18:45

 

Typ dags att färga håret, har blivit en aning solblekt i sommar


Inte en ända bra bild.


Känner mig trött och galen och jag är inte rädd för att bjuda på mig själv ;)

School

Om ca 3 veckor börjar jag skolan igen, andra året. Det som inte kommer bli sig likt i höst att är Rosa inte går kvar. :( Sen hoppas jag att klassen inte "hatar" mig men de tror jag inte. :D

Jag längtar liiiiiiiite till starten, men inte mycket har liksom inte gjort hälften av de velar, hoppa fallskärm, åkt på kryssning, flyttat, åka till London, måla klart förådet, lyckas putta ner Johan i sjön, grillparty, skräck kväll

Finns så mycket mer, men detta var de jag hällst skulle vilja göra :)

Promenad

Nu har jag kommit hem från jobbet, jag har duschat, usch känner mig så ofrech när jag har jobbat. Ska vila fötterna lite sen ska jag ta en promenx utan hund :( åååh vad jag saknar vovsongen hon är med mamma och pappa i husvagen.

Haha bjussar på denna video från Köpenhamn. Haha pinsam man kan vara xD


haha titta vad man hittar på vägen till jo...

2011-07-30_10_32 (MMS)

haha titta vad man hittar på vägen till jobbet xD


work

Fick en fråga vart jag jobbar, jag jobbar på ett mysigt café där inget går som det ska. Höhö jag var boss i två dagar där, måste skryta lite ;) nu är de nästan den andra som bossar över mig. Haha nej då, funar skitbra. :P

Nu är det dags att dra till jobbet, för jag har vara tre dagar kvar, tre dagar kvar om man inte räknar med idag. ;)


make up

Detta är ett år av smink för en kvinna


Utsikten

Glömde systemkameran hemma, dryg dag på jobbet idag, fört tog alla mackor slut, sen slutade våffeljärmen fungera, våra fina cupcakes tog slut, ja inget fungerade idag. Vår taxi kom 40 min sent. Ont i fötterna och vill bara sova. Tur att jag bara har fyra dagar kvar efter dessa veckor.


Jobb

Är jättetrött, kom nyss tbx från jobbet. Nu ska jag och pappa fixa det allra sista, den lilla finspetsen. Har fått mycket skratt på jobbet idag, fast man hade jätteont i fötterna och haft feber.

Ska ta med mig kaeran imorron och fota, de är en gullig stuga och härlig utsikt. :)

Inte min födelsedag

Igår kom mamma och pappa hem från deras bröllopsresa, jag hade såklart köpt prisenter men när de kom hem så hade de köpt en parfym åt mig. Tack, precis vad jag beövde, fast jag ville egentligen ha escada summer. :)


Smått tbx

Har jobbat idag, haha vi hade strömavbrott xD blev lite kaos men va kul med. :P

Grattis mamma på födelsedagen <3

sen

Grattis mamma och pappa på bröllopsdagen


Paus

Mår jättedåligt för tillfället, måste fokusera på mig själv, lägger ner bloggen för ett tag, kanske kommer upp nå inlägg då och då när jag orkar.

Aj min rygg

Jag har jätteont i min rygg, bar tunga saker igår när jag bytte rum och fixade mitt gamla, det är nemligen så att någon ska flytta in där. :P

Åååh jag vill till Egypen


First night

Hehe va inte ett dugt läskigt att sova i sin nya lilla hörna. Mysigt snarare, längtar tills imorron då allt kommer bli klart, när garderoben kommer och ska investera lite fler förvaringsboxar :)

Nyvaken chay


Hemskt

Börjar nästan gråta när jag fick höra i morse vad som har hänt i Norge. Hur sjuk kan man va? Oskyldiga ungdomar som blir sjuktna. Allt pga poletk.


Becka ser och hör: Amy Winehouse död


Blogtime

Kom hem igår från Danmark, blev en lång resa, var tvungen att stanna och handla och äta på vägen från Sthlm. Idag har det varit fullt upp, har lämnat mitt gamla rum och gått vidare, det är inte klart, de sista flyttas på måndag. Jag har sjukt ont i fötterna nu blir de slappa framför tv:n resten av dagen, började klockan 10 i morse.


Tivoli

Haha så nice bild. Jag och Erika gjorde den igår :P


Köpenhamn andra dagen



Köpte ett par nya skor på rea. Kommer inte ihåg vad affären heter nypris 600 kr reapris 100 ddk
Tivolit på kvällen



Dessa människor är ju helt sjuka. De står stilla hela dagarna som statyer

Dimonen


OMG i love it.

PS: Fått några elaka kommentarer. Kom ihåg att jag polisanmält flea kommentarer, tänker inte göra denns gång. Jag vet vilka kommentarerna kommer ifrån kan bara kolla ipadressen.

