Bloggpaus

Nu är allt packat, ingen dator med mig, har mobil men tänker inte skaffa pro bara för en vecka och jag behöver en bloggpaus. Ses om en vecka eller på söndag. :)


Time is money

Hahah man ställde mig just en fråga

Hur mycket tid spenderar du i badrummet varje dag?

Jag svarar

Hmm.....? Duscha varje morgon ca 15 min och tvättar håret vannan morgon ca 30 min (hårinpackning två ggr i veckan ska sitta i 10 min). Finnmedel varje morgon och kväll ca 10 min, sminkborttagning varje kväll ca 5 min, borsta tänderna morgon och kväll ca 25 min totalt, sminkar mig oftast ca 15 min

så totalt ca en timme inte så lång tid

Tbx från frisören

Före

Under tiden

Efter

 

Bilderna tagna med mobilkameran så inte bästa kvalité och kanske inte syns men de är mycke mörkare och lite rött men ljusa slingor. Total tid 3 timmar

 


Okej :)


Indian VS Sjörövare




Haha Ja fy f*n vilka miner jag gjorde xD

Haha

Hitta denna i garderoben 2 år gamal från JC Prislappen var tom kvar xD


Stan med Karin

Jag skulle egentligen åkt in igår men blev idag istället, jag träffade Karin, åh va kul de var, va ju ett år sedan sist. Hon är verkligen min bästa barndomskompis. Vi är såååå olika men ändå så lika.

Linne gina trict 129 kr

Hårband H&M 20 kr

Thigts H&M 80 kr

Compact puder H&M 50 kr


Tbx här

Känns bättre tt blogga här, lättare med bilder och allt. Så jag lämnar inte kära blogg.se :)


Haha fb igår xD

Ny blogg!!!

Har flyttat till nattstad klicka på bilden och kom till min nya blogg!!!







Hissar och Dissar

 







Min nya väska från Lin3x 

Långkjol är så snyggt :D Love my new skirt <3

Jeansväst så sjukt snyggt






Skinvästar är ärkligt talat enligt mig inge vidare. Nästan värre än blodpudding



Dåligt uppdaterade blogg. Lägg ner bloggen eller blogga oftare






Becka ser och hör: Inte bara jag

 

Inte bara jag som tycker synd om mig själv ibland

 


Sommarkrysset

Ikväll blir det mys framför tv:n med sommarkrysset. Har köpt vattenmelon och lite annat eller jag och jag pappa fick betala de.

 

På måndag ska jag åka in till stan och träffa Karin Haha undra hur många gånger vi har försökt att träffas men de aldrig passat. Haha helt sjukt xD

 


Mobile is back on track

Har kommit hem och mobilen är som vanligt, sms kommer lite då och då. Jag blir så glad. Men kommer vara seg på att svara. Bor typ i tvättstugan. Haha totalt blir de 5 maskiner, oj har jag så mycket kläder. :O Höhö ;)

Bilder från midsommar

 

Jag har fått frågan om jag aldrig dricker.

 

Jo jag dricker men fattar inte de roliga med att bli full. Serisöt vad är de som är så roligt? De var helt sjukt mamma lät mig dricka nu på midsomar. OMG! :O Men jag dricker bara cider och vin (föredrar vitt), jag dricker inte så mycket en sak jag är tacksam över att mina föräldrar fått mig att få en sådan syn på alkohol, ja de har "hotat" mig om att om jag kommer hem full eller om jag rökt eller snusat så får jag inga mer pengar. Är sjukt tacksam över de.

 

Jag lägger aldrig ut bilder på när jag dricker, fattar inte häller vitsen med de häller. Okej bilderna här uppe är de vin eller cider i glaset. Kommer inte ihåg. xD

 


Känslig?

Twitter

Facebook

 

Om man är så känslig så ska man inte läsa min blogg. Bara ett tips på lilla mig. :)

 


Bye

Nu åker jag hem till mina kära by Oklahoma.


