Kryssning

Vi planerar att åka på en kryssningn helgen efter jag fyllt år, men jag vet inte om jag vill åka. Sist vi åkte ville jag bara hem för det var så tråkigt. Jag tänker inte åka om ingen kompis vill följa med. Jag har bara fråga en ännu men hon kunde tyvärr inte. Sånt är livet. Är det någon som vill haka på? Alltså någon rolig ;)



Bild från google. Birka paradise :)



Fotobomb









Bara för att visa. Ser ni studsmatta, ni vet hur höga dom är så mycket snö är det här.





Någon du vill vara med

Kan misstolkas lite men nu ska vi inte göra det. Här är de jag vill vara med, jag vill spola tillbaka tiden till i somras. :)





 

 

 


Sunshine

Snart ät det vår det är plusgrader ute och man kan se asfalten. Jag blir så glad trodde aldrig snön skulle försvinna. Och om 21 dagar eller exakt tre veckor blir denna snorunge 18 år.

 

 


First day

Fösta dagen på lovet och jag vet inte vad jag ska göra? Vad kan man hitta på då? Håller nog på att bli sjuk också :(



Home

Från den mysiga saden Örebro till dödens by Ockelbo. Shit vad tråkigt inget har hänt sen jag åkte. Jag önska faktiskt att jag bodde i Örebro så sjukt mysig stad och jag saknar den coola affären monky. Ett måste är att åka tillbaka dit. :P


Nu ska jag lägga mig i sägen och kolla på tv. :)




Något som påminner dig om gamla tider


Bilden är tagen från google och ska symblisera ensamhet

Hem

Dålig uppdatering men ska berätta vad jag gjort. Elin vaknade vid 10 då låg vi och prata ett tag sen så åt vi frukost inget speciellt med det. Vi gick till konsum där jag handlade lite inför resan. Sen åt vi framför filmen monster in law. Ja och nu sitter jag på tåget hem. Tar bara 2 timmar och 12 min hem till skillnad från ditresan som tog över 4 timmar. Skönt.


 

 

 


God morgon

Lilla Elin sover och jag vakna nyss. Fattar inte att hon kan sova 14 timmar. Hur lyckas hon? :O

Iaf så ska jag åka hem idag kommer sakna henne men snart ska hon komma hem till mig. Typ i sommar eller nå. xD Hoppas på tidigare iaf. :P


Ego booth


Shopping

Här kommer några bilder från dagen.

Byxor från cubus 199 kr

Tröjja monki 40 kr, skärp H&M 49 kr

Tröjja Gina tricot 50 kr

 

 

 


Du och någon klasskompis


Örebro

Orkade inte blogga igår när jag kom hem till Elin. Vi hade roligare saker att göra så klart ;) Vi kollade på Big brother och Elin pratade i sömnen hela natten så inatt ska jag sätta tejp för hennes mun. ;)


Snart ska vi åka upp till stan och shoppa :D

 

 

 


-30°

Tömde nyss kamera men tåget är i skogen någonstans och internet är assegt. Laddar upp dom när jag är hos Elin. :)


En bild på din vardag


31 min sent

Först 10 min, sen 23, min, sen 24 min, sen 25 min och nu 31 min. Det bara ökar och ökar. Jag har suttit på de här förbaskade tåget i 3.5 timmar nu och innan de på ett annat tåg i 30 min. :(  Jag vill kliva av nu. Aja 40 min kvar nu om de inte blir ännu mer sent. Ge mig tur nu.

Jag är trött och sur. Sen är de aspinsamt att ta bilder när alla kollar på. xD

 

 

 


Boring

Det funkar inte att kolla på film för Peter (datasnubben på skolan) måste fylla i en sak. De kunde han ha gjort när han fixa den innn jul. :( Ååh har typ 2 timmar kvar så sitter och pratar med min lilla Elina på facebook. Tur att jag har internet iaf. :)


Just nu är tåget i Borlänge




På tåget

Nu sitter jag på tåget till Örebro. Har laddat med saft, choklad, en macka och filmer. 4 timmar på tåget. Mysigt. :)





Örebro

Idag åker jag och hälsar på i Örebro. Kommer bli toppen. Systemkameran är med också. Bloggar nog innan jag går annars hörs vi på tåget. :)

 

 


Någon du kan berätta allt för


Kissies hot

Det är väldigt mycket skrivande om Kissie just nu och hennes hot. Här är telefonsamtalet med en journalist på nyheter24.