Coce and strawberry

Fick två designcola igår för 1 ddk styck. Haha de smacka inge spc

Jammi strawberry <3


Sick or what

Du är fan sjuk i huvudet. Sök hjälp!!!!

svar



Svar, jag har gjort den själv eller en kompis har hjälp mig. Det finns många sidor som har liknande, kommer tyvärr inte på vad de heter nu.

Belive it or not

Var på ett museum med Erika där de visade saker som man inte trodde var sanna. Hur coolt som hällst. Tyvärr så fotade vi inte så mycket vi vart så inponerade på alla dessa saker.


Framme

Är framme i köpenhamn eller kom hit vid 8-tiden kom till hotellet vid 10. Här kommer en random video


Mot arlanda

Usch vad jag e trött. Men nu är det bara att gå ut mot bilen och bege sig till Arlanda. Bloggar mer där :)


tiktok

Ska nog gå och lägga min om nå timmar, är sjukt tött blev som sagt väckt klockan 8 i morse. Om 13 timmar lyfter plander eller de har redan lyft. Om 9 timmar åker vi härifrån, mamma bara gnäller och säger "help me, hjälp mig nu då" vi har typ börjat prata engelska här hemma, eller jag och mamma iaf. Rätt kul faktiskt. :P

Haha kan inte sluta garva åt så gamla bilder xD

Ååh vad jag saknar dessa små krabater. Den svarta hade bara en halv svans "Pellesvanslös" och den svartvita var min och mammas favorit "Blixten" för han var så snabb. Sen "Maja" den bruna var så kaxig, lik sin mamma Tiara som vi inte kunde ha kvar för de funkade inte min våra andra katter.

Blixten, sötnos <3


Trött

Pappa väckte mig klockan 8 i morse, för klockan 9 skulle vi träffa en person som skulle skriva på ett papper. Snacka om att jag var arg och grinig, har typ stora påsar under ögonen. Får inte gå och lägga mig för mamma, inte före klockan 6 har hon sagt. Hahha xD

Imorron eller inatt ska jag upp klockan 2 för kvart över tre, halv fyra ska vi åka härifrån mot Arlanda. Wiho!!! Fast jag har världens flygrädsla. Måste skicka ett sms till mina närmaste innan jag åker utefall jag dör.

Kollade igenom gamla bilder och hittade denna och en massa fler


Copenhagen

Imorgon 6.50 lyfter vi. Vi ska åka till Köpenhamn och Erika (hon till höger på bilden, haha ganska självklart) ska följa med. OMG va kul vi kommer få. Taggad som fan.

 


If the truth be told

Har inte visat sann glädje på ett bra tag. Vill inet bli en falsk människa som säger att allt är bra när det inte är sant.



Kladdkaka

Mums, har precis bakat en kladdkaka. Egetligen ska de stå över natten, eh räcker med att den kallnar :P


Gammal bild :P

God morgon

När man är ledig så vaknar man så tidigt, den dagen man kan få sova hur länge man vill. Imorron blir det ingen sovmorgon, eller kanske, det bror på hur det blir med de som är planerat. På tisdag åker vi bort, inget jag sagt. Hmm... Vart tror ni vi ska åka, min kära vän Erika ska också med. Hehe berättar imorron vart vi ska. :P

Nu är de dags för att hoppa in i duschen


Hmm?

Tydligen är de konster i Gävle imon med Athem en av mina vänner spelar i de bandet så känns som man borde gå. De spelar väll inte riktigt min musik men tycker faktiskt de är bra. Men vet inte om jag orkar och hur jag ska ta mig hem sen. Går liksom inte så mycket tåg. :( Får se :)


AJ!!!

Har sjukt ont i fötterna, så ska ta och vila lite nu med en film mys med familjen. Har kommit lite närmre min kära moder. Visst är de väll bråk emellanåt, men hallå jag e tonåring ;)


Mot jobbet


Picture again


To the work se you tonight

Look for today. Kallt ute idag. Idag blir de en massa bak


Bjussar på en bild

Lilla Tinisen är så söt


Bilder från jobbet idag

Utsikten från jobbet. Inte helt fel va ;)

Plockade bär. Så sött

Bakade :)

Haha

Ja så här fördriver man tiden xD

 


Bilder från Bollnäs del 2


Bilder från Bollnäs del 1

 

 


Twitter

Nu när jag jobbar så är det twitter som gäller. :P


Tidsinställda inlägg

Haha gissa va detta ska föreställa. Nej, det är inte mitt rum


OMG!!!!

Haha måste bjussa på denna bild. Haha minns inte när de är, men en gammal bild xD


One picture

Blev taggad på denna bild nyss. Det är Carro som är fotografen. Haha vilket smile. Aja jag är väll på väg till jobbet nu antar jag.


