skulle publicerats igår

Hellu från Hamburg!!!! Jag har inte kunnat blogga eftersom jag inte haft internet. I skrivandets stund befinner jag mig på ett hotell i Hamburg. Imorron åker jag hem till Sverige igen, då är semetstern slut och det är dags att packa ner mina saker och flytta. Läääääängtar
 
Igår var jag och Sina på en vattenshow i Wolfsburg och jag måste säga att det är nog bland de häftigsate jag sett (jag var på en annan förra året) wolfsburg är en ganska ny stad, den är jättemysig och varje morgon kan man bara gå utanför dörre och köpa färska frallor för 2 kr.
 
 Det går tyvärr inte att ladda upp bilder

Amazing night

Ååååh jag hade så kul ikväll, så roligt har jag inte haft på lääääääänge. Jag täffade nya vänner, åååh va söta dom var. Jag längtar tills nästa gång jag träffar dom. Tyvärr glömde jag ta bilder.
_________
I had a nice time, i haven't have so fun on a loooooooong time. I mer some new friends, they were so cute. I longs to next time i see them again. I am sorry i don't took some picture but I forgot it.
 
But here are me and Sina before we go
 
 
 

Germeny

Hej, jag har inte kunnat blogga pga att blogg.se har kronglat och sen har jag haft fullt upp.
 
Detta har hänt de senaste dagarna
I fredags så flög vi till köpenhamn och sedan bilade vi till tyskland. Igår var vi på stan (Göttingen) och shoppa, åt glass. Efter någon timme kom Sinas vän och vi satte oss och tog en varsin coctail. Kvällen avslutades med grillparty!
 
Ikväll blir de utgång med några av Sinas kompisar, vi ska till nån nattklubb och dansa och ha skoj. :)
 
Imorgon ska vi upp klockan 6, hahah lycka till säger vi, ne men vi ska inte bli fulla vi går inte ut för att bli full vi går ut för att ha kul. Vi ska åka till Hannover och shoppa, senare på kvällen ska vi gå på en vattenshow i wolfsburg (stavning?)
 
På tisdag ska vi till Hamburg och shoppa och ha roligt, de är sista dagen jag är här för på onsdag åker jag hem. Jag ska njuta av verje sekund jag är här. :D
 
 
Just ja, igår färga ja håret brunt!
 

Dagen i bilder

Haha vi är så sjukt snygga
Mina små flickor
 
Imorgon lämnar jag mitt kära Sverige, jag ska följa med Sina hem till Tyskland och är där en vecka. :)
 
 
 

Love you girls

 

Grönan igår

Igår var jag ju på grönan med Sina och Erika. Vi hade skitroligt tillsammas. När vi kom tillbaka till hotellet så blev de liten efterfest som slutade med att vi satt i badkaret med grädde och hällde cider över Sina. Fy f*n va kul vi hade. :D
 
 
 
 
 
 

I LOVE STOCKHOLM

Stockholm kommer alltid vara min hemstad vart jag än i världen bor. Jag är inte född här men jag känner mig hemma här.
 
Igår var jag och Sina på bio vi såg spring breakers och the bling ring, jag kan säga att tje bling ring var klart mycket bättre än spring breakers.
 
Jag och lillsyrran igår <3
 

Nu ska vi bege oss mot grönan :D
 
 

No sleeping

Vaknade vid 2 inatt och kunde inte somna om, resfeber och fullmåne, har varit klarvaken sedan dess.
 
De senaste två dagarna har jag inte mått så bra, fick höra att jag såg helt förstörd ut i lördags och det är inte så konstigt med tanke på hur jag mådde, jag bråkade med personalen hela dagen.
 
En bild från i fredags
 

Mycket i huvudet

Jag har varken har tid eller lust att blogga men jag ska sammanfatta vad som hänt.
 