Höhö måste bara

Fick nyss en kommentar mendans jag satt och ändrade och fixade lite men mina inlägg som jag skrivit sendaste veckan. Kommentaren kunde jag inte sluta garva åt eftersom den var så överreagerande, haha och folk säger att jag överreagerar, nja de händer sällan.



I kommentaren stod de att jag blockan hälften av klassen eller om de var folk jag känner (minns inte har tagit bort den kommentaren) Jag har 4 blockerade, egentligen 5 men två blockeringar är en och samma person som har två konton. Fattar inte visten med de, men men. Så nu är de avklarat.

Btw från och men på tisdag åker jag till Dalana en vecka och under den veckan kommer jag ha en bloggpaus och bara njuta och ha en massa skoj men mina vänner. Vettenkrig står på listan Johan!!!!!


Åker hem

Har fått nog av campinglivet, duscha kallt, inget att göra, pensionärer, ja allt så jag ska åka hem. Har packat allt så har bara några få saker kvar här och ska åka hem om någom timme, ska bli så skönt, mamma och pappa ska stanna tills imorron eller på måndag jag vet inte och bryr mig inte jag får sova längre på morgonen här vaknar man så fort någon kliver ur sängen, justa ja jag saknar min mjuka sköna stora säng. :)

Visst är de jättefint här men har varit här en vecka nu

 


Ensam

Jag känner mig bortglömd, ensam och ledsen. Ingen har hört av sig till mig. Jag har skckat sms till de felsta men inte fått nå svar. Visst teckningen här är inte den bästa men när jag väl har teckning är mobilen fortfarande tyst, inga händelser på fb, ingenting. Början av sommarlovet var hämskt, jag mådde inge bra, bara grät och grät, jag ville inte träffa någon. Varför jag bara grät var för att innan sommarlovet hände något som var sjukt jobbigt för min del, i stort sätt  alla märkte att något var fel, andra är bilinda men ingen kom fram och prata med mig, de bara lät mig sitta där. (jag börjar gråta nu)

De sluta med att jag inte ens gick på min skolavslutning för jag mådde så  psykiskt dåligt, klassen skulle gå och grilla på kvällen ingen sa något till mig, de hade skrivit de i klassmappen men kände mig iaf inte bjuden. Senare så RINGDE en som jobbar på skolan hem till mig och pratade om vad som hade hänt, jag sa att jag kanske inte kommer tbx nästa år, men inte bestämt mig än. Så dåligt mår jag inom mig. Men ingen fattar och bryr sig.

"Sök hjälp", jo visst kan jag söka hjälp om ni betalar den åt mig. Jag är 18 nu inge mer gratis sjukvård för min del. "Sluta tyck synd om dig själv" kanske ni tycker, ska man aldrig få tycka synd om sig själv? Jo de är lagligt och mänskligt att man gör emellanåt. Jag vet att jag har de bra, jag är inte en av de stackars barnen utan föräldrar och hem.


Bild 1: Så känner jag mig. Bild 2: En så söt flicka som föräldrarna bara övergett.

Ni som kommer orka läsa detta är bara några få, men jag vet inte om ni kommer bry er mer iaf.


Otaggad

På tisdag ska jag åka till dalarna men känner mig inte ett dugg taggad. Känner att jag inte vill åka. Alt pga en enda person (NEJ INTE DU JENNA!). Hur kan de kännas så jobbigt? Aja får försöka undvika problemet och bara leva och kasta vatten på Johan och Nisse. Jag, Carro och Lisse mot de två. ;) Vem vinner jo VI såklart!!!!!

Men e fortfarande inte taggad. :( Aja får såfort de kommer till Oklahoma på Tisdag vid halvelava tilden så kommer väll de peppa mig hoppas jag, annars blir de som på nyår, jag ville bara hem hela tiden men sista kvällen så ville jag stanna. :(

Har inte sett min prick i livet på en vecka snart. Den lilla katten beryder mer än allt annat i mitt liv, okej han och vovsingen delar först plats. Ingen kommer någonsin fatta hur mycket de betyder när jag mår som sämst och inte vill träffa människor.

 


Smile

:D :P :)

Lala

Lite fjortis finns alltid kvar xD

Haha usch vilka bilder xD

 


Idag för ett år sedan midsommar i Hastings

Midsommar är ju något svenskt, förra året var ju ja i England då och vi skulle försöka fira midsommar på något sätt. Så här såg våran levande midsommarstång ut. :P

 

 


Glad midssommar

Fastnar inte på bild idag. Gla midssommar iaf :)

 


Vad tycker ni om min klänning?

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 


Mer shopping

Tröja från kappahl rea 99 kr

Image and video hosting by TinyPic

Hoddie Kappahl rea 199 kr


Hårnålar Kappahl 20 kr

Duschcrem Åhléns 19 kr

Paraply Åhléns 99 kr



Hängare Åhléns 99 kr


Shopping

Långkjol Åhléns rea 149 kr

Väska Lindex rea 199 kr

Bikinitrosor Lindex 99 kr

Vattenpistol från en leksaksaffär här i Bollnäs 49 kr

 


Becka ser och hör: En amrekansk Kissie

 

Källa

 

Tycker ni de är lika?

 

 

 

 

 

 


Idag för ett år sedan

Fatta va tunga de där hattarna va.

 

Saknar som f*n. Tre underbara veckor över 100 underbara människor som man kommer minnas för livet. <3

student travel school <3


Bella 13 år

Jag glömde att gratta lilla Bellis i maj när hon fyllde 13 år. Grattis Bellis gamal katt.

 


Kvällsrutiner

 

 

 

 


En till video från Rosas student

 


Bilder från mobilen

 


Bilder

 


Grattis Grisen

Igår fyllde min lilla Gris 4 år. Tyvärr så är vi i husvagnen så han fick fira med att ta en råtta.


Grisen <3


Rosas student 10 juni 2011

 


Dessie Whatcha got

Remix

 


Lägger in bilder från moblen

Så, sitter och lägger in bilder och filmer från mobiel till datorn. 145 stycken och tar 10 min typ. Kommer säkert ta längre. Aja värt de ni får se. :D

Vägen till bussen :) Faktiskt mysig väg.

 


Becka ser och hör: Dessies låt

 

Idag släpps Dessies låt. Vad tror ni? Den måste ju vara bra eftersom de har arbetat med den så länge.

 


Imorron kommer Becka

Ååh kommer inte bli så kul att sitta här ensam imorron. Kan liksom inte lämna hunden i husvagnen, hemma går bra men inte här eftersom hon inte är så van att vara här. Ska nog träna henne imorron att vara ensam, på eftermiddagen kommer Becka hit hon gör mig sälskap, sen vet inte jag hur länge hon tänker stanna. Hon får avgöra de själv. :)

Tror de är internet som dampar och inte vill ladda upp bilder. :(


Spontant iväg

Vi (jag, mamma och pappa) satt ocg spelade spel sen så bara sådär så fick vi ett ryck att åka till husvagnen. Vi sak vara här en vecka, men måste hem emellan och kolla till kissemissarna. Mysigt de är här. :P

Går inte att ladda upp bilder.


google is your friend

Är det jag som är efter och inte märkt förrän nu att man kan söka video på google? xD


Haha

Den här dök upp när jag kollade runt på youtube. Är det bara jag som på något underligt sett förknippar denna med Lotta på bråkmakargatan? xD

 


Becka ser och hör: Rebecca Black

 

Rebecca Black har tagit bort sin video från youtube. Lite sent påtänkt säg en människa som inte sett videon och hört låten.

 

--------------------------------------------------------------------------

Källa

 



Meningslöst.

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: beige
färg 2: svart
färg 3: militärgrönt

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Klart jag har :)
Fått ditt hjärta krossat: Jao
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja :D
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
Kysst en kompis: Ja ;)

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Aa
Vad gjorde du under din förra födelsedag: När jag fyllde 17? Minns inte
Vilken tid vaknade du idag: vid 10 tiden
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov, sjuk.... :(
Någonting som du längtar till: Jag och Erika i Co*******n hehe de berättar jag mer om sen ;)
Senaste gången du träffade din pappa: Typ nån minut sen
En sak du skulle vilja ändra i ditt liv: Flytta utomlands
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jao  
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag inte får tag i en unge och fråga om hon vill hitta på nå imorron
Långt eller kort: De beror på vilket sätt. Men långt anatar jag :)
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag lätt kan bli glad fats jag är ledsen

DIN FÖRSTA:
Operation: Aldrig opereats
Piercing: Inga
Tatuering: Inga
Bästa vän: Hmm..... Lina
Sport: Ridning
Husdjur: Katt
Vaccination du minns: Minns inte var typ ett år eller nå
Alkohol du drack: Cider typ

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller pussar: Båda
Kortare eller längre: Längre…
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar

 

 

 


HORSEGIRL

Vet ni, mamma har just städat garderben och hittade mina gamla ridkläder. Ååh vad jag saknar den tiden då jag red så jag kanske ska börja rida igen. :) Fast jag vill inte rida i Oklahoma utan i Gävle eller Sandviken. Hmm... vilken ridskola är bäst?

Bild från google

 


TINA FYLLDE 3 ÅR I TISDAGS

I tisdags fyllde min lilla vova tre år vilket vi firade med tårta igår.

sööööt!!!

 


HAHAHAHAHAHA!!!

Tror jag dör xD

 


I'M BACK

Sjuklooken

 


BLOGGPAUS

Mår inge vidare idag så tar en paus för att ta tag i vissa saker.


Har sjukt tråkigt

Piff och puff på tvskärmen och ja jag är tom inne på msn vilket jag typ aldrig är.


Ja dålig humor


Kolla igenom gamla fb inlägg och svara på dom lite sent xD


Barnet inom mig finns alltid kvar

Haha kommer bli kul xD

 


Nooo

Här ligger man i hög feber och solen har kommit fram. Seriöst. Hur länge ska man vara sjuk. De måste bli regn imorron annars ligger jag i min säng och ser solen. Inte kul. :( Tips på någon bra film eller serie?

 

 

 

 


20110615 14.15


Har feber. Tur att de är regn och kallt ute.


God morgon

Har sjukt ont i huvudet idag med. Har säkert tagit 1000 ipren de senaste dagarna.

 


Städat

OMG de fanns ett golv under röran. Jag bestämde mig för att för en gång skull ta tag i de. Ut med allt gamalt skit. Jag har varit sjuk trött, skrev i morse att jag kände mig pigg men de varade inte länge. Somnade om, till slut gick jag upp (kanske vid 3 tiden) och tog en promenad med hunden, sen så börja jag städa och nu sitter jag här och ändå lika trött. Usch, vad händer? Ska nog ut en sväng till nu får se om jag blir piggare. Har säkert sovit i ett dygn. :(

Kanske inte var Johan och Carro röran men nästan så.

 


Regn

Idag har jag inget planerat. Eller jo ska vara barnvakt. Vaknade nyss så måste fixa mig lite. Känner mig mycket piggare idag med. :) Måste ta mig ner till byn och lämna tbx filmen med. Snacka va nice at de är sommarlov och inte har något planerat. Bara ta dagen som den kommer. Måste åka till Bollnäs med och hämta saker som jag glömt.


...

Funderar faktiskt seriöst denna gång på att lägga ner bloggen. Har inte bestämt mig än men får se. Kommer var varriera ganska mycket på uppdateringen. Ska iväg en vecka snart till dalarna med några vänner. Kommer bli sjukt kul eftersom min lilla söta Carro ska med (min bebis), Johan, Lisse, Nisse mfl. ja jag träffar bara nya hela tiden. Nya helt underbara människor som känner mig som jag är. Ingen osäker Becka. :)

Mår inge vidare nu så ska vila en stund och kolla på en bra film denna gång. :)

Bild från Sthlm :)

 


Somnade

Oj har sovit i över två timmar. Snacka om att jag var trött. Är fortfarande de men måste vara vaken en stund. Kolla på en film kanske.