Cute animales

 

 

 

 


insändare 2

Här kommer den andra insändaren. Jag vet att båda är klasiska klagomål men jag är en av som som håller med i ämnet.

Höj vårt studiebidrag

 

1050 i månaden är inte mycket, för mig är de slut på två veckor om inte tidigare.

Vi pluggar faktiskt och på gymnasiet och det kostar mer än när man gick på högstadiet, vi måste köpa skrivböcker, penna och sudd själv och vi får inte ens pengar i augusti. Ni kanske förvänta er att vi ungdomar ska sommarjobba men det är inte alla som får det speciellt inte om man är under 18. Varje månad måste jag tigga pengar av mina föräldrar, det är inte så kul varken för mig eller för dem.

Vi borde åtminstone få 2000 i månad så man kan hitta på nöjen eller köpa lite fina kläder och slippa tigga av föräldrarna varje månad.





insändare

Har text och idag är den faktiskt roligt. Här är en av mina insändare som kommer att skickas in till GD


Bybor kommer inte hem X-trafik

 

Jag vet att ni har hört det förut men nu är det min tur att klaga.

Jag är en tjej på 17 år som bor i det lilla samhället Ockelbo sex mil ifrån Gävle där jag pluggar och tillbringar mycket tid med mina vänner.

Att åka hem klockan tio en fredagskväll är inte så kul. Mina föräldrar måste hämta mig varje helg i Gävle eller Sandviken. Nu har jag turen att mina föräldrar inte dricker, men dem kan aldrig slappna av en kväll för de ska hämta mig.

Jag har ett fritidskort men använder inte de så mycket eftersom de ändå måste hämta mig hela tiden. Jag har en syster som hade samma problem som mig för sex år sedan men inget hände så hon flyttade till Gävle.

Problemet har funnits i flera år, så varför har inget hänt?

 

För de ungdomar som gillar att sitta hemma vid datorn är Ockelbo ett bra samhälle men för oss som vill hitta på nöjen med vänner så måste man ta sig in till Gävle. Men ändå så slutar det med en kväll framför tv:n eller datorn för att man inte kan ta sig hem. Och vuxna klagar på att vi ungdomar är lata, vad kan det bero det på?

 


Någon du tycker är väldigt snäll


Jag vill sova mer

OMG jag somna 9 igårkväll och när jag vakna var jag fortfarande trött så jag gick och duscha och blev pigg men nu är jag dödstrött igen. :(
Jag ska ta bussen som går halv 8 till skolan då kanske man får lite extra sömn iaf. Aja har inte bättre att skriva så bye. :)


 

 


Ska sova

Rubriker säger allt. Är astrött.






Någon i din släkt


Trött Becka

Nu bär det snart av till skolan. Idag har jag idrott, arl=föreläsning och natur=prov

Kommer komma hem sent idag eftersom jag har en sak efter skolan.

 

 

 


En person som du saknar


Onepice

När jag får pengar ska jag köpa en one pice. men vet inte vilken av dessa jag ska beställa.









school

Nu ska jag åka ikväg till skolan. Sitter på pappas dator och där finns det ingen cam så sk ainte ta någon bild. Måste rusa tur att man har en pappa som skjutsar en typ hela tiden. :)



Haha


Bildblogg

Har ni märkt att min blogg har blivit mer en bildblogg. Jag skriver inte så mycket utan låter bilderna tala. :)

Jag inte att der ser ut som jag på bilderna. Eller jo men jag ser konstig ut. xD

 

 


Plugga

Nu ska jag sätta mig och plugga natur. Har prov på tisdag :(

 

 


Bilder



En bild som du aldrig lagt upp


Bion

Igår var jag ju som sagt på bio med Johan, Carro, Lisette och Nisse vi såg sanctum 3D. Den var sjukt bra rekomenderas stark. En panikfilm och jag hade verkligen panik. Hade kul men jag tog inte så många bilder. Fast jag kommer typ inte träffa dom på två veckor nu igen. Förutom Lisette som ska till fjällen på lovet. Aja hon kommer vara saknad.







