Farbror blå på besök

Ja va hände i onsdags? Jo polisen kom och hämta mig, jag fick prata med en läkare och sedan åka hem. De trodde jag hade tagit mediciner men de hade jag inte.
 
Mamma skulle åka hem idag men eftersom jag mår som jag mår så stannar hon en vecka till.
 
 

No more psyk

Jag har verkligen bloggtorska, jag vet inte vad jag ska skriva. Just nu är vårdjouren hemma hos mig och de vill lägga in mig men jag vägrar. De fattar att jag inte tagit överdos igen, jag tänkte men jag gjorde de inte. Jag lyckades stå emot denna gång.
 
Jag vet inte hur länge de ska stanna men jag hoppas de går snart. Jag pallar inte med att de ska sitta och snacka med mamma hela tiden. Blööööh.
 
 
 

Jag har ställt till de igen

Sista tiden har inte varit så bra, jag har varit innen på psyk en omgång till. Jag blev förgiftad av medecinerna så låg på MAVA och blev avgiftad. Sen hamna jag på en pykiatrisk vårdavdelning en natt för sen blev jag förfflyttad till PIVA där jag blev bältad i ca 1.5 timma. Det var hämskt, vill aldrig vara med om de igen. :'(
 
När fan ska de sluta, hur mycket mer ska jag ställa till med?
 
Erkan har sovit här inatt och är med mig hela tiden och snart kommer mamma och pappa ner, pappa ska jobba här nere i veckan.
 
 

psykakuten

ja då var de dags igen. är inlagd på psyk på lpt igen. var på avgitning inatt och nu sitter jag på psykakuten och väntar på att komma upp till en avdelning. inte nog med de, jag har vak också. 

fan, varför ska detta hända? 

2083

Just nu sitter jag, Simon och Erkan och asgarvar i mitt kök. Vi planerar att vi ska bo på samma ålderdomshem och år 2083 ska vi ha rullsolsrally. xD Hahahaha
 
Nej men i alla fall så har mina vänner som vanligt fått mig att å bättre. Mådde lite dåligt på förmiddagen. :)
 
 

cinema

Jag mår inte så bra i kväll häller, har nog lite separationsångest. Jag saknar min mamma men jag saknar mina katter sjukt mycket med. Imorron kommer jag hem till mina katter och min lägenhet.
 
Idag då, jo jag har Erkan varit på bio i sthlm

AAAAAAAAAAAAH

Ikväll är de lite jobbigt, tankarna kommer om att vilja skada mig jag vet inte vad jag vill göra men jag vill göra något. Vet inte hur länge till jag ska stå ut. Jag vill gråta, jag vill skrika, jag vill ta en kniv hugga in den i armen och bara dra , se blodet rinna.
 
Jag vet att de låter sjukt men de är så jag känner. Jag känner smaken av blod i min mun.
 
Ne nu klarar jag inte mer. Help me!!!!
 
Inlägget är osamanhängande men jag skriver i nuet, tankarna skriker inom mig.
 
 

boring

Idag har jag och Erkan varit i centrum och shoppat lite. Just nu snackar vi med Simon via facetime. :D Har inte så mycket mer att skriva. 
 
 

Jag vill och jag ska

Jag vet inte varför mig jag känner mig plötsligt bara deppig och ledsen. Jag hatar mitt liv som det är just nu. Jag saknar mamma. När ska jag växa upp? När ska jag sluta vara mammig. Det finns så mycket som jag vill
 
JAG VILL...
...åka till Afrika och hjälpa utsatta barn
....Åka som au pair
....ta körkort
....flytta till stockholm
...bli fri från min borderline
 
och sååå mycket mer
 

När ska ett mirakel ske, jag tror inte på mirakel.
 
Jag hatar migsjälv. Varför ska jag vara så ful och äcklig? Varför levar jag, jag menar jag är misslyckad. Varför har jag så underbara vänner som jag inte är värda?
 

hellu

Jag har äntligen fått låna en laddare tills Erika kommer. Jag har försökt att blogga från mobilen men de funka inte. Blööööh. Jag, mia och Jocke (erkans bror) har käkar pasta ost och skinksås, mumma. 
 
 
 

Väsby

Idag kommer bloggandet komma igång igen, för ikväll så får jag min laddare. Wiiiie.
 
Just nu sitter jag och glor på tv och väntar på att en gubbe ska komma och laga tvättmaskinen. Senare kommer Anna och jag ska bjuda på cecarsallad sen ska jag åka mot väsby och vara där i helgen. :)

Utmaning

Igår var det en jobbig dag. Jag och mamma skulle in till sjukhuset för att hon skulle till ortopeden och göra något, men hon blev medvetslös i bilen, som tir var så stod den stilla. Jag fick ringa ambulans och mamma blev inlagd.
 
Inte nog med de, jag var tvungen att ta bussen hem, jag fick panikångest och börja gråta men jag klara de. När jag kom hem så somna jag. Det var så jobbigt.
Men idag så ska jag och pappa åka in och hälsa på mamma och se om hon får komma hem. Imorron så åker jag till stockholm till Erika som är hemma på besök. :)

Jag del 3

I januari 2013 kom jag ut från psyk, men bara på ett vilkor, att jag hade personal som kom hem till mig varje dag måndag-fredag. Jag hatade de men hällre de än psyk.
25 februari flyttade jag till Lövängen och de var de värsta jag gjort. Jag trodde de var ett bra val men de kan vi alla garva åt idag. Hela bahandlingshemmet är en stor lögn. Men aja de vet ni ju.
 
Tiden på lövängen hade ju ljusa stunder med, men de är inte många.
 
Idag då, vad gör jag idag jo jag ska börja plugga och se hur de går. Jag tror inte de kommer fungera eftersom jag inte kan koncentrera mig. Jag kan inte ens läsa en bok. Det går bara inte.
 
 
 

London baby

Jag vill ha min laddare så jag kan lägga upp bilder. Jag fattar mig inte på windows. Var i Stockholm i tisdags, shoppade en massa.
 
Igår så bokade jag, Erika och Simon en Londonresa i novermber. 11-14 november så är vi i London och lever livet. :D