Taggad för jobb

Åååh jag är verkligen taggad för att börja jobba. Vet inte varför, tänk om man någon gång vad taggad för skola. Jag är nog mest taggad för att jag vet att jag kommer få pengar. Pengar jag behöver. :P



Igår så kom Becka hit snabbt och lämnade en skiva, ååh vi har världens roligaste planer när jag kommer tbx nästa vecka. Gissa vad jag ska göra nå. ;)

I need


Boxar IKEA 2 för 59 kr/ Hylla IKEA 49 kr

Spegel IKEA 59 kr/ Prydnadskuddar jysk 79 kr


Ska köpa detta när jag får min lön :P
Fast förvaringsldor blir nog inköpta snarast ;)

Home

Kändes som världens längsta resa hem, missade bussen tur att man har så snälla grannar som hämtade mig. :) Jag är typ astrött så blir tidig kväll för min del. Imorron ska jag upp och jobba. Börjar 10.40 så behöver inte gå upp nå tidigt. Nu ska jag äta tacopaj och kolla på film eller tv. :P


Blogs I read

Tänkte skriva vilka bloggar jag läser och vad jag tycker om dom

Kissie
Haha, ja vad kan man säga, gillar inte henne och ser ut som en bratz både på bloggen och irl. Läser bloggen för kul och man får många skratt :P

Paow
Söt tjej som tar till dig för mycket. Rolig och gillar när hon skriver sina åsikter. Starkt att stå för det. :)

Dessie
Söt tjej som önska att hon var äldre.Gillar däremot inte att hon skriver när hon är full osv. eftersom hon är minderårig. Vart är föräldrarna?


Micha
En tjej med många problem. :( Hon borde ta emot den hjälp hon får. Starkt att vara mamma när man är så ung.

Molly Sandén
Ni borde läsa hennes blogg. Hon är verkligen rolig :P



Marin Montazami
Haha så sjukt skön alltså

Sara Montazami
Sjukt snygg stil

Foki
Söt tjej, rolig blogg där man få se sjuka uppfinningar



Falsksanning
Där får man veta allt skavller

Olivias foto
En som jag trffa på språkresan. OMG kolla in henne blogg här, hon är sjukt duktig

Sofiarosa
En från montessori, modeblogg



Alla bilderna tagna från google is your friend :)

Sen så några andra bloggar som man kolla in med jämna mellanrum

My
Linnéa
Becka
Rosa
Carro
Thjossan


De är dessa jag kommer på just nu som jag kolla in senast. Vissa kan ni hitta under länkar:)






Bye again



Nu ska lilla jag ut på vägarna igen. Ska åka och kolla på lite saker. Jag ska ju flytta snart. Haha nej då skojja bara, eller jo jag ska byta rum, Sina ska få mitt ett litet tag, dvs om allt går som det ska. :)

"home sweet home"

Nu är jag tbx hos mamma och pappa :)

Hemma

Är hemma i Oklahoma nu, ska snart åka tbx till mamma

Karin

Var i Söderhman idag och träffade min barndomsvän Karin. Hade riktigt kul, tog bilder med mobilen, kan lägga in dom sen nångång. :P Imorron åker jag hem en sväng sen vet jag inte när jag återvänder, blir i slutet av veckan iaf. Karin och jag har planerat att åka på onsdagkväll, men är inte säker, kanske bli på torsdag förmiddag. Får se hur trött man är. ;)

Gissa varför jag är glad :D


Njuter av solen

Som sagt så sitter jag inte vid datorn hela dagarna, utan ta vara på tiden. Solar, badar, övningkör, ja allt som har med sommar att göra. Nu blir det solsidan iaf. :)

Idag var det ett pr sedan jag kom hem från England. OMG va jag saknar de veckorna


God morgon

Usch vad jag är trött. Mamma och pappa gick säkert upp vid 7 tiden då jag sov, jag vaknade typ nyss. När man bor i en husvagn så får man vara glad om du får sova till 9-10 för då är garanterat alla andra vakna. Campingliv= ikke sovmorgon. Åker väll hem mitten av nästa vecka eller nå. Mamma och pappa är kvar här till till söndag nästa vecka, så länge orkar inte jag. Eller de beror väll på ;p fast jag kommer i så fall åka hem på lördag, åker alltid hem ett dygn innan de så jag får sova och bara ha tid för mig själv. Mår ju inte så psysikst bra. :(


Har precis duschat och är en aning trött.

Ändrade planer

Blev stadskörning eftersom mamma ville förlja med, men hon jobbade. Gick väll bra fast det var ju ett tag sedan så.... Nu blire grillat. :D


Tuuuut!!!!