Videoblogg

 

 


Jag är inte bäst

 

 

 


Bilder jag glömt lagt upp


Jag fick ut en ny ipod för min gamla har varit trasig länge men har inte orkat lämna in den. Men eftersom de var en för gammal modell (köpte den i maj förra året) som inte finns kvar så fick jag ut den nyaste nanon. :)

Provet i svenska var assvårt. :(

Askallt i morse. Klockan och innetemperaturen stämmer inte. xD

 

 

 

 

 

 


En bild på dig och en vän som du inte varit med på länge


En gammal bild på dig själv


En bild på något konstig tid i ditt liv



En tid då jag inte visste vem jag var och var obekväm med alla. :(




Bio

Ikväll blir det bio med sötaste ungarna Mcflyrry, Nisse, Carro och Lisette. Vi ska gå och se Sanctum 3D den hade premiär igår. Någon som var och såg den? Är den bra? De rädda min dag höll på att dö av tråk här hemma. xD



Nu ska jag städa mitt rum och sen blir de äta och åka in till stan. :)





Nu fattar jag

Nu fattar jag va missförståndet är. Det är att alla tydligen vissa har läst fel och inte velat förstå eller lättare sagt de ville missförstå det. Här har ni förklaringen. :)

Orgenalet det jag skrev


Från en annan blogg





Jag skrev att jag var mer mogen nu. Ojoj vad ett litet ord kan ställa till det. :O







Det går inge mer

Jag har inget bra att säga men nyss satt och och grät samtidigt som jag skrek ur all ångest. Jag mår verkligen inte bra. Skulle inte det här bli en bra kväll? Tydligen inte, nu sitter jag och skriker att om jag ska tänka på er ska ni tänka på mig. Jag vet iaf hur idiotisk jag VAR men ni ser inte hur idiotiska ni ÄR. Ser ni inte? Jag GJORDE er illa men ni GÖR mig illa. Jag mådde dåligt innan men när jag började skolan blev allt bättre. Jag träffade nya vänner, sen blev allt skit och jag började må sämre igen.

En person sa att jag måst försöka gå vidare och må bättre men den personen hjälpte mig inte utan GÖR saken värre. Sen sa hon att allt kommer bli bra efter lovet. Jag visste att de inte skulle bli det. Vem hade rätt? Jag ska inte klaga men när jag mår så här dåligt finns det inge bra inom mig. Är det normalt att skrika ut i en tomt hus? Jag vill att allt ska bli bra, att alla försöker. Jag trivs inte nu. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill bort.

Jag vill inte anklaga någon eller några. Men hade alla försökt hade inte det här hänt och ingen hade skrivit något.



Prov

Bara några minuter kvar till svensa provet i grekiska myter. Nervös, känns som jag inte kan något. :( Ge mig ett lycka till.





Fredag!!!!

 

Äntligen är det fredag förutom att vi har svenskaprov idag så är det skönt. Jag har haft en dålig vecka och bara lidit igenom den. Skulle ju åka in till stan ikväll men det går inte för jag kommer inte hem sen. Pappa kommer hem vid 10 men då så är han trött eftersom han har jobbat i norrland sen i onsdags och mamma ska jobba inatt. :(

Blir hemma en fredagskväll till då. :(

 

 


Hip Hurra det min fødselsdag

Några undra om jah kunde lägga upp hela födelsedagssången från videon. Vissta kan jag det. Här är den :)


 

 

 

 

 


God natt

Pluggat den där svenskan hela kvällen men fattar fortfarande inget. Aja får läsa de igen på bussen imorron. Jag har ingen ork kvar till engelskan men har inget läxförhör förän nästa vecka bara muntligt imorron om läraren kommer ihåg de. Hon glömmer ju allt. Hon ska vara hemma och vila och inte undervisa den här klassen. Hahaha.


Nu ska jag glo på tv och sen sova. God natt. :)





Hahaha








Skola först

Har inte haft tid att blogga idag. My, Linnéa och Joel tog över datorn på svenskan sen har de varit en full fart tortyr torsdag. Men nu måste jag plugga haft prov imorron. :(

Har gjort om filmen nu. Nöjda?

 

 

 

 

 


Plugg


En bild på någon i din familj


Huvudvärk

Jag har världen huvudvärk men måste plugga. Har svenskaprov och engelska läxförhör på fredag. Bläää sen har vi naturprov på tisdag nästa vecka. I don't like it.






text

Sitter i en kvävande datasal. Det finns verkligen ingen luft här inne. Idag så har vi text. Tycker inte att det är så roligt, har skrivit en artickel om My men ämnet är nog mer för pensionärer. My's artickel om mig blev skitbra. Hon är typ född för att skriva articklar. :O
Jag är bättre på att skriva peronliga saker än opersonligt. Jag är hungrig och trött. Tungar kliar och svullnaden går aldrig ner. det är verkligen störande.

