RIP

Ja inte riktigt så här illa men inte långt ifrån såg garderoben ut när jag kom hem från apun idag

wiii har en del kläder i mamma och pappas walk in med, men favoritkläderna gömmer sig där bakom :)


Praktik

Varje tisdag så har vi praktik, jag går ett arbetsförberedande program, skönt men allt har sina nackdelar och de är att vi har låååååååånga dagar. :(

Lägger upp några cambilder som jag hittade.


Eric saade

Jag är inget större fan av Eric Saade men Sina är så jag följde med henne och såg honom i Furuvik idag. Mest småungar där. xD



Shopping agen


Tröjja hm 99 kr/ cardigan hm 149 kr

Fick dessa gardiner från mamma/ Skärp Gina tricot 79 kr

Sportshopping när lönen kommit :)


Två tröjjor/linne 199 från Åhléns

Sportbh Lidex 199 kr/ Skor dinsko 499

Träningsbyxor Åhléns 349 kr

Svar till min vän Erika :)



Hejsan Erika, ja jag är usel på att höra av mig. Sorry. Du ska få ett sms snart. ;) Vi kommer inte åka till sthlm imorron vi tänkte gå på tekniska och kolla på en 4D film. Blir nån annan helg inom kort. Men jag kan komma till sthlm över en dag bara. :)

Måste rust nu vi har börjart. :P

Haha wikipedia

Sömn är ett normalt tillstånd då en orgasm en kortare tid är synbart medvetslös och inte gensvarar för stimuli. Hjärnaktiviteten kan trots detta dock periodiskt vara mycket hög. Sömnens funktion är inte helt utredd, men mycket pekar på att det är en återhämtningsperiod då kroppen kan vila och läka medan hjärnan bearbetar intrycken från den föregående vakenhetsperioden.

Under sömnen sänks ämnesomsättningen i kroppen, med undantag för hjärnan under REM-sömn, som då har högre ämnesomsättning än vad den har i vaket tillstånd, och vid djup sömn blir andningen långsammare och musklerna slappnar av. Hos barn kan urinrörets ringmuskel slappna så mycket att urin rinner ut (sängvätning). Mjuka gommens muskulatur blir också mer avslappnad, och den kan då falla bakåt och hindra luftflödet i de övre andningsvägarna, varvid snarkning uppstår.

Råttor som helt hindras från att sova dör inom ett par veckor. Den direkta dödsorsaken är oklar, men tros hänga samman med en allmän kollaps av immunförsvaret.

 

Haha hittade en länk på facebook. Tycker början är lite rolig xD

 

 


Lång dag

Usch jag kommer hata torsdagar jag börjar halv 9 och slutar 5 ändå har jag bara två lektioner. Lyllo Sina som slutar 12 idag. :(

När jag kommer hem måste jag fixa middag. Blöh jag orkar inte.


tvtime

Sitter nu och kollar på tv. Jag har ont min högra arm. På fredag ska jag och Sina gå på bio, en ny film kommer inte ihåg vad den heter. På lördag ska vi kanske till sthlm och på söndar blir de Furuvik. Jaja nu ska jag stänga datorn. :) Bye

saknar sommaren


TACK MARTINA!!

Martina har gett mig en gratis fotografering där jag får ta med min 4 vänner. Såklart så ska Sina med och så har jag bjudit Becka, ska fråga Rosa också. TACK MARTINA IGEN, DU ÄR BARA BÄST!!!


Jag hatar skolan

Jag hatar skolan, har ingen lusta att gå hit men jag gör de för studiebidraget inget annat, lär mig ändå inget dessa dagar. Sitter och skrivet manus men det är helt stopp i huvudet, fantasin är borta. Mår piss, sitter ensam i soffan med min mac, lugnt och sköt är det iaf. :)

Ska nog börja skriva utvärderingen nu.

