Brunett

Japp nu är jag brunett igen :D
 

Plugga

Idag så har de varit en okej dag, jag har pratat med min psykotereaput och tvättat. Sen tog vi upp om jag ska börja plugga till hösten på en folkhögskola vilket jag känner mig possitiv till. Den 11 april ska vi dit på studiebesök. Längtar!!!
 
 

22 år

Grattis till mig, jag fyllde 22 år igår. :D Jag hade en bra födelsedag som besod av tårta, prisenter och lite till.
 
Idag så hade vi piknik på ett naturreservat. Det var jättefin utsikt.
 
 
 
 

Sorry

Sorry att jag inte bloggat på ett tag men jag har mått dåligt, haft mycket att göra och inte haft orken att blogga.
 
Igår så var jag och en personal och shoppade samt att jag var till tandläkaren. Jag hade ett litet hål som ska lagas den 9 april.
 
Nu ska jag och några andra åka in till stan och göra något, jag vet inte vad vi ska göra men nånting skoj hittar vi på.
 
 

Underbart väder

Åååh jag mår så mycket bättre när de är fint väder. Både igår och idag har jag gått 4 km så 8 km totalt. Haha de kunde ni räkna ut själva. Nu ska jag snart äta. :)
 
I morse så fixade vi ett id-kort till mig som jag ska hämta ut om en vecka. Jag har inte haft ett id-kort på flera år eftersom jag varit för lat att fixa ett men nu tog jag tag i de och fixa de. :)
 
Haha mitt hår ser ut att vara rosa fast de är rött
 

Fredag

Idag så har jag inget speciellt inplanerat mer än att jag ska fixa middagen som blir tacos. Yey älskar verklingen tacos. Idag så kommer även en ny klient som ska kolla på behandlingshemmet får se om hon flyttar hit eller inte.
 
I förrgår så red jag för första gången på två år snacka om att jag var nervös för de var ingen liten häst utan den största och snällaste hästen blev de. Jag darrade jättemycket när jag satt på men jag gjorde några andningsövningar så blev jag lugnare.
 
Nu så ska jag gå och ha samtal med min psykoteraput
 

Do you remeber?


 

Redhead

Idag så bestämmde jag mig för att färga håret rött efterom jag hade en förpackning sedan sommaren som jag inte använt och här är resultatet