Nästa vecka ser ur så här :D
 
Ne nu måste jag gå
 
 
 

Visning imon

Hej, nu är jag hemma igen. Ligger i sängen och slöar, är jätte trött.
 
Idag så fick jag ett meddelande ang lägenhet, en trea i Jönköping som jag och Erika ska dela på. :) Jag ska åka och kolla på den imorgon sen får vi se om vi tackar ja. :D I hope so.
 
 

Ullared

Igår var jag, mamma och pappa i ullared och shoppade. Det var första gången jag var där.
Jag blev lite besviken, alla säger att de är så stort och att det tar en hel dag att gå där, för oss tog det 3.5 timmar. Det kan bero på att jag varit på så många stora shoppingställen. Visst det ät stort men jag trodde de skulle vara större.
 
Jag och mami
 

Mami och papi är här

I söndags kom mamma och pappa hit, de ska vara här i en vecka och vi ska hitta på lite skoj. Det var så roligt att få träffa vovsingen igen. :)
 
Gäsp......
 
Medans mamma satt vid deras nya tab.....

Så satte pappaupp förtältet
Så myste jag och Tina
 
 
 

Happy

Söndag vilket betyder att mamma och pappa kommer idag och ska vara här i en vecka. :D Vi ska åka runt och göra en massa skoj. :)
Igår så börja jag äta igen för första gången på tre veckor. Jag har inte kunnat äta efter skadan. Jag pina i mig en hel hamburgare vilket var jätte jobbigt, jag grät efteråt. Så onyttigt jag ville bara spy upp den.
Nu på morgonen har jag pinat i mig en smörgås med ost, mår jätte dåligt över de. Kalorier..... Jag MÅSTE gå ner i vikt och jag har gått ner i vikt. Jag kan inte träna så då är de lättare att skita i att äta.
 
Jaja jag vet att de är anorektiskt beteende men vaffan de har bara gått tre veckor så tre veckor till skadar inte. :)
Jag är aldrig hungrig. Jag lovar att jag ska börja äte om 3-4 veckor. :D
 
 

Today

Hej, jag har haft en liten paus från bloggen som ni märkt och anledningen är att jag har stutsat bland molnen. Jag fick veta i torsdags att jag ska bli utskriven. Jihoooooo vad jag lääääääängtar. Jag och Erika ska dela på en lägenhet i Jönköping, fyfan vad de ska bli kul. :D
 
Me today!
LOVE SUMMER!!!!!
 
 

Fuck

Jag har tänkt, tänkt och tänkt och insett att sen jag kom hit har jag träffat psykologen 6 ggr i ca 40 minuter vilket inte är mycket på nästan 5 månader. Jag har funderat på att flytta till eget boeende och gå till öppenvården istället. Jag kom hit för behandling, ha aktiviteter men vafan är behandlingen och jag gör inte ett skit om dagarna, jag bara sover, sover och sover.
 
Jag ska ringa min handläggare imorron och ska ringa mamma om en stund. Jag blir nog inte kvar här länge till.
 
En klassisk bild!
 

ksdjnquiwnsak<

Jag har inte mått så bra sista dagarna, jag har ont och har ångest. Jag har mestadels bara sovit. Just nu ligger jag i sängen och är skittrött och ska snart sova en stund. Korsetten är i vägen hela tiden. Please kill me.

Min skadade ländrygg

Nu ska jag försöka beskriva hur min rygg skadades i samband med olycka. De ni ser på bilden är ländryggen och de via i mitten är kotor. En av dessa kotor har tryckt ihop sig 2/3 (två tredjedelar) och vinklar innåt. Inte nog med de så har hela ländryggen böjt sig på något sätt. Så ni fattar att det gjorde ont.
 
 
Jag får inte utföra idrott på 6 månader. Om tre månader så är det sjukgymnastik som gäller för min del.

Skype

Just nu sitter vid skype och snackar med Sina och planerar våran resa. Är på lite bättre humör nu. Lillan leker med en plastburk, yiho så kul den kan vara. Aja bloggar mer sen.