Ska kolla runt på olika distansskolor. Fråga inte varför. Men mår verkligen inge bra och ja, de finns för många problem att komma tbx till.

 


Citat

Hittar de inte på fb men en av mina vänner där skrev något ricktigt bra. "Att sänka mig är som att släcka en brand med bensin" Aa något liknande stod de iaf. Tyckte de var sjuk bra. En person som jag träffade dagligen har försökt med de, mitt hat mot den personen blev bara värre och det var jag som led. Aja har lärt mig att hantera den personen som en skugga som jag inte vill se. Work's good for me, och jag lider inte utav de personen mer. Höhö :)


Ny header

Vad tycks?

Gjorde två. Vilke  gillar ni mest?

 


Bildbomb från helgen del 3

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 


God morgon eller förmiddag

Vaknade runt 11 idag. När jag skulle kliva upp och äta frukost så var kylen tom, cykeln nere vid station. Jag gick ner i regnet och hämtade den förbannade cykeln och köpte lite frukost och hyrde en film med Malin Åkerman. Kollar på den nu men den verkar sådär.

 


Bildbomb från helgen del 2

Nu blire solsidan :D

 


Bildbomb från helgen del 1





Image and video hosting by TinyPic

 


Åskar

Just nu är de mörkt på himelen, det har åskat ett tag men den har varit långt borta och vi har legat ute och solat. :) Inatt var de världens oväder och hela husvagnen skakade. Hehe jag är ju rädd för åskan så jag tryckte mig mot Becka. (pinsamt)

 


Becka sover



Undra hur glad hon blir när hon ser de här xD



SER NI, SER NI, SER NI?!?!!!!?

Svulnaden i leppen har gått ner!!!! Yey

 


long night

Jobbigt och lång natt blev de. Jag kom i på akuten vid 12 tiden på natten, då kom jag in i ett stort läskigt rum. Jag såg helt borta ut. Jag fick en nål på en gång utifall jag skulle bli sämre. Jag blev inte bättre och inte sämre. Efter en lång stund i väntan på att medicinerna ska börja verka så kommer läkaren in. Jag fick äntligen åka hem fast man intehade sätt någon skillnad. Men jag fick med mig lite mediciner hem. (mamma är ju sjuksköterska)
När jag vakna i morse märkte vi inte så sor skillnad men jag la is på och de stilla smärtan. Tror de börjar gå ner nu, ska ta mina mediciner när mamma kommer hem.

Jag lever och mår bra. Becka kommer ju hit idag och vi ska bada. :D

AJ!!! Jag HATAR nålar

 


Är på sjukhuset :(

2011-06-10_23_58 (MMS)

Är på sjukhuset :(


AJ!

Har lagt in is i frysen

 


Nytt

Ser ni att min box på höger sida är tbx och att bakgrunden fått lite färg :)

 


Grattis Rosa

Grattis Rosa till studenten. Nu ska du ut i den stora världen. <3

 

Har lagt upp bilden förut men ser ut så idag med. Fastna inte på bild idag. :(

 


Plusikassan betalar

Någon liten affär här i Bollnäs 59 kr

Bf skor, väskor Bollnäs 200 kr

 

Genom plusikassan har jag fått upp emot 1000 kr extra :)

 

 


Plusikassan

Behöver du pengar? Plusikassar har gett mig lite plusikassan. Klicka på bilden och tjänta lite pengar. :)




Jag är inte rädd att visa min osminkad längre

Ser nu min fina bränna. Perfekt när jag ska till Rosas student imorron :)

 


Sooool

Har bränt mina axlar och min fina bruna färg har blivit lite räd. Idag har de varit varm med svalkande vindar. Har badat lite idag med, just nu är de någon ute på vattnet och vindsurfar. Nice :)

 


Husvagnen

Jag har SOMMARLOV så nästan direkt när jag kom hem igår så åkte jag, mamma och Tinis Linis till husvagnen. När vi kom hit igår så var de tyå 45 grader här inne och inatt så kunde man knappt sova. Skönt. Ska nog gå ner till sjön och bada sen. Imorron så ska jag åka till stan och gratta Rosa som tar studenten. :)

Tyvärr går det inte att ladda upp bilder just nu. :(


SOMMARLOV!!!!

