1 maj i Jönöping

Hej, jag har verkligen inte haft lust att blogga på sista tiden men nu kommer jag tillbaka. Just nu är jag hemma på permission i Jönköping. Vi har ätit taco och kollat på majbrasa. :)
 
 
 
 

Missing my family

Jag mår mycket bättre, bättre än på länge. Jag har varit aktiv och kämpat hårt mot frestelser att skada mig. Jag minns inte sist jag skadade mig men de var några veckor sedan.
 
På torsdag så ska jag prata med en av mina behandlingspedagoger om ev resa hem en helg till Jönköping. Jag saknar mina vänner och katter oehört mycket fast jag saknar mina föräldrar mer.
 
 

I'am alive

Hejsan jag lever. Jag har bara inte haft något att skriva om. Idag har jag busstränat så jag vet vart jag ska hoppa på och av bussen. Det är lite roligt eftersom jag bor på landet så måste man åka bil i 10 minuter till närmasta busshållplats sen har jag lagat mat också.
 
Imorron så ska jag prata med min psykotereaput och sen på kvällen så ska jag vara i köket igen. Tror vi ska göra hemmagjord pizza. :D
 
Nu ska jag kolla på tv hörs sen. Kram!

Better

Ååh jag mår så mycket bättre efter en promenad. Jag ska försöka komma ut varje dag på en promenad. Vissar dagar tar det verkligen emot att gå ut. Nu ska jag åka och titta på folkhögskolan. Byebye
 
 

Hellu

Sorry att jag har blivit så dålig på att blogga men jag har ingen lust. Men nu ska jag berätta vad som hänt.
 
 
I Torsdags var jag till tandläkaren och lagade ett hål och de gick bra jag hade ingen bedövning men de kändes knappt.
 
Igår så hade jag ett jobbigt samtal med min psykotereaput och nu j*vlar ska jag ta tag i mitt liv. Jag har sjukt starka självskadetankar men jag ska klara de.
 
Idag ska jag åka och titta på en folkhögskola som jag ev. ska börja på till hösten. Saken är den att de har bara heltidstudier men de är flera  härifrån som har gått där som inte har behövt studera heltid så jag hoppas på att jag kommer in där. :)
 
 
 

Malmö

Hellu, sorry att jag inte har bloggat men jag har inget att skriva.
 
Idag om ca 45 minuter så ska jag och behandlingspedagog åka till Emporia i Malmö och shoppa. De är en så kallad K-tid tror de betyder kvalitetstid.
 
Ikväll så kommer mamma och pappa hit. Jag får inte träffa dom för än imorron eftersom de tar 10 timmar för dom att ta sig ner hit. Så jag längtar tills imorron då jag får träffa dom. Sist jag träffa dom var ju i jul och nyår.