Fortfarande vak

Jag fick prata med läkaren i morse men han ville inte släppa på vaket eftersom jag inte kunde lova att inte skada mig igen. Men imorron ska jag bli av med de. 
 
Jag vet inte vad jag ska skriva för de händer inte så mycket inne på psyk, man spelar kort nästan hela dagarna och jag vinner alltid. ; ) Haha
 

AVD H

Har inte haft orken att blogga de senaste daganrna. Jag har mått sådär.
 
I torsdags fick jag flytta till avd H en lika dan avdelning som F. Jag känner de flesta av personalen här så det är okej.
 
Men nu har jag vak eftersom jag skar mig på eftermiddagen, jag trodde inte jag skulle få vak för de men så blev de. Det är jobbigt men jag hoppas att jag blir av med det imorron för på tisdag ska jag till tandläkaren.

Besviken

Jag skulle få prata med läkaren igår men så blev det inte. Jag trodde jag skulle få komma tillbaka till F men istället blev jag kvar på PIVA. Jag känner mig så besviken och ledsen. Jag vill tbx till F.
 
Jag har feber och världens förkyllning med. Jag somna klockan halv nio igår för jag kände mig så hängig och trött.
 
 

Kvar på PIVA

Jag fick veta i morse att jag blir kvar på PIVA till fredag då man ska göra en ny bedömning. Jag hoppas att jag får komma tbx till F.

Svar

 SVAR
PIVA är en psykiatrisk intensivvårds avdelning. Till skillnad från en "vanlig" avd så är den här mycket mindre och här kan man bli bältad. Lite som rättspsyk fast här finns inga brottslingar.

En vecka

Idag har jag varit inlåst på PIVA en vecka om man räknar bort natten på F. Det är ganska lugnt och skönt här just nu. Ingen bältning. Nyss kom en konstig man hit tror han har brytit näsan. Han har två assistenter. Han ser ut att vara djupt psykotisk. Han skrämmer en lite.
 
 

Kortspel

Idag har jag typ spelat kort hela dagen eller kanske halva dagen för jag sov några timmar på etermiddagen. Det händer inte så mycket på psyk dagarna ser nästan lika dana ut. Jag hoppas på att få komma tillbaka till F imorron.

Pizza

Det finns fördelar med PIVA, önskar man nått så får man de. Egentligen skulle de göra varma mackor men de blir pizza istället. Gud va länge sedan man åt de. :)
 
Jag har mått skapligt idag förutom i morse då jag skar mig så jag fick gå till akuten och sy. Jag är så trött på alla stygn, men de är så svårt att sluta.

Tennisboll

Jag blir kastad mellan F och PIVA som en tennisboll. Jag fick tillbringa natten på F men bara för en timme sedan fick jag komma tillbaka till PIVA för jag skadade mig. Så jag får väll tillbringa helgen med några psykotiska människor. Jag är ensam tjej här med.

Hur länge till ska ja orka kämpa?

Man ser inte alla ärr. Jag tycker om mina ärr, jag vet att det låter sjukt men så är det.
 

13/11-2014

Yey om en timme ska jag få komma tillbaka till avd F. Känns jätteskönt. Jag är rädd att jag kommer skada mig där och bli tillbaka skickad till PIVA. Jag har inte så mycket mer att berätta.

Fullt

Jag skulle på komma tillbaka till and F (den "vanliga" avd) me de är fullt så jag får stanna på PIVA tills de finns en plats. PIVA är en liten intensivvåds avdelning och de finns vara 6 platser men som de verkar så är det bara jag och en gubbe här.

11/11

Idag har jag mått sisådär, har fått en massa vid behovsmedicin och sovit. Jag är livrädd att dom ska bälta mig så jag gör allt för att slippa de, håller mig lugn så gott som det går. Jag kämpar på.

Kvar på PIVA

Fick just veta att jag blir kvar här minst ett dygn till. Det känns jättejobbigt, men men vad ska jag göra.

Tillbaka på PIVA

Jag blir kastad hit och dit. Personalen litede inte på mig på den "vanliga" avdelningen så de skicka tillbaka mig till PIVA. Jag är arg och ledsen, tycker det är asjobbigt att kastas hit och dit. De säger att jag får kanske komma tillbaka imorron men jag vet inte vad jag ska tro.
 
 
 
 

tbx till den "vanliga" avd

Nu är jag tbx till den avd som jag var på innan. Det var ett jäkla liv på PIVA imorse. Det var en person som blev bältad i nästan två timmar om jag inte har fel. Jag har starka självmordstankar och är livrädd för att få vak. Just nu sitter de en personal hos mig för hon vågar inte lämna mig, jag tror hon vill sätta vak på mig. Det är redan två stycken som har vak på denna avdelning, räcker inte det?

PIVA igen

Japp då har jag blivit förflyttad till PIVA vilket är skitjobbigt. Helgen har varit skitjobbigt men har jag tur så får jag komma tillbaka redan imorron som sist.

skitdag

Idag har det varit en riktigt skitdag. Jag har grtit i stort sätt hela dagen men ingen har stöttat mig. Jag har ringt mamma flera gånger men hon mår inte så bra själv så hon vet inte vad hon ska säga.
 
Just nu kollar jag på så mycket bättre, har inte följt de och tycker inte de är så bra men de finns inget annat att komma på. Det finns bara 1,2,4,5,6, barnkanalen och kunskapskanalen.

Problem

Alltså viss personal här har problem, A, G, M och K är de jag ogillar mest. A är så hård, hon tror att om man skäller på en person som mår psykiskt dåligt så blir de bättre vilket är helt fel. G kan inte stänga dören efter sig när hon har kollat till mig och väcker en hela tiden när man försöker vila. M är sååååå himla dryg. K skiter i en totalt hon är bara här för att få sin lilla lön, hon borde inte så jobba kvar det är flera här som ogillar henne.

Bestraffning

Jag känner mig straffad när personalen låser min dörr fast jag inte har skadat mig. Okej jag pillade upp ett gammalt sår, jag drog bort sårskorpan. De tycker inte jag är att skada sig. Jag har typ slutat att äta, har absolut ingen matlust längre. Jag är trött, förbannad och yr.

Veronica Maggio - Snalla bli min

 

Stå emot

Jag vill skära mig, jag vill så gärna. Jag vet inte hur länge till jag kan stå emot. Det är som ett beroende. Jag har aldrig rökt och vet inte hur svårt de är att sluta men de som jag känner som röker säger att de är jättesvårt och de är jättesvårt att sluta skära sig. Personalen säger till mig hela tiden att jag måste bestämma mig att sluta men jag har inte den motevationen och de är de jag ska få hjäp med på ett behandlingshem.
 
Den döva kärringen som jobbar här kom precis in och frågade vad jag gjorde och jag svarade att jag bloggar och hon frågar om jag snackar med vänner. Hon trodde att blogga var att man snackar med vänner. Hur dum får man vara?
 
 
 

...

 

True

 

Jag orkar inte mer