 

 

 

 


20110216

Usch för igår kväll. Min tunga svälde upp så jag inte kunde prata. :( Idag kan jag iaf prata men kan inte uttala vissa bokstäver som ex R de blir esh typ. Sen försov jag mig så missa 7 tåget och halv åtta bussen så får tar halv nio tåget. :)

 

 


It's winter agen


Nu är den klar

 

Här är mitt dvdomslag som jag gjort. Nu är de klart. :)

 

PS: Det är bara 34 dagar kvar på mitt omyndiga liv. ;)

 

 

 


Föreläsning

Nu är man äntligen i skolan efter att har väntat på att någon stadsbuss skulle komma. Höll på att frysa ihjäl. Nu ska jag bege mig till aulan och ha föreläsning. Boring.... men men bara att gå. :)

 

 

 

 


En bild på dig själv


KALLT!

-23° härligt. NOT! Jag håller på frysa ihjäl och då sitter jag i mitt rum där jag nyss satte värmen på högsta grad. Det gick inte att sova här inne inatt var på tok för kallt fast jag hade två täcken och en filt. Nu ska man till skolan i kylan. Ska egentligen ha sovmorgon men nej de ska vara någon jäkla föreläsning nu på morgonen. Blääää. Jag tror nog jag ska dra på mig mjukisar över thightsen.

Kör på den stickade mjuktröjjan idag. Perfekt i kylan :)

 

 

 

 


Någon du umgås mycket med

Det går inte att säga någon. (får ju inte nämna alla nära och kära i bloggen) Men jag tror jag umgås med dessa underbara människor mest. Har inte kännt dom så länge men det känns som jag kännt dom i evigheter. Ni är värda guld för mig i alla fall.

 

 

 


30


Valentine's night

Nu blir det mys. Jag orkar verkligen inte göra något. Varit sjuk i tre veckor, långa dagar och jag fryser. Då låter filmmys perfekt. Har en massa kärleksfilmer på lager. :)

Vad ska ni göra på alla hjärtans dagkvällen? ;)

 

 

 


Jag fryser

Det är iskallt inne i mitt rum har nyss höjjt värmen. Inte nog med att tåget var försenat så jag missade bussen och fick gå hem så var ingen hemma förutom hunden när jag kom så finns det ingen mat och jag är skithungrig. Nu ska jag krypa under ett varmt täcke men vovsingen.

Jo idag på tåget fick man godis både dit och hem sen fick vi de i gallerian med.

Glad alla hjärtans dag <3







Happy valentine's day

Ha en skit bra alla hjärtans dag. <3<3<3<3<3




Bild från google













Ny deisgn

Vad tycker ni? Jag är nöjd den förra var bara en reserv eftersom jag inte orkade göra en ny. Den här tog inte så lång tid att göra men min kära vän som fick ta tag i koderna hade de jobbigt. Mycket strul men inget gnäll. Jag är nöjd. :D
Fast den är inte klar ska dit en sak till men de får vi ta de närmaste dagarna. :)

 

 

 

 


Solsidan

 

 

 

 


Sommar

Är det bara jag som vill ha sommar?


 

 

 


Ny design på väg


























Så här kommer den se ut när den är klar :D








Wow

Omg har ni slutat kommentara? Får näsan inga. Ska inte klaga. Men lite snälla kommentarer vill man ha. Sen gillar jag era åsikter. Fortsätt med de hörrni. ;)




Justin Bieber

Haha. Som jag nyss skrev på facebook så kollade jag vilka kommande filmerna är och jag tror inte mina ögon JUSTIN BIEBER kommer med en film som handlar om honom. Ofta de går på bio. Kanske ska göra en film om mig och visa på bio. ;)
Never say never. Två dagar efter jag fyllt år. Fjortisarna kommer bli galen. Kanske ska gå bara för att. Tvinga med Carro, Lisette, Johan, Nisse och Jakob. Fast jag skulle nog plågas mer än dom. xD


 

 

 

 

 


Söndag

Idag är det söndag. Jag har aldrig gillat söndagar man kan inte göra något oftast måste man plugga som jag måste idag.