Lyssnar på musik och glömde att ta bort hörlurarna. Är trött och mår inge vidare. :(

Hatar bilden med bjussar på den eftersom jag är dålig på att blogga numera


Nördar

Sitter och bördar vid the sims social med Sina haha


Facebook <3




Haha finns vissa roliga saker på facebook :P

Arg

Har sjukt ont i huvudet och är arg och ledsen. Min handväska, ipod och 100 kr är borta och jag vet vem som tagit de. En person som jag varit sjukt snäll mot och ställt upp när hon behöft hjälp. Ska polisanmäla de iaf.

Sen har jag, Sina och pappa varit i valbo, jag har köpt en ny ipod, strumbyxor och en sportbh om ni vill veta. Vill ha resten av mina pengar nu, men får förhoppningsvis dom på fredag. :P


Håller på med en ny design

Kommer att bli skitsnyggt när de är klart. :P


Seeeeg dag

Usch vilken seg dag det har varit, har inte gjort nå typ. Vaknade först halv 8 men sen somnade jag om och vakna 1.

Mamma och pappa åkte iväg så jag och Sina bakade en keabbpizza, innan de åkte gjorde jag en snygg "tantmakeup" på mamma. Lite kul faktiskt enkel med snyggt blev de. :) Tycker att det är kul att sminka andra och prova nya stilar, brukar göra det på mig själv ibland också. ;)

Imorron blir de gymmet tror jag om man orkar ta sig in till stan. :P


Spöregn

Usch vad det regnar ute, idag blir det en mysdag hemma, men har typ kollat på alla filmer som finns. Tänkte åka in till stan men orkar inte efter den jobbiga dagen igår. Fick gå hem tidigare från skolan. Så känner för att bara vara hemma. Skulle vilja vara helt ensam ett tag men de går inte här hemma, eller är de nu så... :P

haha, blev sugen på att köpa strumpbyxor nu xD


Ang lösen på bloggen

Jag ändrade inställningar på min blogg och när jag gjorde de så fick jag lögen på bloggen. Jag borde ha de eftersom en omogen person skickar in kommentarer. Jag vet vem de är och hon borde åka in på psyke, antar att hon kommer skriva att jag borde göra de, haha jo för vad?

haha att bero på inget här är ett arbete jag gjorde i 2an eller nå


synopsis

Sitter i skolan och skriver en synopsis där vi ska utgå från ett ordspråk som vi fått välja utifrån ett papper. Jag har "det som gömns i snö kommer upp i tö" jag har också utgått LITE från mig själv och mitt liv. Senare så ska vi göra en film av den bästa synopsisen eller vad man säger. Höhö

Ur min synopsis en vit lögn kan bli svart som mörkret.

Eftersom en viss omogen person läger min blogg så tänker jag sluta eller skaffa en ny IGEN!!!

Say smile ;)

Happy girls :)


Tänk på...

När du är anonym på ex en kommentar så är du inte anonym för mig jag kan kolla upp din ipadress som alltid kommer med när du skickar in en kommentar eller ett mail. Jag kollar alltid upp de när de kommer in nya anonyma kommentarer.

Jag har polisanmält 3 st för olämpliga ord.


Värsta dagen

Det här har varit den värsta dagen på detta år tror jag. När jag såg min klass idag kändes de som att komma tbx till högstadiet, jag kände mig mobbad.

När jag väntade på bussen hem så hör ag hur några snackar skit bakom ryggen på mig bokstavligen. Det är inte synd om Sina hon triv här och börjar känna sig hemma. Hon är lyckligt lottad som fick en hostfamily (värdfamilj) det var många som vill komma till Sverige men inte fått värdfamiljer.

SÅ NI SOM SA ATT DET ÄR SYND ATT HON KOM TILL OSS VET F*N INTE VAD NI PRATAR OM!!!!

Inte taggad

Sitter i skolan, oj vad ovant att sitta vid skoldatorn i datasalen som är helt tom, vill liksom hem men är bunden till Sina hela tiden så måste liksom vänta på henne osv. Men är faktiskt inte så jobbigt, man vänjer sig. :)

Var/ är inte taggad för skola, känns bara jobbigt. Fast lite kul att se alla gamla bilder från förra året på datorn. ;)

nu måste jag bege mig till aulan. :P

Haha en av de första bilderna som kommer upp på skoldaton xD


Skola

Ja då var det dags att åka tbx till skolan efter ett långt sommarlov.

