21

GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER 21 ÅR IDAG.
 
 
 
Eftersom jag befinner mig på psyk som kom personalen in och sjöng och gav mig frukost på sängen. Så gulligt av dom måste jag säga. Vid 11 kommer Erika och hämtar mig och vi ska skriva kontrakt på nya lägenheteten sen ska vi äta på jensens och baka tårta. :D Ikväll kommer mami och papi också. :)
 
 

Frivilligt

JAAAAAAAAA, äntligen ett steg frammåt. Läkaren skrev av mitt LPT så nu vårdas jag frivilligt typ. Jag vill ju inte vara här men jag är trött på att hela tiden höra LPT hit och LPT dit. Fördelen är att jag får åka på perm när jag vill. Sen skrivs jag ut så fort boendestödet kommer igång. :D
 
 

snart 10 veckor

Ännu en vecka på psyk på söndag är det 10 veckor totalt om jag inte ränkat fel. Jag tänkte avslöja lite vad som hänt.
 
I måndags så var jag hos psykologen, fick inte ut så mycket av det. Jag vill inte ha förändring men jag måste och då måste jag intala mig att jag behöver en förändring.
 
Igår så var jag och en personal från avdelningen till försäkringskassan och där hände de mycket. Jag ska få en praktikplats och ett gymkort som ska aktivera mig så mina dagar blir meningsfulla.
 
Idag så var de visning på min nuvarande lägenhet och de gick bra. Ska blir skönt men också jpbbigt att flytta, det är så mycket som ska göras och inte minst städningen.
 
 
 

Fortfarande kvar på psyk

Vad ska man skriva när man är inlagd på psyk. Jag trodde jag skulle bli utskriven denna vecka men ikke sa nicke. På måndag ska jag prata med läkaren och jag tror nog inte de blir nå perm innan dess. Men jag vet inte.

Igår och dag har jag mått piss. Jag har haft starka tankar på att ta mitt liv men jag har stått emot fast de har varit sjukt svårt.
Jag är rädd för att åka hem samtidigt som jag så gärna vill de. Men jag HATAR min lägenhet. Den är så kall och tyst. Jag längtar till flytten den 1 maj. Hoppas den lägengenheten blir bättre och varmare. Jag funderar på att flytta hem en och halv månad tills flytten men de beror på, jag ska ju få boendestöd och på tisdag ska jag på möte ang praktikplats. Jag borde ha tagit tag i allt för lääääänge sedan redan i höstas då mamma sa till mig, men nej då, de får jag ångra nu.
 
Har inga bilder att bjuda på och inge mer att skriva. Byebye
 

Snart hemma

Hej bloggisen, sitter just nu på en lite pluttig station och väntar på pappa som inte svarar i telefonen. Jag har en massa finnar i mitt fula ansikte. Jag är trött och vill bara hem. Vad nu hem är som jag sagt en massa gånger förut. Är hem lägenheten, mamma och pappa eller psyk? Alla tre ställena känns som ett hem på olika sätt.
 
En bild på mig just nu :)
 

Färgar håret

Är hemma i lägenheteten just nu med Erika. Hon kom förbi lite spontant. Så nu bakar vi eller snarare hon som bakar medan jag färgar håret. Det ska vli coockies, mumma. Imorron åker jag hem till mami och papi. 
 
Har inte så mycket mer att skriva, ska vara social med Erkan nu. Bye bye

Bra dag

Idag har än så länge varit en bra dag. Jag vaknade av att solen lyste, okej jag var inte glad när de kom och väckre mig. Jag HATAR att vakna tidigt men jag måste vänja mig. Vid 10 fick jag taktil massage för jag var lite orolig och de var jätteskönt. Jag har fått de några gånger sen jag blev inlagd och har ni aldrig provat de så rekomenderar jag det starkt.
 
Vid ett kom min arbetsterapeft och vi eller jag fick sy en kasse som jag blev riktigt nöjd med. Jag ska träffa henne imorron igen och då vill jag sy en speciell sorts kudde som jag såg att andra hade gjort.
 
Här är kassen jag sydde
 
 
Just ja om jag sköter mig vilket innebär inge skärande, inga tabletter inge skrikande osv. så blir jag utskriven nästa vecka. JIPPI. Jag ska klara det, jag vet att jag gör det. Men samtidigt så har psyk blivit min trygghet. Men åt andra sidan så kommer jag få boendestöd som kommer bli min nya trygghet. Sen flyttar jag ju 1 maj till nya lägenheten. Jag har mycket att se fra emot. :D
 
Här är en tjuvkik på nya köket i nya lägenheteten.
 
 

Melodifestivalen 2014

Alltås jag måste bara skriva om årets mello. Det har varit en riktig flopp. Programledarna har ingen kemi över huvud taget, de känns osäkra och har fula kläder. Höjdpungten var när Björn Gustafsson kom tillbaka. Det finns inget mer att skriva än att hela årets mello är en flopp och programledarna suger.
 
 

7 veckor

Senaste veckan har varit piss. Jag har bara gråtit och gråtit. Tårarna tar aldrig slut. Nu väntar jag på läkaren som aldrig kommer för att göra en bedömning om jag an åka hem över natten. Jag, Erika och Simon ska baka hemma hos mig i så fall.
 
Idag är det 7 veckor sedan jag blev inlagd så psyk har varit mitt hem i 7 hela j*vla veckor. Jag hoppas verkligen att jag blir utskriven snart. Jag orkar inte med att vara här längre.