Nu ska Becka ut och vägarna i värmen. Ska kolla morfars grav och hur hans gamla stugor ser ut. Åååh med tanke på stugor så saknar jag stugan i Gärsjön (stavning). Aja ska ut och köra nu sen ska de badas i värmen. :)


Min shopping


Bh Kappahl 179 kr/ Bikini bh Åhléns rea 79 kr

Bikinitrosor Linéx rea 79 kr/ Ringar Guldfynd rea 19 kr/ st

Halsband Guldfynd rea 25 kr / Trosor Lindéx två för tre (kommer inte ihåg pris) (Pinsam bakgrund på den bilden)

Sen kom ett av två linnen hem i brevlådan. Beställde hem fårn GT's hemsida. 129 kr


Framme

Blev en lång resa, fast gick på stan nån timme innan pappa kom och hämta mig och mamma. Nu har jag packat upp och gjort mig hemmastadd, åker hem i veckan nån gång men vet inte när. Ska liksom bort den 19 med Erika. Vart tror ni vi ska åka? :P Längtar iaf till de, kommer bli skitkul!!!!!



Ska visa er vad jag köpt lite senare men nu ska jag äta grillspett och jordgubbar.

Åker till mamma och pappa nu :)



Morrn

Jag ska snart kliva upp och börja packa, ska nämligen åka till mamma och pappa idag.


En trött Becka

Dagens inköp

Topp grån GT 49 kr

Linne från GT 129 kr

Shorts från stadium 149 kr

Ram från ikea 69 kr


Får inte visa

Jag har köpt lite kläder och en sak till som jag inte får visa för min mamma här på bloggen. För riskabelt osv. Ni som har mig som vän på facebook vet vad jag har köpt, och jag älsar den.

Just nu så sitter jag och tömmer min gamla pc som jag inte använt på ett halvår, hehe mamma ska ha den, eller om de var pappa. Spela roll. Ska göra en systemåterställning på den tror jag, får se. Lägger in en massa bilder på macen nu, bloggar mer sen. :)

Tidsinställt

Vill åka på kryssning nu!!!!


Tidsinställt


Mot Gävle

Ska typ snart (om nån timme) gå mot station och ta tåget till Gävle, gissa vad jag ska göra där. ;) Japp de får ni se ikväll. Kommer göra några tidsinställda inlägg.

Kan avslöjar en sak nu. Jag ska gå och se BRITNEY SPEARS i Oktober. Har viseligen inte bokat biljetterna än men ska göra de ikväll. Måste till banken och fixa med mitt bankkort först. :P


God natt

Nu ska becka sova. Senare så ska ni få veta en massa roliga saker :D


I'M IN LOVE!!!!

Wildflower by Kenza


Becka ser och hör: allsång på skansen

 

 

Källa


Haha jag och min humor


Becka ser och hör: Kissie look like old

 

Kissie ställde upp i en intervju för expressen tv. OMG she look like so old. I intervjun sa de att hon är känd för att inte dyka upp på olika intervjuver, hon svarade på de att hon börja skärpa till sig. haha go for it Kissie.

 


ny design

Måste tacka min helmiga assistent som hjälper mig med mina designer. Ska lära mig sånt till hösten, då kanske jag inte behöver nån hjäp. ;)

Vad tycker ni. Hiss eller diss?

Beställt

Har precis beställt hem dessa snygga linnen

Sen kan jag inte bestämma mig vilken av dessa. Älskar alla men ska bara köpa ett av dessa. Men vilken färg? Ska in till stan imorron och prova de och se vilken som kommer med hem.


Hihi

Haha älskar 118 800 sms tjänst. Så tyligen är man blondare än två blondiner


Becka ser och hör

 

 

Källa


Facebook

Jag hade samma ljudfiler som i ett annat videoklipp och jag har laddat upp samma bilder på facebook. Har överklagat och får se xD

 


Beccas värld?

Inge ovanligt att de stavar mitt namn fel xD


Björn Gustafsson


Xtreme

Hahaha hade sjukt kul med er :)


God morgon

Börja morgonen med denna låt. Nu ska jag ut med hunden sen packa


Trött och sliten

Har packat upp, gjort videos, fixat med bilder osv. Nu tänker jag gå och lägga mig och sova. Imorron kommer min nya design upp. :P

Jag och Ellen :P


Bildvideo


Hemma

Nu är jag hemma. Här kommer några av alla 600 bilder som jag tagit. Dessa visar hur bra jag haft de. Har träffat en massa söta människor. <3

Vi var den överlägset sämsta gruppen men också den överlägste roligaste så när vi närvarar så misslyckas alla exprement xD

Titut

Några av alla bilder. De andra kommer sen när jag har sovit lite :P