Så ser man ut idag, pigg och frech


Inköp

Väska Åhléns 349 kr

Linne H&M 99 kr

Jeans H&M 149 kr


Mot stan

Ska åka till Gävle med Mamma och Sina, bussen går om några minuter så måste rusa. Ses :)


Haha man hör typ ingen skillnad xD


Naaw så sött



Haha de sämsta jag hört

Eric Saade vs Britney Spears

 

 


haha tror jag dör xD


We are a big family now


der Spielplatz


Carola?

Är det bara jag som tycker att det ser ut att vara Carola på bilderna ovan. Sanningen är att det är Demi Lovato.

 


Becka ser och hör: Solsidan


music

Så sjukt fin låt :)


Facebook för några minuter sedan


Bilder


Dålig blogg

Jag vet att jag har varit usel på att blogga i sommar, men hallå det är sommar ärni sånna nördar så att ni bara sitter inner och läser bloggar? Har varit runt och fotat lite, kommer lägga upp bilderna senare. :)

Typiskt att det bara är två dagar kvar på sommarlovet, fast man börjar bli lite rastlös kanske blir kul att komma tillbaka. xD Hoppas klassen har mogat på lite, det har iaf jag och jag är ju en del av klassen. ;)

Ja jag är efter


Gävle

Idag  har man varit i Gävle med "syste" ja jag ser Sina som en syster hon bor ju för tustan här. ;) En liten familjedag som igår fast igår var de sol och idag regn. :( Har sjukt ont i fötterna och har inte haft tid att ta bilder. Nu ska vi göra taco. :D

Frozen cheesecake

8 - 10 port

Satsen blir cirka 1,5 liter smet och brukar vara lagom till en större pajform, eller två mindre.

Du behöver:

  • 4 st ägg
  • 2 dl strösocker
  • 400 g philadelphiaost
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 dl vispgrädde
  • 6 st digestivekex

Gör så här

Smula ner digestivekex i botten på formen. Skilj på äggulor och vitor och lägg dem i var sin skål. Vispa äggulorna med sockret pösigt. Mosa osten och blanda ner den i vaniljsockret, rör samman med äggulorna och sockret (gärna i matberedare eller med elvisp). Vispa grädden i en tredje skål och rör försiktigt ner den i ägg-ostblandningen. Vispa äggvitorna hårt och rör till sist försiktigt ner dem i smeten. Häll smeten i formen och ställ i frysen över natten. Tas upp och ställs i rumstemperatur en timme innan den ska servesas.


The secound day for her

Andra dagen, hennes föräldrar har lämnat byn, now she is a part of the family. :) Hon är jättesnäll, lite blyg men det kommer gå över snart hoppas jag. :)

I eftermiddag ska vi till söderhamn på strömmingsleken, jag och Sina ska gå på tovolit där :)


Just nu kollar vi på wild child. Kanske ska stänga datorn. xD


Trött

Nu har vi en ny i familjen, vi har lite tråkigt och jag är lite trött. xD

She comming

Om en halvtimme kommer utbytesstudenten hit. :) OMG är lite nervös hur hon är, har ju aldrig träffat henne förur. :S


städa städa och städa

Har storstädat hela veckan, börjar bli lite trött på de nu. Imorgon kommer ju Sina hit. Måste sova mycket inatt så man orkar :P


1 mil

Hsr nyss gått en mil, riktigt nice var det. :) Imorgon ska jag, mamma och pappa åka och storhandla vi har gjort världens längsta inköpslista, sen håller jag på att plandera en filmkväll här hemma. :D


Naaw min lilla vovsing <3


Vitamin

Tycker lite synd om mig själv nu, först har vi hämtat mina vitamin tebletter, känner mig piggare efter man har tagit dom. :)


Idag har jag klippt vovningen, hon är så söt. :) Nu ska jag fortsätta städa, de ät typ höststädning här hemma xD


Utan löshår

så ser jag ut nu....


