Irritation

Ååååh jag blir så irriterad på mig själv, jag har glömt min dataladdare hemma så nu får jag klara mig med pappas dator eller mammas tills jag åker hem. Jag har inte bestämt mig hur länge jag ska stanna men minst veckan ut iaf.
 
Imorron ska jag till Stockholm med mamma och shoppa lite. It will be nice. Men vi ska åka redan klockan 6 härifrån eftersom pappa ska på ett möte.
 
Byebye

One houer

Är hemma om cirka en timme, resan har gått fort ändå. Ju närmer Ockelbo jag kommer desto mer obekväm känner jag mig,  jag känner mig inte hemma. Hemma för mig det är småland.
 
Imorron ska jag bara ta de lugnt och ringa en massa samtal, jag ska egentligen till öppenvården imorron men de går ju inte eftersom jag inte är där.

In the car

Lite spontant i morse bestämde jag mig för att åka hem i två veckor, eller jag är hemma 1.5 vecka sen åker jag till Erikas mamma i väsby några dagar och sen beger jag mig hem igen. De håller på att renovera mitt badrum och jag kände inte för att gå ut för att gå på toa.
 
Jag är hemma alldedes för sällan. Ska blir skönt att bli borstskämd av mami några dagar. Älskar min mamma oerhört mycket, en dag kommer hon inte finnas där. <3
 
 

Internationellt

En flyttar ut och en annan flytta in. Så har dagen varit.
 
Min förra inneboeende har flyttat och istället har en annan kines flyttat in. Haha intenationellt kan man säga, Fatima kom från irak och nu Kines. haha kul. :)
 
Nu blir tvmys!

Jag del 2

Jag hoppade av gymnasiet och gick hemma ett år. Jag gick i terapi en gång i veckan men jag kände inte att jag fick ut något av det.
 
Augusti förra året (2012) så började jag på en folkhögskola i Stockholm, jag gick där ca 3 veckor innan jag hoppa av. Jag mådde så dåligt så jag hamnade på psyk med LPT (lagen om psykisk tvångsvård) Jag var inlagt i två veckor.
 
Senare samma höst åkte jag med familjen till Malta, resan var piss jag mådde skit och bråkade med mamma och pappa hela tiden. En vecka efter jag kom hem från Malta åkte jag till Barcelona med Sina och den resan blev också misslyckad. jag mådde så dåligt att de ända jag ville var att dö.
 
När jag kom hem från Barcelona så hamnade jag på psyk igen, denna gång i två månader med tvångvård i perioder.
 
 
Bild från när jag mådde som sämst
 

I can't sleep

Klockan är 01.44 och ag sitter i köket medan mamma, pappa och Erkan sover. Jag är klarvaken och kan inte somna. Jag känner mig orolig och rädd. Mamma och pappa kom idag eller okej.... igår kväll. Vi åt kycklingtaco och frozen cheesecacke. Mumma!!! 
 
Jag har tagit sömnpiller men kan ändå inte sova.... HELP ME WHAT'S WRONG???? I WANT TO SLEEP!!!!
 
 
 

Frisör

Just nu sitter jag och Erkan hemma hos mig och kollar på film och färgar mitt hår samtidigt. Jag ser ut som en rysk tant. xD
 
 

Jag del 1

Jag tänkte berätta lite om migsjälv, vem jag egentligen är.
 
 
Jag har aldrig sagt att jag är snygg, jag har aldrig sagt att jag aldrig ljugit, jag har aldrig sagt att jag tycket om migsjälv, det jag sagt är att att jag hatar migsjälv. Jag vet inte vem jag är.
 
Det jag vet om migsjälv är att jag har borderline och svårt självskadebeteende som just nu är som värst.
När jag vr 9-10 år så blev min syster sjuk och jag hamnde åt sidan för hon behövde uppmerksamheten, hon och mamma flyttade till ett behandlingshem medan jag och pappa flyttade ut i skogen. Ingen i familjen mådde bra och jag fatta inte vad som hände, jag trodde de var normalt.
 
När jag var 13 börja jag högstadiet och blev genast skolans mobboffer, jag börja saknat men säkert gå i bitar. Mina dagar börja med att mamma och pappa muta mig till skolan, jag gick dit ibland men vissa dagar skolka jag för det var som att gå till helvetet. Jag kom hem och grät men när jag var 14 hittade jag en lösning jag börja skada migsjälv, jag starffade mig själv för att jag var jag. Jag börja exprementera med döden och insåg att de var kul och en underbar känsla. Ingen visste nå bara jag.
 
