22 dagar

Idag har jag varit skadefri i 22 hela dagar. :) Det har varit tufft speciellt i förrgår och igår. Jag hade panik och starka tankar. Kvällarna är jobbigast och jag är inte ensam om de. Jag har träffat flera patienter som också tycker kvällarna är jobbigast.
 
Sen är jag jättenervös inför fytten till behandlingshemmet, jag känner ingen där. Ett helt nytt ställe med helt okända människor. Men personalen här säger att de är helt normalt att känna som jag känner och de stöttar mig till 100%. 
 
Nu ska jag gå ut till dagrummet och kolla lite på tv.
 

True

 

Så jäkla söta

 

Molly Sandén - Phoenix

 

Toppen

Idag var jag på studeibesök på ett behandlingshem och det gick toppen. Hästar, hundar och en kanin! Jag känner mig förhoppningsfull och längtar tills jag kommer få flytta dit, de sa att jag kunde få kommer dit om 2-3 veckor. Lääääääängtar. Jag är så motiverad. :D
 
 

Väntans tider

Om 14,5 timmar så åker jag till behandlingshemmet för ett studiebesök. Jag är jätte nervös men tror de kommer gå bra. Jag har ingen blogglust så har inte så mycket mer att skriva. Kommer berätta allt imorron. :)

Väntans tider

Jag är sååååå glad. På fredag ska jag besöka behandlingshemmet. Jag har väntat så länge på detta och nu smäller de. Jag kan inte sluta le. :D
 
Jag har haft mycket ångest sista tiden och nu ska jag jobba hårt för att bli frisk.

Jaaaaa

Idag fick jag ett bra besked. På måndag ska dom ringa från behandlingshemmet och bestämma en tid då de ska komma och träffa mig för en bedömmning och går allt bra så får jag flytta dit om en månad. Jag är sååååå j*vla glad och vill att de ska bli måndag. :D
 
En bild från i sommras
 

En vecka

Idag var det en vecka jag skadade mig. De har varit jobbigt att stå emot men jag har blivit bättre på att säga till när jag mår dåligt.
 
 

Bra besked

Igår sa kommunen ja till behandlingshem, jag blev överlycklig som jag väntat. :D

Idag så ringde min kontaktperson till behandlingshemmet och vi skickade in platsansökan. De har en plats ledig nu men jag är inte den ända som sökt. Så vi håller tummarna för att jag ska få platsen. :)

Trött på psyk

Jag har snart varit inlagd i 7 j*vla månader och inte blivit bättre. Jag skär mig och föstökt ta mitt liv. Viljan att bli frisk finns inte där. Jag väntar på behandlingshem men allt inom de står stilla. Landstinget har sagt ja men kommunen har inte gett något besked än.
 
Ikväll är de inte nån favvo personal som jobbar ikväll, ingen som jag har förtroende för, men men de ska väll gå ändå.

Panetoz - efter skolsken

 

Helt sjukt att en sån liten tjej har den rösten

 

Roliga sms

 

...

Jag har mått sådär hela dagen, jag ha tagit theralen men de hjälper bara en stund sen mår jag dåligt igen. Imorron ska jag få prata med läkaren och förhoppningsvis så får jag komma tillbaka till den "vanliga" avd. Jag har inte så mycket mer att skriva. Nu ska jag vila en stund.

PIVA

Idag så skar jag mig igen och fick komma till PIVA igen. Jag HATAR PIVA. Men eftersom jag är på LPT så var de igen idé att göra motstånd.
 
 

Tbx på psyk

Jag har inte orkat blogga. Jag har mått piss de sista dagarna. På nyårsafton tog jag en överdos men de var inte så många tabletter så jag beehövde inte åka in.
 
På nyårsdagen försökte jag ta en överdos igen men mina föräldrar kom på mig. Jag åkte in frivilligt till psykakuten i Gävle om jag inte hade åkt in frivilligt hade polisen kommit och hämta mig. Jag blev inlagd på LPT (lagen om psykisk tvångsvård)
 
När jag kom till avdelningen i Gävle så fick jag sova i korridoren pga överbeläggning. Det var hemskt att få sova på ett ställe där alla kan se en. Jag försökte strypa mig på avdelningen så jag fick vak fram tills jag skulle åka taxi tbx till Jönköping. Resan gick bra.
 
Dagen efter jag kom tillbaka så skar jag mig igen så jag fick sy. Jag klarade mig i 4 veckor men sen gick de inte längre.