Skamvrån mamma

Mamma har tjatat och tjatat om att jag måste börja äta omega 3, precis när jag skulle börja ta så läste mamma att de innehåller filskolja, tänl om jag hade börja ta då hade jag vart på sjukan nu och inte mått så bra.

Mamma sa själv att hon hade skämt sig fördärva om jag hade hunnit. Hon är ju sjuksköterska och har världens koll och frågar alltid om jag har mina allergipiller i väskan efter det som hände tidigare i somras.

Dom ser inte så goda ut, glad att jag är allergisk mot dom ;) fast inte bra för min framtid :(


Tagit ur löshåret

I really miss it :'(


Städat hela dagen

Blev nyss klar med mitt rum, har städat precis hela dagen och insåg, jag behöver måååånga fler boxar ex. till mina skor, och så klart behöver jag den där hyllan. Har dammat, dammsugit och moppat Sinas rum med, hon kommer på lördag eftermiddag. Ska bädda hennes säng sen är typ allt klart förutom att hela huset ska dammsugas.

För er som inte vet vem Sina är så är de en utbytesstudent, jag ska åka till hennes hemland ett halvår, ska lixom byta familj. ;)

Haha nej då hon ska bo här ett halvår och plugga svenska. Vi är hennes värdfamilj, kommer bli skitkul tills jag tröyttnar. ;) Haha nej då. Men nu back to the work ska fortsätta städa. :)

Hittade en gammal bild på Johan och Nisse på mitt usb xD


Trött

Gick nyss en promenad med mamma, när vi kom hem så städade vi jack/skogarderoben och jag har nu en hel skolåda med bara mina skor som väntar att hamna någonstans, vet tusan vad jag ska göra av dom, borde kanske åka till IKEA och köpa ett skoskåp eller en skohylla iaf. ;)


Ska nog åka och köpa dessa. Hylla 19 kr från IKEA och konsol 15 kr från IKEA

Uppe med tuppen nästan

Oj vad trött jag var igår och oj vad tidigt jag är uppe. Idag blir det att städa hela dagen lång typ. Började lite igår, ska visa vad jag köpte med. :)


Ny kategori

Har gjort om lite bland mina kategorier och skaffat en ny "Humor", där kommer jag skriva om roliga saker som händer runt om, kommer skriva om olika tabbar jag gör. För några år sedan bloggade jag ju bara om humor sen har det blvit att mer en vardagsblogg. :P



Dissar Jysk

Bara för nån veckan sedan var vi på jysk för att köpa en garderob till mig, gissa vad den har typ rasat ihop och sitter nu ihop med slvertejp, spik och linor= nödlösning. Herregud, köpa aldrig på jysk om ni vill att de ska hålla ett tag. När lönen kommer sk vi åka till IKEA.


Beca ser och hör: Gick SVT för långt?


Vad tycker ni? Gick svt för långt? Själv tycker jag att folk borde ha fattat att det var ett skämt, en rolig sak eftersom det var praidfestival. Herre gud har inte svenska folket någon humor. Hade de handlat om någon religion hade jag flrstått men ingen av de som sjöng har något emot homosexuella. Ta det med en nypa sallt.



Mot stan

Nu ska jag snart bege mig till Gävle med Becka, ska köpa ett par vita converse, tror iaf att de blir ett par vita, lte tråkigt när alla andra också har sånna men de är ju snyggast. :)


Man blir aldrig för gammal

Naaw vad söt Erika är där :P


Hej Olivia

Kollar du in min blogg nu? :P

Nästan hemma

Nu sitter jag på tåget hem, bara en halvtimme kvar. Måste ringa papi så han hämtar mig vid station orkar inte ta bussen, helt seriöst har suttit på ett tåg i över två timmar då vill man bara hem och slänga sig in i duchen. :)

