Aftonbaldet om Kissie

Kissie till sjukhus efter krampanfall

Alexandra Nilsson på Gröna Lund i början av maj i år. Alexandra Nilsson på Gröna Lund i början av maj i år. Foto: Karin Törnblom

Vittne: ”Låg på marken och blödde näsblod”

Bloggaren Kissie vårdas på sjukhus efter ett krampanfall – mitt på Drottninggatan.

20-åringen föll plötsligt ihop på marken – och slog sig medvetslös.

– Hon krampade och skakade, säger ett vittne till Aftonbladet.

Alexandra Nilsson, 20, driver en av Sveriges största bloggar under namnet Kissie. På fredagen drabbades hon av ett krampanfall mitt under shoppingrusningen på Drottninggatan i Stockholm.

– Hon satt på en bänk när vi kom förbi, sedan föll hon ihop och det såg ut som ett epilepsianfall. Hon blev stel som en pinne och krampade och skakade, säger ett vittne till Aftonbladet.

En minuts anfall

Snabbt samlades många runt bloggaren och höll i henne under anfallet som pågick i en dryg minut. Enligt vittnet skakade hon hela tiden.

Kissie var under anfallet medvetslös, men vaknade sedan till, rejält omtöcknad.

– Hon försökte att resa sig och undrade vad som hänt, men folk sa åt henne att fortsätta ligga ner, säger vittnet som ringde efter ambulansen.

Samtalet till SOS Alarm om att en yngre kvinna ramlat ihop på Drottninggatan, med kramper, kom vid 14.42.

– Hon var inte kontaktbar, men andades. Hon fick följa med i ambulansen till sjukhus, säger Rasmus Rasmussen, driftsledare på SOS Alarm i Stockholm.

När ambulansen kom hade hon vaknat till och kunde svara på vad hon hette. Ambulanspersonalen bad alla som samlats runt Kissie att flytta på sig.

– Hon bara stirrade rakt ut. Jag såg från början att det var hon, kände igen henne från bloggen, säger ett annat vittne.

Bloggade från sjukhus

Under fredagskvällen bloggade Kissie själv från sjukhuset, och lade ut bilder på sin arm där en kateter har satts fast.

”Hej, ligger inlagd på sjukhus över natten. Uppdaterar imårn.”, skriver hon.

Den skandalomsusade bloggaren har flera gånger uppmärksammats i medier och fått kritik för att uppmana till en ohälsosam kroppssyn. Hon har också hotat en journalist på Nyheter24 för att han skrivit att hon delat ut propaganda för Nationalsocialistisk front.

 




Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback