Särbehandling

Jag har sovit i tre timmar typ. En personal kom in och sa att jag inte fick sova mer. Sen hände en sak som irriterar mig hon gick in min rummsgranne som får vila på dagen. Visst hon har varit i stallet och kan förstå att hon är lite trött (inget illa menat till dig utan menar personalen) vaffan jag somna 4 inatt fattar dom inte att jag är trött. Sen sa hon att jag inte får väcka henne inatt för att jag inte kan sova. Jag kommer sluta säga hur jag känner och hur jag mår. Jag kommer sluta be om hjälp, hamnar jag på psyk igen är det deras fel. Jag vågar inte be om vid behovs medicin som jag skulle behövt inatt. Att ta vb medicin i början var okej men inte efter ett år. Varför ska jag ha vb medicin då? Just nu vill jag bara förvinna, jag har starka dumma tankar. Men jag sitter iaf i tvrummet och dunkar musik i öronen på hägsta volym så jag slipper de andra som sitter här. 

Detta är bara en av alla särbehandlingar som händer här. Ja jag VET att de är  individuell behandling men vissa regler borde gälla alla. Aja jag har inte så lång tid kvar här som tur är. Eller 5/6 månader, oj nu känns de som en evighet. 

Behandlingshemmet

Jag tänkte avslöja vilket behandlingshem jag bor på. Det heter orana och ligger i Kristianstad. De finns två orana ett som kallas oc (orana christianstad) och oä (orana äsphult) jag bor på oä. De ligger på landet mitt ute i ingenstans. När man ska köra hit så ska man köra så långt att man tror man kört för långt och så ska man köra en liten bit till. Haha xD 

Jag trivs här men som ni märkt är de sjukt jobbigt. Att gå igenom en behandling är inte lätt det är nog de svåraste man kan göra i livet, iaf en av de svåraste sakerna. Men de är värt de även fast man inte tycker de jämt. 

Glad påsk föresten!!!
Förståelse

Folk som inte lever med psykisk ohälsa kan inte förstå en som lever med psykisk ohälsa. De är samma sak med cancer en person som inte ha cancer kan inte förstå hur de känns för personen som har cancer. Hur kroppen bryts ner. För en person med psykisk ohälsa är det tankarna som styr. Hur tankarna styr ens kropp. Det är bara personer med psykisk ohälsa som kan förstå varandra de är samma sak med personer med cancer eller andra sjukdommar. De som är sjuka begär inte att "friska" människor ska förstå man vill bara att de ska finnas där och se hur man faktiskt kämpar. Men kämparglöden finns inte där jämt ibland vill man bara ge upp och så ser livet ut. Varje dag är en kamp för all frisk som sjuk. 

Kämpa kämpa!

Jag vet inte om jag orkar stanna kvar på behandlingshemmet mera. Dagen började ju helt okej men efter veckosamtalet så blev de jobbigt. Eller egentligen så började de redan efter jag fick min morgonmedicin, de var min terapeut som gav mig den och hon tog upp en jobbig sak, vi pratade lite och sen gick jag och städa. Tänkte inte så mycket mer på det. Men när L tog upp de på veckosamtalet igen så blev de jobbigt. Jag hade k-tid och tänkte på de typ hela tiden. När jag kom tillbaka till behandlingshemmet så kom de som en bomb över mig och jag började storgråta. Jag HATAR mig själv, jag är så jävla äcklig, ful och misslyckad.
 
 

K-tid

Idag har jag städat vardagsrummet, kontoret och konferansen. Yey vad duktig jag har varit!!! :D 

Vid 14 ska jag ha veckosamtal sen ska jag till tandläkaren och efter de ska jag ha k-tid. Man åker iväg med en personal och gör något kul och som vanligt ska vi shoppa. Jag vet inte hur många gånger jag har haft k-tid med J de brukar variera men nu har jag haft med J säkert 4 gånger. xD
Nervöst

Jag ska börja säga att min födelsedag var toppen. Jag fick ett par örhängen och nagellack av behandlingshemmet och ett presentkort på H&M av en annan klient. 

Idag så var de en tjej på studiebesök. Jag fick veta igår att jag känner den här tjejen. Vi har vårdats på samma avdelning. Jag var jättenervös när hon skulle komma och jag skulle visa henne runt. Men när jag väl träffade henne kändes de bra. De var kul att träffa henne igen. Så vi får se om hon flyttar hit eller inte. 

