån som skulle hänga på?

Amanda
JAAAAAG

Jag
Då tar vi nästa flyg då :P

Amanda
Haha, om man hade pengar så :P

Jag
mm........

Amanda
skulle va bra skönt

Jag
mhm...bara ligga vid poolen/havet och inte gö ett skit och sen hoppa i.....

Amanda
jaaaaa eller hur!

Jag
Vi får bara till nästa höst och dra hela klassen :P

Amanda
haha ja

Jag
Eller i trean och gö en klassresa

Amanda
Eller så åker vi bara några stycken :D

Jag
Ja :D då bestämmer vi de

Vilka hakar på?20101204 19:06

 


haha var bara tvungen


Miley Cyrus

Kissie oredigerad

Och Kissie redigerad

 


How i look in 20 years?Jag ser fyfan äcklig ut

 


Dagens fråga 4 December

Har du bara rosa leksaker till din hund?

Haha, nej de har jag inte. Men när jag köper leksaker till hunden så letar jag alltid efter nå rosa, är inte alltid jag hittar de. Hundar och katter ser ju bara svart och vitt men jag skulle aldrig få för mig att köpa något svart eller vitt. Jag vill ha mycket färger för när jag väl leker med hunden så blir de ju roligare för mig. Just nu har katterkva rosa råttor och bland Tinas leksaker är de mesta rosa men inte allt.

En av Tinas rosa leksaker

Sen kom nyss en fråga till in

Varför byter du header så ofta?

Haha jo för att jag har lärt mig photoshop och kodmallen :P Tycker de är skitkul och det blir roligare att läsa en blogg som ändrar utseende emellanåt. Håller ni inte med? Sen går jag ju media. :P


Jag har Adoble photoshop CS4 :)


Dag 7 min bästa vän

Jag brukar inte utse någon bästa vän istället har jag en bättre relation till vissa vänner. Jag litar inte på folk nå mer, jag kan inte berätta allt utan de får stanna inom mig. Men om jag ska kalla det bästa vän i de här inlägget så heter den person Rosa eller Ros-Marie. Hon är nästa som en cool mamma som vill alla gott. Vi satt och parta om hur mammaor kan vara igår medans vi åt. :) Rosa är faktiskt den ändå jag litar på till 100%. Hennes lillasyster Becka är också en nära vän. Jag undrar hur mycket jag har skrivit om dom i bloggen. Men dom är två underbara människor och de vet dom. :)

På måndag så ska Rosa komma hit och färga mitt hår och det är synd att man inte kan hata den människan för hon var på bushumör igår tror jag. En varning till alla där ute lämna inte eran dator när hon är i närheten.

Rosa <3 Du har tur att man inte kan hata dig

Coolingen Becka <3

Eftersom det nästan inte finns nå seiösa bilder på ungen så får de bli denna bild <3

Becka till vänster och jag till höger XD

 


Julbak

Skitdålig bild i know men min spegel är skitig dagst för redgöring. hatar speglebilder men men. Sådär såg jag ut igår ifa. :P

Lilla söta TinaLina

Pepparkakor :)

 

Jo till er som säger att min blogg suger och eran äger eller något sånt. Jag har en fråga till er, varför läser ni min blogg om den suger??????


Dag 6 min dag

Jag vaknade i morse men låg och znoosa i ett tag. Det var jätteskönt. Tåget var typ en timme sent så jag tog bussen fast det hade jag tagit iaf eftersom pappa inte skutsa mig. När jag kom till skolan så förlje jag med My och Linnea till caféet för My skulle låna pengar till frukost. Lilla My då.

Skolan gick ganska fort innan sista lektonen som var engelska så hade vi en lång lunch så vi gick till caféet och pluggade till läxförhöret som jag inte hade pluggat till men Linnea var så snäll och hjälpte och lärde mig alla ord. Tack för de. :P

Efter skolan så åkte jag hem till Rosa, om ni bara visste hut fint hon och hennes sambo har de. Hehe lovar att jag kommer åka hem till dom igen. Vi åt lite, spela spel och hon reta mig lite och säger jag är tillsammans med en dryg unge. Ja sånt som småsyskon gör fast nu är ju hon äldre än mig. Men aja tur för henne att man inte kan bl arg på henne. Hon är ju nästa mer blåst än mig.

Ja nu är man hemma och kollar på tv medans mamma och pappa gör pepparkaksdeg. :)

Just nu :)

 


Torsdagsshopping

Jag hatar jeans men jeansleggings är okej. Dom här sitter bra och kommer från H&M

Vanliga svarta thights också från H&M

Tunika från GT

En tomteluva åt hunden från ZOO :P

Sen första julklappen från GT :)

 

Det var allt. :P

 


Mystime

Kom nyss hem efter att ha haft det trevligt med My, Linnea, Emelie och Rasmus tror jag de va. Någon vän till My och Linnea. Vi gick och fika och hade de trevligt. Sen gick jag och shoppa lite. Visar de sen. Nu ska jag äta lite. :P

Hehe kollar lite en dsneyfilm så bloggar mer sedan. :P


Dag 5 vad är kärlek

Det finns olika soters kärlek. Kärlek till sina vänner, sina djuk, sin familj ocj släkt eller kärlek till någon man gillar mer än en vän. Man kan gilla någon av samma eller motsattakönet. Kärlek ser olika ut för alla så att beskriva kärlek är inte det lättaste. Krlek kan vara mjuk eller hård. Kärlek ska inte vara lätt häller utan allt i livet är en utmaning.
Funderingar?

Norman/onormal, mogen/omogen. Hur är man när man är normal och hur är man när man är onormal? Kan man vara normal och onorman? Hur är man då?
Liksom kan man vara mogen och omogen? Får man inte kolla på sin favoritfilm från när man var fem år när man är sjuton? Får man inte bråka med sin bästa kompis när man är fyrtio? Får man inte hoppa hopprep när jag är sjutiofem om man kan det?

Är man omogen då? Är man omogen om man sjunger barnlåtar, är man omogen om man kollar på en barnfilm? Är man omogen om man ritar ett hus?

Jag tror inte man kan vara mogen eller omogen. Orden betyder olika för alla så för vissa är man mogen och andra inte. Sen finns det ingen norman människa för det finns ingen som är den andra lik. Eller vad tror ni?
Dag 4 det här åt jag idag

Imorse när jag var klar så gick jag till köket och tog fram smör, skicknka och vörtlimpa. Mums, det är typ de ända jag gillar med julen vörten och julskinkan. :) Fram emot 11.30 så serverades kycklingklubbor, ris och klyfpotatis. det var helt okej. När jag kom hem så hade mamma fixt mat som vanligt kött, potatis och en fet grön sallad. Hehe till lite skam så har jag ätit några pepperkakor. :) Till maten dricker jag ibland måltidsdryck eller vatten.


Skola

Köpte en halsduk och en mössa igår på GT. Men nu måste jag kuta.