När jag mår som bäst är när jag är med er

 

Orkar inte ladda upp fler bilder nu

 

 


Ge aldrig upp

Det är när man mår dåligt man inte ska ge upp utan att visa att man är stark. Jag vet för jag har varit där. Man måste bara hitta de rätta vännerna. Jag var så lyckligt lottad att jag redan hade dom, så behöver inte leta. Jag vill bara säga till er där ute att ge aldrig up. Va statk och stå emot. Allt kommer lösa sig när alla inser samma sak. Det händer inte över en natt eller på en vecka. Det känns som eveigheter, det får det göra. Men du måste inse att du är bra och när du inser det som alla måste kan du känna dig stolt.


Du kommer att göra så många fel i ditt liv. Det gör alla, sånt är livet. Hur skulle de se ut som allt var perfekt och ingen gjorde fel? Gö mistag och va glad att du har gjort de. Jag gör de hela tiden måde bra och dåliga och jag står för det. Det finns ju inget att dölja.


Ibland får man ju så klart ge upp när de verkligen tagit slut på krafterna. Det hände för mig i veckan. Jag hade verkligen inga krafter kvar och började gråta i skolan. När jag berättade de idag så fick jag svar HAHAHAHA. Vad är de som är roligt med det? Det är inte mitt fel. Det är andras fel. Människor som inte insett det som jag har. Så jag kan vara stolt och jag har de vännerna som stöttar mig. Det ska ha diplom och stipendium. Verkligen, jag är så glad att jag har er. Utan er vet jag inte vad jag hade gjort.


Undra om någon orkar läsa allt detta? :O

I alla fall
1. Ge aldrig upp stå ut så länge det går.
2. Hitta de RÄTTA vännerna
3. Tro på dig själv
4. Inse der du ska. Låter skitkonstigt, men inse vad felet är. Vems är felet? Vad har hänt?
5. Va STOLT över dig själv. Du är unik och det finns INGEN annan som är som du. Du är så j*vla värdefull och fin. Vad skulle världen och dina sanna vänner göra utan dig?

Den sista pungten har världens finaste Rosa lärt mig att inse så nu vill jag att du ska inse samma sak. <3







Melodifestivalen

Ikväll ska vi ha familjemys framför melodifestivalen. Inte så roligt men på något sätt är de ju en traition att man ska kolla. Har varit asdåligt sista tiden, men de går inte att låta bli att kolla. xD



 

 

 

 


20110212

Idag har jag inte gjort ett skit. Just nu kolla jag på "sexligar i familjen". Hat fotat lite idag men orkar inte ladda upp bilderna just nu.





God morgon

Vakna för ett tag sedan med solen i ögonen. Måste verkligen skaffa en mörk rullgardin. Jag har ju mogonsolen mot mitt rum. Jobbigt.

Idag skulle jag ju till Uppsala och spela lasergame med några kompisar men det blir inte av pga olika anledningar. :( Får se om vi hittar på något annat. Ska klä på mig och gå ut och fota lite nu. Grymt fins väder och inga småungar ute. ;)




 

 

 

 


Sad

Nu får ni för fan ge er. Jag har inte läst alla men de flesta kommentarer. Jag vet att de är elaka. De hjälper inte att ni försöker få mig att må mer dåligt för jag börjar redan bli deprimerad. Jag ska nog stänga ner kommenratsfeltet. Ni vet att man ska språka vart dom kommer ifrån va?  Så ge er förfan. Vad är de som är så jävla kul med att skriva elaka kommenrarer? Mår ni bättre av att såra andra. Det är jag som är stark och ni är så svaga och sjunlkigt så lågt att skriva sånna saker. Vissa kommentarer ska jag anmäla iaf. Synd att ni inte har ett bättre liv. Tycker ärligt synd om er. :(










Nu ska de tränas

Nu ska jag gå upp och träna lite. Kommer dunkas musik ;)

 

 

 

 


Jag har städat

 

 

 


Är du en sann vän?

 

 

 

 

 

 


Tack

Jag är så glad att vissa ställer upp för mig. Att de ser och gör något åt det. Jag är så grymt tacksam. Det är skönt att jag inte är den ända som vet sanningen.


Jag vet inget annat ord som är större än tack just nu. Men jag menar de verkligen. TACK!!!!!!






Jag var lite fjortis

 

 

 

 

 


När man inte är i skolan skottar man snö med gerannen

 

 

 

 

 


I will be home

Kommer inte till skolan idag pga alla förseningar. Skulle kunna ta 7.15 tåget som nu får 7.55 men eftersom jag försov mig tänkte jag ta halv 9 tåget som är inställt. Lyckat att bo här. Mamma sa att jag fick vara hemma (har ju liksom varit sjuk i över två veckor men ändå varit i skolan) så himla sjönt. Lilla vovsingen är ju hemma med.