Jag skär upp tårtan
Vi har gjort lite påsk här

23 år

Ja då är man inte 22 längre utan ett år äldre. När jag stod och sminkade mig så kom Felicia och spelade en låt och kom med min present. De var hygiensaker från Victoria secret. De dofta sjukt gott. Sen fick jag örhängen från min syster och converse från mami och papi. Tack alla!!!! 

Örhängena som jag fick av syster
Jag idag. Glömde ta bild på vs sakerna


Vänner

Jag trodde vi var vänner som fanns där i ur och skur men fan heller. Du hör aldrig av dig. Jag har hittat nya vänner som finns där, som finns där när jag behöver dem. Jag vill aldrig se dig mer!!!! Så HEJ DÅ för evigt. Ha ett bra liv. 

Sista dagen

Idag är de sista dagen som 22 åring. Usch!!! Okej de är väl inte så stor skillnad på 22 och 23 men jag vill inte bli äldre. Desto äldre desto mer ansvar. Jaja idag har jag och Felicia promenerat, solat på altanen och jag har bakat en prinsesstårta. 


17 mars

Idag har de varit en riktig slappdag. Jag gjorde middagen de blev italensk sallad. Vi har gjort den 3 torsdagar i rad. 

Igår var jag på zumba vilket var kul. :D 

Igår på väg tillbaka till behandlingshemmet från zumban
Lilla Pepsi var på besök
Salladen jag gjorde ikvällSkönaste telefonförsäljaren

Alltså jag bara skrattar. Dom ringde mig från 3 där jag har mitt internet för mitt abonang går snart ut och vi diskuterade olika förslag och de löste sig men sen skulle han ha min bloggadress. Ja jag gav honom den för han va så jävla skön. Hej hej till dig!!!! 

Är så jävla trött men bjuder på denna bild
Ge upp

Just nu vill jag bara ge upp. Skriva ut mig. Men vart ska jag ta vägen? Jag får inte flytta hem till mamma och pappa, jag har ingen lägenhet och jag vet att om jag skriver ut mig så hamnar jag på psyk igen och de vill jag inte. 

Jag började må sämre igår och jag tror mycket beror på att jag är nervös inför stockholmsresan då jag ska på min systers diplomering i april. Jag vet ju inte vem jag själv är längre. De känns som att jag inte har någon identitet. Hur ska jag bete mig? 
12 mars

Just nu sitter jag på mitt rum och funderar på att vila en stund. Jag är trött i kroppen men inte i huvudet. Jag kan inte ligga stilla. Jag ränkna precis att om 9 dagar blir jag 23 alltså fattar ni jag blir 23. Usch jag vill inte bli äldre.
 
Idag har jag tvättat, städat, varit ute och gått med Felicia, varit och kollat på hingstar och sen inte så mycket mer. Ikväll blir det mellomys med chips. Wiiiie!!!!!
 
Haha världens snyggaste bild på mig och Flisan <3
 

Happy

I don't know why but I am so fucking happy


9 mars

Det är redan mars, shit vad tiden går fort. Senaste veckan har varit helt okej, var hos min terapeut igår och fick lute tillrättavisande men inte lika farligt som dom andra gångerna. Jag har sovit bättre sista veckan vilket känns skönt. Fast sov till 10 idag, hehe. Vad har mer hänt? Hmmm..... inte så mycket.
 
 

Jag lever

Jag har inte haft internet och ingen ork att blogga så jag tog en liten paus. Förra veckan var för jävlig. Jag mådde piss, sket i mitt samtal med min terapeut så hon och en av mina behandlingspedagoger blev sura men de skiter jag i. Ja vad har hänt mer, jag fick veta igår att de höll på att skicka mig till psyk förra veckan vilket känns så där.
 
Den 9 april ska jag till Stockholm på min syster diplomering på handelshögskolan, jag får inte ta tåget dit själv men en av mina behandlingspedagoger ska åka med mig dit så möter pappa upp mig. Men om något händer så ringer min behandlingspedagog polisen och jag blir inlåst på psyk igen och får inte komma tillbaka, men inget ska hända!
 
Sen så den 1 april så börjar min uterdning på vilka diagnoser jag har. Just nu har jag borderline, neuropsykiatrisk störning och självskadebeteende.
 
Just ja, jag har börjat med utsluss vilket innebär att jag är i stan i en utslusslägenhet en dag i veckan (måndagar) och lagar mat med en personal som har hand om utsluss. Ganska kul faktiskt. :)
 
Maten vi lagade på min första utsluss. Hemmagjorda biffar med potatis, sås, stekt lök och sallad. :D