Nu är jag ledig till den 18 augusti. :D




Svar

Kasper

Vad har ni för bil? Ser jättestor ut. Är ni en stor familj?

Svar:
Haha vi har en vanlig Svenssonbil.


Vi är ingen stor familj häller. Jag, mamma och pappa. Ja sen har ju jag typ en massa "ungar". Men dom får åka buss och tåg. xD


Taket på bk i Sthlm


Becka och jag åt Pizza på Sveriges nationaldag

 


My old old school



Inte så lätt att cykla och ta bilder xD


kan de bli bättre?

2011-06-07_11_41 (MMS)

kan de bli bättre?


Systrar <3

Ni läser väll Rosa och Beckas blogg hoppas jag. Två underbara människor. Rosa tar studenten på Fredag så gratta henne då. :)

 


Hello

Nu har jag och Becka badat klart för idag, är bara hem för att byta om ska snart ner till byn igen och ska träffa henne, vi ska äta på Ockelbo typ enda resturnag. xD Hahaha bye

Haha vet ni va Johan sa typ hela tiden i Sthlm, att jag kommer bli Hollywoodfru. Om jag blir de Johan då ska du putsa alla mina handväskor. ;)

 


Bada!!!

Nu ska jag gå och bada med Becka. See yah

 


Min hand


Helt plösligt sitter jag på golvet och skriker och gråter. Min högra hand krampar och har låst sig. Jag har haft problem med den förut eller med hela armen. Har varit på sjukhuset och kolla den flera gånger, men de har inte hittat nå fel. Mamma tror att det är något med nerverna. Aja får se om de händer igen, då får jag väll åka in och kolla den igen.

(ser ni va ljust mitt hår har blivit, min natuliga hårfärg kommer fram mer och mer)


Big brother finalen

Är taggad ska krypa ner i soffan med cola och en filt. Mys. Är trött eftersom jag inte sov så mycket inatt.

Synd att jag inte hann träffa dessa medans jag var i Sthlm. :(

Fick hänga med Johan och Samuel istället. Var inte så illa hade en rolig diskution i Bromma. :)


I min väska

Något jag alltid har i min väska är

1. Betapred, allergitabletter.

2. Min mobil

3. Min digitalkamera, systemkameran är lite klumpig om man bara ska gå på stan

4. Ipren får ofta int i huvudet och kan få feber bara sådär.

 


Dagens inköp

 


Home sweet home

Det värsta med att komma hem är att packa upp skiten.

Haha va liten resväskan ser ut att vara xD

Efter en stund. Nu är allt uppplockat :D

Nu ska jag gå ut i den svala solen


Facerape


Johan är i farten, märks tydligt. Han har varit i farten på twitter med. Jag orkar inte göra tidsinställda inlägg så ni får följa min twitter tills jag kommer hem. :)

 


Home

Sitter i bilen på väg hem nu. Inte lika varmt idag, skönt, annars hade det varit en plåga att sitta i bilen typ 37 mil. Längtar tills jag får träffa min lilla vovsing igen och katterna. Kommer sakna Sthlm med, här finns allt tom frozen yogurt. (stavning) Märks att jag kommer från landet och norrland där ingenting finns. Hade vi varit miljadärer hade jag lätt söt gymnasium här, finns en skitbra mediautbildning, ja alla skolor är typ bra här men guc media är också bra men lite mer en fjortis skola som Borgis.

 


Dagen

Idag har det varit precis som de andra dagarna 25+ om inte mer. Har fått lite färg. Vi har varit på föredra osv. Det var jobbigt i värmen i en kokande lokal.

Vid 5 tiden så gick vi (över 100 pers) till hagaparken på picnic. Mysigt! Sen kom ett brudpar och hela bunten apploderade man såg hur de lyste upp av glädje. Hon hade en jättefin klänning tror alla tjejer blev lite avis. Johan och jag solade, de var inte lika kokhett som mitt på dan utan lagom skönt. :)

På vägen tbx så såg vi en vildkanin, den var såååååå söt. Vill ha den.

 

Vid 19-tiden så var de talkshow, riktigt kul :)

 

 


Dagens shopping

Långklänning från Linex 299 kr

 



Morning

Är fortfarande trött. Ska ner och äta frulle nu och sen på stan för att köpa en långklänning och sen ska jag på förhandlingarna. Bye

Twitter hela dagen

 


egofjortis

Ska byta om nu och snart ska jag möta Johan, Samuel och några till vid bion, de har kollat på x-man men jag hade ingen lust att gå. :P

 


Inköp

Silikonskydd till mobilen

Sminkremover, bodylotion, tops och hello kittyplåster

Har använt dom idag flipflops från stadium 59 kr

 


Stockholm i mitt hjärta

 


Equmenia

Hur ofta kommer en groda med posten?


Johan gillar kameran och kameran gillar Johan

 


I'm back

Har ni följt min twitter? Har skickat in några mobilbloggar med de verkat inte kommit upp. :( Iaf så är jg på hotellet nu och ska lägga upp några inlägg.

Försov mig i morse så höll på att miss in frukost. :( Aja nu är jag ledig resten av kvällen. :D


johan igår. Hur lyckas han?

2011-06-02_19_58 (MMS)

johan igår. Hur lyckas han?


just nu

2011-06-02_15_43 (MMS)

just nu


Twitter

Idag blir det bara twitteruppdateringar kanske någon mobilblogg. Hinner inte göra tidsinställda måste kila iväg nu. Bloggar ikväll. Ha de bra :)

 

Klicka på mig för att komma till Beckas twitter!


God morgon norrland

:)

 


Mitt hotellrum


Inga vidare bra bilder men är inte van med digitalkameran :(


Dagens shopping




Vet inte vad de kallas men den är från Gina Tricot på rea 45 kr
Linne Indiska 129 kr


Tappade bort mig

Det märks att jag är en bybo. Jag skulle leta reda på vart jag ska vara imorron, när jag skulle ta mig tillbaka så tänkte jag ta t-banan men kom aldrig rätt. Åkte tillbaka och skulle gå hem (hade jätteont i fötterna) så gick jag vilse, men till slut hitta jag tillbaka, men det tog två timmar.

Sen när jag kom hit så kom jag på att jag har glömt systemkameran hemma, men tur att jag har digitalkameran med mig. Hehe

 


Tidsinställt 5. Stockholm

Den klasiska bilden som alla lägger upp när de ska till Stcokholm. En väldigt känt bild. Undra vem fotografen är?

 

Nu har jag nog kommit till Stockholm men för att slippa stressa så gör jag ett tidsinställt till :) Ni har väll följt min twitter? Där upptarear jag via mobilen hela tiden. :P

 


Tidsinställt 4.

 

Som sagt saknar England ni kan läsa om resan klicka på bilden bara :)

 

 


Tidsinställt 3.

 

 

 


Tidsinställt 2. Grattis

 

Garttis Martina till studenten. Måste kännas underbart att sluta skolan. Lycka till i framtiden. :)

 


Tidsinställt.

 

Nu sitter jag antagligen i bilen på väg till Söderhamn för sedan åka till Sthlm.

 

Snart ett år sedan <3

 

Följ min twitter

 


Sthlm here i come

Nu åker jag till Sthlm och är där till söndag. :) Länge sen man var där ju har inte varit där sen i somras :O

Kommer bli en lång resa ska till Söderhman först en sväng och lämna hunden, kommer sakna min lilla bebis. <3

 


Twitter

Följer ni min twitter? Den uppdaterar jag flera gånger om dagen. Lätt när man är ute osv. :)


Klicka på bilden för att komma till min twitter