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv.  :P





Jag hatar rubriker

Nu ska jag kolla på










mp1b´s svenska

Nör jag gjorde filmen så försvann allt och inget sparades. Gick ganska fort att göra om den eftersom jag visste hur allt skulle vara. Här är den iaf. :)


 

 

 

 

 


Lilla my då

Idag när vi satt och hade lunch så skulle my säga att hon var dålig på träslöjd i skolan men såhär sa hon istället.


"Jag var så dålig på de där....vad heter de nu.....snickerikunskap...????"

"Hahahahha.....du mena träslöjd"


Jag kan också vara smart. ;)





Sovmorron

 

 

Jag vakna halv 7 fast jag inte ska åka förän 8.45 med pappa. Nice att slippa åka tåg. :) Har iaf 4 lektioner idag. Aja har inget mer att blogga om. pöss på er

 

 

 


nice

Jag är trött och vakna nu.....





Jag är trött

Jag är trött och har ablolut inget att blogga om. Ska nog sova lite nu.
















Mattiaz

 

 

 

 


Herregud

Vet att rubriken på inlägget är fel, men snälla ge er. Fattar inte vad folk har fått för sig. Finns så j*vla mycet som jag vill skriva om folk här och nu, men jag är mer mogen än så. Tänker alltås inte göra det. Men varför skriva om mig i sina bloggar för att få mig må sämre? Vill ni att jag ska sluta i skolan så GLÖM det jag tänker inte förlora igen. ;)

Jag orkade inte med skolan igår ville bara försvinna ett tag eller träffa en viss person. Fast jag inte orkar så ska jag orka med den här dagen med. Inga tårar ska komma, inget illamående och jag ska INTE ge upp. Inte nu, ALDRIG!!!!!


Nu ska jag lida till fredag då får man träffa sina underbara vänner igen och lördag kommer bli ASGRYM!!!!




No time

Jag har inte suttit vid en dator förän nu så har inte kunnat blogga. Iaf så hr inget spc hänt idag förutom att jag grät i skolan. Tur att de bara var skolsyster som såg det. Det var fruktansvärt skönt att få ut sig allt. Enlig henne så behöver jag söka hjälp pga att jag mår så dåligt men jag vill inte. Men man kanske ska lyssna på henne. Kanske är bättre att skaffa de nu innan jag mår sämre, innan depressopmn. Inte vet jag.

Jag vill inte ha mina ögon och öron öppna i skolan just nu, men jag får veta allt som sägs och händer i skolan iaf. Sluta jag har fortfaranade inte gjort något.


För er som tagit illa upp i inlägget läs inägget IGEN här. Det står bara om MIG inte om er. Det är personligt.






Sur

Ser ni displayen :(

Reservmobilen. Jobbig att lära sig :(


Fråga till er

Om jag inte får skiva mina åsikter, om andra eller något personligt vad får jag då blogga om?

Nu vill jag ha svart av er!






Jag är född med otur

Jag fick tillbaka min mobil för en vecka sedan med tror i inte jag har haft sönder den igen? Hela skärmen är sprucken för ajg tappa den i golvet. Jag är sur!!!!!




20110207

Måste bara skriva om min senaste kommentar. Inäggen "mogen och blyg" handlar ENBART om mig så jag har alltså inte skrivit om någon. Är det över nu?




Iaf så kollade jag in Linas blogg och hon la in den här artickeln. Hämskt. :(





Dagens fråga 20110206

Jätte fin video, men jag undrar varför bråkar du med folk hela tiden?



Svar:

Tack. :) Ja du jag har ett bra svar på det faktiskt. Det är så här. Jag vill inte bråka det vill ingen men när jag skriver eller säger mina åsikter så tar folk illa upp fast det inte finns något att bli arg över. Jag måste få säga mina åsikter. Om ingen sa vad de tycker så skulle alla hålla med andra. Hur skulle de bli då? Vissa kan hel enkelt inte ta kritik. Synd :(






Språkresan 2010

Här är en sammanfattande vido fårn språkresan som jag och Erika har gjort. Det är både från min och Erikas kamera. :)


 

 

 

 

 


Twitter

Ni kommer väll ihåg att jag twittrar? Jag har varit dålig att uppdatara den men nu har jag fixat twitter i mobilen. ;) Följ min twitter på twitter.com/BeckaNordlander



 

 

 

 


Hallå? Varför?