Jag testade allt som gick att testa, jag testa att byta skola men de hjälpte inte. När jag börja gymnasiet så trodde jag att de vara en vändning, till en början var allt bra jag älskade min klass. Vi var inte den perfekta klassen men jag mådde inte så bra som jag trodde jag börja må sämre och sämre som 18 åring hamna jag på psyk för första gången, jag visste att det bara var början. Jag bytta gymnasieskola, blev sjukskriven och åt starka medeciner.
 
 
 
Detta är bara början!

Onsdag 25 september

Aaaaah dessa byggarbetare går mig på närverna. De håller på att renovera alla lägenheter och snart är de våran tur. Att vakna till en såg vägg i vägg är inte kul, men men bara någon månad kvar sen är de lugnt igen.
 
Jag insåg just att de bara är två veckor kvar till plugget börjar, jag hoppas jag kommer in, jag orkar inte sitta så här länge till.
 
Ne nu ska jag vara rolig och dra till Max men Erkan och Simon sen drar jag till gymmet. Ikväll så börjar jag som scoutledare igen, ska bli kul. :)
 
Nyvaken Becka
 

Ljuset i mörkret

Den senaste vecka som ni kanske förstått har varit jobbig, höstdepressionen går mig på nerverna. Så fort jag är ensam så mår jag piss om jag inte hade haft mina katter hade jag nog lagt in mig i nån vecka för att gå mer intensiv behandling och redskap hur jag ska göra när jag mår som jag gör.
 
Jag försöker se fram emot helgen då mamma och pappa just ja lilla Tina (våran hund) kommer med. Men inte ens de gör mig glad.
 
 
Jag kan passa på att Hur många kramar finns de i världen är en klart sevärd film, de var skönt att komma ut lite så tankarna kunde lätte men nu när jag är ensam så kommer dom och spökar. Ne nu ska jag gå och sova tror jag, får se vad morgondagen har att bjuda på. Ska nog in och träna lite. :)
 

Bio

Erkan jag och simon ska bio bio lite spontant men efter mycket tid på psyk så ville ja göra nå kul och de är så underbara och ställer upp. Älskar mina vänner.  Vi ska se hur många kramar finns de i världen. :)
 
 

hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en natt på en annan psykavdelning, ja 5 nättre på 5 olika ställen lite komiskt ändå.
 
Nu ska jag bara ta de lugnt, ska fråga Erkan om hon vill gå på bio ikväll, vi skulle gått igår men jag mådde som jag mådde.
 
 

Psykakuten

Är inne på psykakuten igen. Jag var på väg att ta en överdos igen men hann hindra mig och sökte hjälp. Vårdjuren kom hem till mig och pratade och vi kom överens om att åka in. 

I am home

Blev utskriven idag från psyk, tre nättre på tre olika avdelningar. Första natten var jag på mava (medecinvårdsavdelningen) andra natten var på på psykavdelning F och tredje natten var jag på piva. (psykatrisk intensivvårdsavdelning)
 
Jag mår inte så bra ikväll men jag vill verkligen inte tillbaka till psyk för jag HATAR psyk. Mina tankar på döden är starka och gör kämpar för att så emot dom. Jag vet inte hur kvällen slutar men jag vill sova hemma.
 
 
Funderar på att färga håret rött igen. :)
 

Psyk

Ja då var man inlagd på psyk igen. Jag sa att de var sista gången sist men tydligen var de inte de. Ska denna gång vara den sista?

Döden vinner

Jag tror de. Tankarna är så starka just nu

Done

Nu är jag inflyttad, äntligen är sista flyttlådan uppackad och allt har fått en plats. Jag har möblerat om lite så nu kan jag ta bilder så ni får se hur de ser ut. :)
 
I samband med allt så strterade jag mina ränkningar så hittade jag lite roliga papper och såklart jobbiga papper från de gånger jag varit på LPT (lagen om psykisk tvångsvård) som förstöde allt. Men men... thats life you know.
 
 

Mer sanning om lövängen

Jag tänkte beräta lite mer om Lövängen
 
Som jag förstår de inte hur mycket sanning jag berättar så blir de ingen återgärder. Jag tycker synd om dom som är kvar de, foilk flyttar dit men lämnar lika fort. De 6 månaderna så fick jag behandling i 2 månader, resten av tiden gjorde jag i stort sätt inget eller så var jag på psyk. Psyk är 10 gånger bättre än lövängen, jo ni hörde rätt jag trivdes bättre på psyk. Helt sjukt. 
 