Just nu :)


On the train home

Sitter just nu på tåget hem till norrland, har haft sjukt roligt i helgen, måste göras om. :) Men ska faktiskt bli skönt att komma hem efter en vecka, sova i sin egna säng. Denna gång blir det bara drygt 2 timmar på tåget ;)



Badberget


Erika is gone

Erika åkte hem så nu e jag kvar för att tågen inte vill gå så de passar på lördagar och söndagar. Det är drygt, antingen så måste man åka klockan 9 eller 00.00 typ. Okej jag kanske överdriver liiiiiiite, men de känns f*n så. Bajs på det, nu ska vi kolla på film, jag kommer somna i garv, för nu blire komedi. ;)


Regn, regn, regn då gör an detta...

Jag

Victor

Erica

Wiii jag löste den :P


Rip Umerella


Jag blir kvar tills imorron

Egentligen skulle jag åka hem nu, men jag stannat kvar tills imorron. :) Hur mysigt som hällst här. Tyvärr måste Erika åka för hon ska jobba. Vi ska snart roa oss i regnet med ett 1000 bitas puzzel. Ååh fatta vad länge sedan man la ett puzzel. ;)

Så kul hade vi igår xD


Åker båt 2


Youtube.com/hatarkaffe

Melwiin är en sjukt rolig, snäll, omtänksam och stark person <3 Hon vågar stå för en hon är och det hon säger. Kolla in hennes sjukt roliga och serisösa videos, lyssna på det hon säger. Klicka här

 

 


Bilder från idag


Bildvideo från idag på båten


Norsk fjortis låt

Haha till alla norska fjortisar xD

 

Jag, Vicotr och Eika sitter och diggar denna låt just nu ;)


I Victors/Victorias stuga eller är de Bosses och Kristinas?

Är i Bosses och Kristinas stuga eller är de Victors eller Olivias vem f*ns är det? Aja är en aning trött är typ flummig. Vad var de i kyckligen som jag åt till lunch?


Mot sthlm

Sitter just nu ihopkurad på tåget, två timmar till en timme avklarad :) wiho snart kommer jag åååh vad vi ska ha mys ikväll :)


5/8-2011

Åååh är glad idag för jag ska åka från detta landet till nästa, ett nytt ställe som jag tror är mysigt men vet inte. Nu ska jag packa min väska, duscha och fixa mig. Vid 5 tiden åker jag härifrån mot Gävle där jag ska byta tåg. Skulle ju egentligen träffat Johan och Carro men de blev tyvärr inte så. Saknar er <3

Vid 8 tiden kommer jag till Sthlm iaf då så ska vi ta bussen nånstans sen så får vi skjuts resten av resan, en låååååång resa men har en bra bok, dator, mobil och ska ha med mig en god sallad att äta så jag överlever den resan :D

Åker hem på söndag men den resan kommer inte bli lika lång :P


Haha ja jag bara skrattar

Okej folk har sagt att jag är barslig och jag erkänner att jag kan vara lite barnslig ibland, men när man inte accepetarar att nogon man inte gillar svarar åt en, så tycker jag att man är lite barnlig, men men jag retar mig lite på de men get over it :)


Facebook

Satt och drygade lite på facebook helt plösligt kom denna upp.....

Sen kunde jag inte kommentera mer :(

En annan rolig sak som skrevs för ett tag sedan xD Jag och min humor ;)


Sthlm imorron

Imorron åker jag till Olivias och Victors stuga med Erika, haha lilla Vicstor ensam kille ;) Nagellacka och smink då, kanske lite modetidningar med ;) hahah nej då vi ska åka ring och vattenskidor med deras båt :) Wiho, den här gången är ju inte mamma och pappa med Erika då är jag en ängel ;)

Kommer aldrig klara detta xD


Ändrade plander pga värme

Skulle ju som sagt åkt in till stan för att möta Johan och Carro men de är på tok för varmt så åkte till mamma och pappa för sol och bad. Sååå skönt men bli lätt uttråkad. :(


Mot stan

Oj de var länge sedan man var i Gävle nu :) Men ska sit idag och träffa Johan och Carro sen på fredag åker jag till Sthlm ska träffa Victor, Erika och Olivia vi ska till Olivias och Victors landställa och åka båt!!!! Kommer bli toppen :D


Phone call from Germany

Utbytesstudenten från Tyskland ringde nyss, vi pratade i en halvtimme. Riktigt kul och lite pinsamt, en person man aldrig pratat med förr. Längtar tills hon kommer och blir en i familjen :)


Jaaaaa!!!