Varför inser jag samma sak igen när jag redan insett och vet att det är sant? Varför lämnar jag de inte? Varför går det inte? De är ju sant, jag vet men jag vill inte stå där ensam. Inte en helg får jag vara där? Helgerna är toppen nu förra helgen, den här helgen och jag vet att nästa helg kommer bli grym. :D

Jag är inte den person som planerar långt i förväg men nu har jag gjort de. Vi säger saker vi vill göra i sommar och jag hoppas de bli av. Men jag måste jobba mycket med. I want money.

Jag vet att jag har världens bästa vänner som stöttar mig. Men just nu känns de tungt också. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Det måste bli bra nu......


här tar de slut..... jag ger upp :'(
dubbelmoral




Vann rätt personer

Danny och Swingfly gick till final. Personligen tycker jag bara Danny var bra ikväll. Vad tycker ni?

 

 

 

 










Melodifestivalen 2011

Nu ska jag kolla på melodifestovalen 2011. Eller kollar redan :)









Bilder från dagen

 

make gif

 





make gif



make gif


Make gif




Hade en underbar dag med Nisse, Johan, Carro, Lisette och Elina. Synd att Johan vägra dra på sig tjejkläder och att vi inte hittade öron. Men vi hade de trevligt ändå. :)

Jo jag gav Johan min mobil så såklart så skulle han sms en i min klass. xD Pinsamt med aja. Gjort är gjort. xD Kul var de iaf. J xD







Underbara vänner

Igår var jag i stan med Carro, Johan, Nisse, Lisette, Isabelle eller ja de var en massa annat folk där med. Vi hade rätt så kul förutom att dom var tvungen att åka så tidigt. Jag kom hem vid 1 och då var jag dödstrött xD

Idag ska jag träffa dom igen men då kommer Elina med <3<33<3<3<3 saknat henne så himla mycket. Kommer inte blogga mer idag förän jag kommer hem. Ha de så gött. ;)















Skolan 20110204




Tyvärr så går de inte att ladda upp den sista och den roligaste videon ska försöka senare men nu får ni nöjja er med dom här :)






Lilla Tina förra våren








Videobomb språkresa 2010

 







Hahaha

Läste just en blogg som jag aldrig bruka läsa och där stod de om mig. Haha garva bara när jag läste de. Peronen tro jag tror att jag har blivit vuxen. Hahahjag kommer aldrig bli de iaf in på mååååånga år. Vem vill bli vixen när man kan vara bran? ;)

Leva livet <3




Vem ska jag tor på





ps: testa att stava detta utan att kopiera mcflurryyflaflaöflflöfalflföalfööflalfö

var bara tvungen ;)

Bra citat

Kolla nyss på Ana Gina show och Alex Schulman var med. Ana Gina ställed en bra fråga till Alex "om du fick välja om din dotter skulle bli mobbad eller var den som mobbar, vilken av dom skulle du välja" Alex svarade "en som blir mobbad blir starkare i framtiden". Håller med jag är mycket starkade nu. Den som mobbar får så mycket ångest i framtiden och blir svaragre. Men den som blev mobbad blir också osäker och gör en massa misstag. Ingen kan ju bli perfekt. :/

Alex Schulman har sagt en massa skit och en massa bra saker. Ska nog läsa hans böcker. :)






Men ge er

Sluta kommentera inlägget "mogen" jag läer dom inte bara radera dom. Kalla mig omogen, ful ja allt va de nu är. J skrev till mig på facebook. Skulle kopirat de och lagt upp de här, lika smsen. Hon borde skämmas, det kan man kalla omoget om de är vi pratar om? Alla får vara det, jag är de typ hela tiden, men de beror och helt vilka jag är med. Nu orkar jag inte mer. Detta är sista inlägget jag svarar på era frågor i.


Inlägget hade inte personigt. Jag skrev mer men eftersom de blev typ ett A4 så skulle ingen orka läsa det. Så jag tog ett exempel och de råka bli just de. Hur kan de uppröra er så mycket.


Nu startar jag en frågestund. Fråga vad ni vill. :)





Bara för att jag är lycklig

Tyvärr kan jag inte rå för att jag fick världens bästa vänner. Om jag inte åkt på nyår hade jag inte haft dessa underbara. Här är en av dom. Kanske va att ta i att kalla människor falska, vet hur de känns att bli kallad så. :(

Sorry don't mean it. Jag var ledsen och arg när jag skrev de. Tur jag skrev de privat men inte så bra att lägga upp de här i bloggen. Ville bara visa att jag har världens absoluta bästa vänner.