 
Jag tänkte berätta vad som hände i helgen, som ni redan vet så hade jag polisförhör i onsdags alltså för en vecka sedan och det var jätte jobbigt, de handlade om när jag och Linda blev mordhotade.
Vi hade inflyttningsfest hemma hos mig de började toppen vi drack lite men snart fick jag en blackout och tog överdos av den starkaste medecinen som jag hade hemma, mitt hjärta slog farligt ojämt så jag åkte in med ambulans. Jag blev kvar över natten. Allt detta berodde på att personalen inte lyssnade på oss och fatta allvaret på lövängen.
 
 
 
Anledningen till att våran näringsmenister var där var för att de ville ha pr.
 

Ny design

De var på tiden att ändra designen, är riktigt nöjd. :)
 
Ikväll blir de zumba i stan, fett kul och skönt att komma igång igen. :)
 
 

...

Hej hej
 
Lördagen var toppen till en början, hade kul med vännerna. Kvällen slutade oväntat mer än så vill jag inte gå in på. Snart ska jag träffa mi nya psykolog för första gången sen ska jag in till stan och hämta min nya mobil. :)
 
 

Miley Cyrus wrecking ball

 
Alltså vaffan, vem trodde att Hannah Montana skulle vika ut sig? Miley Cyrus är en helt annan människa som röker på och viker ut sig. Vad tycker ni? Jag själv gillar låten men inte videon.
 

Fun fun fun

Hej nu ska denna blogg bli en rolig blogg som den var när jag var 14. ;)
 
Ikväll blir de middag som sagt hemma hos min kompis kompis it will be soooo fun. Blir väll en massa snack inför imorron. :D
 
 

Vad ska jag skriva?

Idag så belv de lunch med Erkan och Simon på evergreen, belv bjuden. Hihi
Jag mår bättre idag fast inom mig finns en besvikelse som jag vill bli av med då de blir kanske middag hemma hos en av Erkans komis om de planedade inte blir av (besvikelsen).
 
Jag och min stora bebis just nu :)
 

Polisförhör

Dagen har det varit en jobbig dag, jag fick inte sova ut i morse jag kunde verkligen inte somna om sen ringde polisen. Jag fick ha en förhör efter saker som jag och Linda anmält som hände i somras, jag föll ihop i gråt efter.
Jag har försökt förtränga det men nu drogs det upp igen.
 
Iaf så har jag och Fatima gjort pannkakor, mums. :) Lite plåster på såret.
 
Ne nu vill Molly ha uppmeksamhet.
 
Just ja jag ska fota lägenheten så ni får se hur de ser ut. De är inte klart än eftersom man får köpa saker eftersom.
 
 
Molly i ett nötskal tror. Kurr kurr
 

Mobbning

Jag vill ta upp de här med mobbning igen.
 
Jag kan inte förstå hur folk kan ha hjärta att skada någon, mobbning är ett av de värsta sättet att skada någon enligt mig. De är sår som ALDRIG läker helt.
 
Jag hade en mardröm inatt ang mobbning, de var hemskt och jag grät och fick psykbryt i drömmen ocg vakna upp gråtandes.
 
Nu när jag bor på ett ställe där jag har fina vänner som stöttar mig, ja vi stöttar varandra. På lövängen (behandlingshemmet) så mobbade både personal och klienter varandra, jag kände mig kränkt av vissa klienter och viss personal frös ut mig eller sket i mig helt de såg att jag inte mådde bra men inte f*n kom de och prata med mig när de vet att jag har svårt att säga till.
Jag fick ingen hjälp!!!!
 
Jag kan säga att jag inte mår så bra ikväll, jag känner mig ledsen och ensam fast jag varit med kompisar hela dagen. Jag är trött. Jag vill bara gråta och skrika. Jag kollar på 112 på liv och död och just nu är de poliser i bild och jag får tillbakablickar från när jag blivit tagen av polisen. Jag har ingen ångest över de jag är snarare glad att de kommit och tagit mig, jag har varit väldrigt bråkig de gånger jag blivit tagen av dom.
 
 
 

In school

 
Sitter just nu i Erikas skola och vi snackar Engelska för att de är roligare, vi ska kanske dra till England snart so why not speak  English now?
 
Snart är det min skola. jag ska börja plugga lite smått. Ta ett steg i taget.
 

Picture from 2010

Kebab och telefon

Hej hej
 
Citat från telefonsamtalet med Erikas mamma Mia
Mia: "Jag har pratat med tant Mia och hon är en nörd"
Hahahahaha
 
Iaf sitter i soffan och glor på tv, väntar på att svenska hollywood fruar ska börja
 
Ett annat citat från telefonen med Mia är
Jag: "Förra sommaren så gjorde jag illa benet och fick infektion i magen. I år så opererade Erika käken strax efter skadade jag ryggen strax efter de fick Erika en fraktur i benet så vad händer mig här näst??"
Mia: "Nej, NEJ, NEJ, NEJ,
 
Hahahaa alltid lika kul att prata med dig :)
 
Iaf så ska jag kolla på SHF (svenska hollywood fruar) och är fett sugen på kebab, mums hmm ska jag gå och köpa en???? Tror fasen jag gör de.
 
Imorron ska jag upp klockan 7 och ta en promenad så vaffan. :)
 
 
 
 
 

Trött

Jag läääängtar tills helgen de kommer blir så sjukt kul. På lördag förmiddag kommer Erika, Simon och Madnis hit och vi kommer väll ha lite förfest innan de andra kommer. Jag försöker inte ha några förväntningar eftersom varje gång jag har de som blir allt bara skit. :(
 
Idag har jag varit hos Erkan och vi gjorde tacopaj, ååååh f*n va gåd den var de MÅSTE vi göra om. :p
 
 
Ne nu ska jag gå och vila en stund, är sjuuuukt trött
 

Alone

Sitter och trökar framför tv:n och väntar på att Fatima ska komma hem. Hon har varit hemma över helgen vilket jag tycker är lite konstigt hon flyttade hemmifrån för 2 veckor sedan, vadå ska hon åka hem varannan vecka?? Aja jag orkar inte bry mig.
 
Nästa helg blir de inflyttningsfest, wiiiihoooo va kul de ska bli, lääääängtar!!!
 
 
 

Hahaha, bjuder på denna


Nice day :)

Idag är en såndär dag då jag har varit trött men ändå pigg, jag åt lunch men Erika och Manda. Sen åkte jag hem och städa och gjorde hemgjorda köttbullar och pannbiff. Vid halv 5 så åkte jag in till stan och mötte upp Erika och Simon för att åka hem till Erkan och köta pannkakor, mums. :)
 
Nu sitter vi hemma hos mig och käkar chips och kollar på Simon som "pluggar". Imorron blir de taco och upptäcka min nya stad. :)
 
 Bilder från ikväll :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy

De sensate två dagarna har jag varit glad. Jag är stolt över migsjälv att jag äntligen mitt egna place där mina regler gäller. Såklart har jag hemlängtan men jag är inte ensam, jag har mina katter och en inneboeende.
 
Jag har börjat ta promenader på förmiddagen för att lindra min ångest som kommer hela tiden. Jag kan hantera den för de mesta men ibland måste jag ta piller för de. Jag mår helt okej, de är en berfrielse att komma bort från lövängen. De jag saknar är viss personal och Linda såklart.
 
Om en stund ska jag Fatima åka och käka lunch på Jensens. :)
 
Jag och Molly just nu :)
 
 

Life is going

Hej hej, vad ska jag skriva? Livet i lägenheten fungerar än så länge bra. Lite ensamt men träffade Erika på förmiddagen vu åt lunch på Jensens och så bjöd jag henne och Simon på middag hos mig. Vi åt lite vattenmelon till efterätt. Mums.
 
Jag har inte bott här så länge men har redan fått vänner, grannarna är jättesnälla.
 
En bild från nyår då jag var inlagd på psyk i gävle
 

Me and my girls

Nu har jag flyttat, äntligen har jag en egen lägenhet. Allt är mitt, typ. Jag är ju en selskapssjuk person så självklart vill jag inte bo själv. Jag har en inneboeende, en jättegullig tjej. Hon har en hemsk bakgrund, tycker jag iaf men inte hon. Medans jag gråter skrattar hon.
 
Jag tänker inte berätta så mycket nu.
 
Lägenheten är jättemysig och vi har fått de fint. Lite tomt i vardagsrummet men de kommer en till soffa nästa helg. :)
 
Bild från idag när vi var på IKEA