Isolering

Det senaste dygnet har jag isolerat mig. Jag har inte ätit eller dryckit på 24 timmar, eller jo just ja jag åt nyss lite vattenmelon. Mums. Jag har inte ens klivit upp ur sängen än och jag har inga planer på att göra det varken idag eller imorgon. Livet suger just nu.
 
Bilder från igår, början av min isolering
 
 

Orkar jag leva?

Att leva med ett handikapp i tre månader tar kol på mig. Självmordstankarna blir starkare och starkare.
 
Självmordsförsöken var som värst på psyk, och sista tiden har de försvunnit mer och mer, men nu är dom där och spökar igen. Jag vill hällre dö än att ha en j*vla korsett i ett kvartal. Snälla låt mig dö.
Jag är hjälplös och trött. Allt tar så lång tid och gör ont.
 
 
 
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jag sitter mestadels på rummet och kollar på tv eller film. Yey vilket liv jag har och så här kommer de vara i tre månader. Fast jag hoppas Sina och Erika får mig på bättre humör om två veckor. :) Grönan, shopping, fika, skratta, åka båt ja det är bara några saker som kommer att ske. Sen drar jag och Sina till tyskland. :D
 
Jag och Sina i Barcelona förra året :)
 
 
 

Best friends

Pratade just med Linda (ingen nyhet vi snackar varje dag) hon mår bra, lite tråkigt men psyk är inget roligt ställe. Vi båda hoppas på att hon får komma tillbaka nästa vecka. Vi har inte träffats på två veckor idag.
 
Dagarna här på behandlingshemmet är långtråkiga, idag var jag till sjukan moch fixade min korsett samt gick in på dollarstore och köpte lite småsaker. Imorgon är det statsresa och då ska jag köpa kattmat till Lindas katter. Ska nog gå in till dom snart och gosa lite. :)
Hmmm.... kanske ska sova hos dom en natt. :) Det blir nog i helgen, jag älskar Lindas rum lika mycket som mitt. Känner mig hemma vilket som. Oftast när Linda och jag är så är vi i hennes rum.
 
Igår så fick jag denna bild av Linda. Aaaaw så gullit gjort :)
 

En annan bild från i maj
Hahah 5 mars, då hade Linda och jag bara känt varanra i 6 dagar och vi var redan då bra vänner :D
Haha det här var nån dag innan, Oscar satt fast på taket och vi klättrade hej vilt xD
Och idag ser lilla Linda ut såhär. Snälla gumman kämpa på,
då har så mycket mer att visa världen.
 
Som ni fattat är ju typ bästa vänner och vi har båda valt en krogig väg genom livet men tillsammas ska vi klara oss igenom detta. Vi är helt olika typ, Linda är äldre men det känns inte. Vi har alltig lika kul, visst vi bråkar emellanåt men vi blir alltid vänner inom 24 timmar. :)

Each day gets easier

Idag är det den 2 juli, gu va tiden går fort. Idag ska jag rönkas igen och sen ska jag träffa läkaren. Undra hur det har länkt, jag hoppas att det ser fint ut. :) Varje dag blir lättare och jag får mindre ont.
 
Imorgon ska vi åka till Gekås Ullared, sjuksyrran sa igår att det inte ens är att tänka på för min del, men hon kan inte avgöra det för hon vet inte hur jag känner. Jag har iaf ringt min kontaktperson på hemmaplan.
Jag blev utskriven för en vecka sedan och i torsdags åkte jag och mamma till valbo och shoppade och det gick bra. Aja jag ska med iaf.
 
Jag saknar Linda, snälla kom tillbaka nu. Och min lilla plutt tina, hon kommer
om två veckor. Läääängtar. :D
 
MIna smärtstillande medeciner gör så att jag får väldiga humörsväningar, ena stunden är jag glad och nästa är jag ledsen och orkar inte kämpa mer.