Äntligen så har jag jobbat klart!!! Jag e så glad :D


12 more days

Vet ni vad som händer om 12 dagar? De flyttar in en person i huset, därför jag flyttat upp. :D Längtar hoppas de blir lika kul som jag hoppas :P


Becka ser och hör: Maria Montazami besviken på Expressen

Maria Montazami påstår att hon aldrig sagt detta

 

 

Maria Montazami, 45, med familj befinner sig just nu i Sverige för semester och turistande i Stockholm. Men vistelsen började inte bra, berättar hon när Expressen möter henne på ett hotell i city.
- I går höll jag och Kamran (maken) på att slå ihjäl varandra, inte fysiskt alltså. Vi blev jätteosams i bilen, som vi inte varit på flera år, bara för att vi åkte vilse, säger Maria Montazami. Vi strulade runt en timme för att hitta hotellet. Jag hoppas att vi inte är de enda som bråkar i bilen, är vi det? Det tänker jag aldrig mer göra, fortsätter hon.

"Jättekul att vara hemma"

Innan Stockholm har de varit i Båstad, något som blivit en tradition, hemma hos Marias mamma Anita i Skåne och i Italien.
- Jag håller stenhårt på traditioner och vill visa barnen och Kamran, som måste hänga med, allt om Sverige. Det är jättekul att vara hemma, säger Maria Montazami.
Mamma Anita står hon nära, men sin pappa har hon inte haft kontakt med sedan 13-årsåldern.
- I dag har folk lärt sig att acceptera att människor har haft tidigare förhållanden. Men då var det svårt för min pappas fru att acceptera mig och min syster. Vi var ett hot på något sätt, säger Maria Montazami.
Hur har det påverkat dig?
- Jag vill bli en bättre fru och att mina barn ska få ha sin pappa. Jag tänker inte på honom. Det är hans förlust. Han har gått miste om jättemycket kul och barnbarn. Jag tycker synd om honom.
I höst är det dags för en fjärde säsong av "Svenska Hollywoodfruar" - men trots erfarenheten är känslan nervös.
- Det är inte för att göra tv, det har jag inga problem med. Men att göra reality i ditt eget hus för fjärde säsongen, det känns som att allt blivit sett. Samtidigt har jag och inslagsproducenten ett förhållande nu där han litar på mig. Jag får sköta allt själv och har stort ansvar den här gången. Jag vill ju att det ändå ska vara naturligt. Jag är orolig, säger Maria Montazami.
Tröttnar du aldrig på att vara Maria med läppstiften och allt?
- Jag vet inte. Jag har inte tröttnat än tack vara alla fans. Det är roligt med tv. Jag har en del möten angående framtiden bokade. Jag lovar att det blir mer tv. Men då blir det något annat, säger Maria Montazami.

Rädd för framtiden

Samtidigt räds hon att framgången kan ta slut när som helst.
- Jag har tänkt mycket på det. Det är jättejobbigt att jag inte har någon framtidsdröm. Ena stunden är jag jätterädd och vet att allting kan ta slut i morgon. Man byggs ju upp och rivs ner, jag är medveten om det.


1 augusti

OMG är de redan augusti. Shit vad tiden har gått fort. :O

Jag orkar inte mer vill inte vara kvar

Jag orkar inte jobba mer nu. Åååh är såååå trött min sista dag är imorgon, så skönt. Måste fixa mig klart nu sen kommer min skaffis. :P