 

Carro

Lisette

Johan

Jakob

Nisse

Chrille

Elina

Linnéa

 

Hur kan man vara så underbara <3

Ni andra få komma till Gävle då vi träffas :)

 

Sen min klass är typ den bästa. Synd att allt hände och att vissa ska ta saker fel. :(

 

 

Men älsar mina närmaste vänner ändå <3


Bloggbråk? Nej tack

Jag har fått en massa kommentarer angåeende min "mogen" inlägg, jag fundrar att publecera alla men om jag gör de blir det bloggbråk. Så nej tack. Jag såtr för det jag skriver här. Jag står för det jag säger, men eftersom jag är så blyg av mig så vågar jag inte säga allt jag tycker. Jag vill men de är något som jag måste mogna i. Man kan aldra mogna färdigt.


Jag älskar mina klasskamrater för dem dom är. Jag äskar alla mina nära och kära, mina närmaste vänner. Jag skriter om man är mogen eller inte, jag skrev att JAG HADE VUXIT IFRÅN DET. Det betyder inte alla ALLA ANDRA har gjort det utan JAG. :) Det handlade endast om en ämne, klart man får prata om de men jag kanske avstår från de samtalsämnet. Haha svårare än så är det inte. ;)




Just ja idag hade vi fäckning på idrotten. Jobbigt men kul. :P Glömde ta bilder :(





My

Linnéa

Joel




Not all

För ett tag sedan så skrev jag inte inlägg där jag nämde vissa detaljer men jag nämde inte allt. Jag mäkre att ni hängde upp er på saker men jag skrev också att det fanns inget att hänga upp sog på men ändå gör ni det? :O

Det är så jag ser på det, de betyder inte att ni MÅSTE eller SKA göra det. Jag nämde inte att någon är omogen för det ä inte så jag menar. Jag menar att jag har vuxit ifrån det, alla ska och går igenom den tiden en dag kommer ni tycka lika som jag gör nu. :)





En kvart kvar

Glömde skriva de igår men fick tillbaka min mobl iaf. Happy!!!!!






School now

Idag är de jobbiga torsdag fem lektioner och man är död efter den tredje som är idrott. Bye ni måste jag åka. :)

 

 

 

 



Dagens shopping 2/11-2011

Linne H&M 49 kr

Leggnings H&M 79 kr

 

 

 


Bildbomb del 3

 

 

 

 

 


Bildbomb del 2


















I know u like it

Bildbomb del 1



















Hahaha dagens arbete

hahaha


Titta vad jag har gjort :P

Apan ska föreställa My xD


Mogen och blyg

Visst kan jag vara väldigt omogen ibland, det är alla. men igår så kännde jag att jag har mognat ännu mer. Min kära vän Rosa har sagt att jag är mer mogen. Jag har inte trott dem till 100% men igår insåg jag det. Jag har blivit mer mogen nu.

När vi hade idrott så var inte alla med vissa satt i pingisrummet och prata sex och samlevnad. Då insåg jag vafan pratar dom om? Jag bryr mig inte hur många och vilka de har varit med och vilka ställningar de gillar. Herre gud. Jag gick därifrån. Jag vågade inte säga något, men jag har märkt på de andra tjejerna som är 93or i klassen att de inte heller bryr sig.

Anledningen till att jag inte sa något igår och skriver det här är för att jag är väldigt blyg. Man kanske inte märker de för när jag är med ex dom jag firade nyår med så är jag inte blyg och var inte de från början. Varför vet jag inte. Men i klassen kan jag helt plösligt bli tyst. Då är jag osäker, blyg och rädd.

Jag är en blyg människa som har blivit ännu mer mogen. Jag har nog tyckt så här ett tag men har inte insett det förrän nu. Jag menar inget illa med det här, men om ett år kanske ni inser samma sak. Ingen bryr sig. Det finns inget att bli arg över i detta inlägg det handlar ju om mig och hur jag ser på det. :)



 




Haha

Haha xD Men jag är ju bäst :O


With Anija

Nu sitter jag hemma hos Anija och ska snart färga henns hår rött. Ska be henns lillasyster ta lite bilder. Har vartit iskolan hela dagen fast jag är sjuk. Duktigt av mig. :) Ska vara duktig och gå imorron med för då är de en rolig dag, har typ webdesing kommer inte vad de egentligen heter. xD